TPU Blog

Dupa doua editii de succes, SOLE & SHAPE isi deschide din nou portile in Bucuresti, pe 3 aprilie, incepand cu ora 22:00. Si ce locatie ar putea fi mai potrivita pentru un asemenea eveniment decat Pionierul, renumita fabrica de incaltaminte din inima orasului? Aceasta se afla la numai 10 min de mers pe jos de Piata Unirii, in aceeasi incinta gasindu-se si clubul gazda – Colectiv.

Scopul evenimentului este sa adune la un loc iubitorii de sneakersi si cultura urbana, aducand impreuna cele mai bune branduri, shop-uri, colectionari si (re)sellers – locali si internationali, oferind tuturor posibilitatea de a vinde, cumpara si de a face schimburi de sneakersi, haine si accesorii. Practic, “toata crema” producatorilor si shop-urilor de specialitate va fi prezenta la SOLE & SHAPE pentru a sarbatori impreuna cu vizitatorii, cultura sneakersilor – asa cum se intampla deja in multe alte tari, de mai multi ani incoace.

Dupa un opening party pe cinste, sambata, 4 aprilie, incepand cu ora 12:00, intre peretii industriali ai fostei fabrici Pionierul, incepe aventura pentru cei pasionati de sneakersi si streetwear – urban market-ul. Acesta include branduri, shop-uri, colectionari si (re)selleri – locali si internationali – care vin cu cea mai buna selectie de sneakers, haine si accesorii, noi si vintage, urban si contemporan, oferind tuturor vizitatorilor posibilitatea de a da un re-fresh propriei colectii de haine, odata cu venirea primaverii. Pe parcursul celor 2 zile de urban market, excursia in istoria pantofilor sport este completata de: o expozitie de sneakersi si rachete de tenis vintage din perioada 1970 – 1995, o instalatie speciala facuta in colaborare cu artistii de la Bucurie, live tattoing & graffiti/paiting, o expozitie sneakers related (cu vanzare) cu lucrari facute de artisti locali si internationali, o zona dedicata cu snacks & drinks, concursuri si multe alte surprize.

Mai multe detalii gasiti aici.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.