TPU Blog

Te invitam sambata 23 mai, de la 11:00 la 19:00, la Fundatia Calea Victoriei,in curtea racoroasa din Popa Soare 40 si in salile frumoase de la etaj, sa povestim, la un pahar de limonada, despre ce scoli de vara am pregatit pentru iunie, iulie si august.

La Targul scolilor de Vara, cu intrare libera, ai reducere de 15% la orice curs ales din programa de vara. Atelierele sunt concentrate intr-o saptamana, de luni pana vineri, gandite ca o scurta vacanta culturala in Bucuresti. La scolile de vara poti cunoaste oameni interesanti, poti explora taramuri noi si iti poti dezvolta talentele native.

“Meniul” nostru cu delicatese culturale si idei de dezvoltare personala este extrem de apetisant, potrivit pentru toate gusturile si varstele:

Atmosfera va fi animata, incepand cu ora 16:00, de catre fetele de la Symphactory Strings Quartet, care ne pregatesc un spumos recital – la vioara, viola si violoncel – cu piese celebre de jazz, rock, pop, bossa nova, tango, blues si cantonete.

De asemenea, la targ va puteti rasfata descoperind creatiile seducatoare si vesele ale unor artisti, artizani si designeri romani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.