TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TPU.ro
în 17 Martie 2022 | TPU.ro întreabă:

Concurs - Cum să-ţi găseşti vocaţia

23
Răspunde Raportează
matei2401
acum 18 ore | matei2401 întreabă:

Salut, am 17 ani si inca sunt elev la liceu. Zilele astea ma tot gandeam ce sa aleg pentru mai departe. Imi doresc sa ajung pilot de linie. Am inceput deja sa studiez pentru asta. Am licenta de planor...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
supadeceapa
Userul anului
în 9 Decembrie | supadeceapa întreabă:

Hello, sunt curioasa cati ati avut curaj sa va apucati de o facultate greuta/serioasa dupa varsta de 30 de ani. Cum a fost experienta voastra, regretati etc?

5
Răspunde Raportează
Stef568t
în 9 Decembrie | Stef568t întreabă:

Bună as dori sa stiu, dacă îmi poate spune cineva, cam cum ar fi o testare psihologică. Am nevoie de un astfel de aviz pentru a mă angaja și aș vrea să știu cam care este procesul respectiv. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
JohnnyBravo123
în 7 Decembrie | JohnnyBravo123 întreabă:

Eu zic că angajatorii la locurile astea de muncă care nu trebuie facultate sunt toți niște profitori. Te pun să faci ture duble, te cheamă de- acasă în zilelle tale libere și când nu mai au ...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
tudor07009
în 6 Decembrie | tudor07009 întreabă:

Salut, daca am hipermetropie (dioptrie +4) si port ochelari pot da la politie, sau armata?

6
Răspunde Raportează
k800gfcgffddsrhtds
în 5 Decembrie | k800gfcgffddsrhtds întreabă:

Salutare! caut un loc de munca in Austria sau elvetia sau undeva in munti pe sezon de iarna, ca ospatari, pentru mine si logodnica mea. Avem experienta la hotele de 4, 5* inclusiv pe nave de croaziera....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alexsb20
în 4 Decembrie | Alexsb20 întreabă:

Ce aș putea munci dacă aș avea o diplomă de economist?

5
Răspunde Raportează
MaybeJustMe
în 4 Decembrie | MaybeJustMe întreabă:

Salutare! Am o intrebare pentru curieri bolt food (sau alte firme). M- am inscris si eu la ei printr- o flota. Nu e cu contract de munca, ca era ft scump pe saptamana, in schimb e cu ceva asociere....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Decembrie |

Ce pot sa muncesc daca detin diploma de economist?

9
Răspunde Raportează
madalinnn1215
în 4 Decembrie | madalinnn1215 întreabă:

Salut. M am apucat de o lună de un curs pentru calificare profesională ca si electrician și deocamdată suntem doar la teorie nu am inceput practica inca, vreau sa va întreb(daca este cineva electrician...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Mihaela2023
în 3 Decembrie | Mihaela2023 întreabă:

E adevarat ca atunci cand te muţi in altă casă incepi o nouă viață? Deoarece stau cu ai mei si am intrat in depresie, parinții mei nu ma deranjează cu nimic dar mie nu- mi place locul acesta. ...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
Mariisghaba
în 2 Decembrie | Mariisghaba întreabă:

Sunteți de acord ca poți la. Un job sa nu te obișnuiește nici în 6 luni cun colegii șefii și sa simți. Anxietate?

3
Răspunde Raportează
Mariisghaba
în 2 Decembrie | Mariisghaba întreabă:

Ce părere aveti despre locurile de munca la. Market cum e penny eu zic ca e greu și inutil, fata de alte joburi la. Mall nu carrefour ci altele muncești de te rupi salariu mic, păi du te la ceva ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RainWind
în 2 Decembrie | RainWind întreabă:

TPU, dragă, aveți idee de niște cursuri de scriere? Oare facultatea de litere te ajută în cariera de scriitor, dacă asta ai vrea să faci? Te învață acea facultate să faci ceva pe direcția...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
R8rirjtbfiifi
în 2 Decembrie | R8rirjtbfiifi întreabă:

Visul meu de mic era sa devin actor..Am făcut facultatea de actorie, cursuri, de toate. Am fost în America sa joc în filme americane, am fost la castinguri, dar mereu am fost respins. Zicând ca...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
JohnnyBravo123
în 1 Decembrie | JohnnyBravo123 întreabă:

Și la voi în oraș e o problemă cu locurile de muncă? Eu caut un loc de muncă ca agent pază și parcă toate firmele de pază au dispărut.

13
Răspunde Raportează
RazvanRP
în 1 Decembrie | RazvanRP întreabă:

Salutare, acum un an cand s- au scos locuri pentru scoala la pompieri, am picat la sport, dupa cateva luni am reusit sa intru la Jandarmerie pe sursa externa, dar prima optiune a mea unde voiam sa ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
OpenLow
în 30 Noiembrie | OpenLow întreabă:

Salutare! Ce ați recomanda unui tânăr de 25 ani să facă în ziua de azii, legat de cariera sa? Eu personal m- am gândit să intru in politie. Dar având in vedere situatia mea ci mai exact ...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
mariaana26
în 30 Noiembrie | mariaana26 întreabă:

Buna seara! am inceput recent sa simt anumite arsuri in zona posteriorului ???? m- am uitat apoi in oglinda si am observat o groaza de bubite rosii care mai de care umflate. Am incercat sa ma dau cu crema...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alexandrubb
în 28 Noiembrie | Alexandrubb întreabă:

Unde pot face cursuri de șef de tren CFR? Se câștigâ bine?

5
Răspunde Raportează
Cristos123
în 27 Noiembrie | Cristos123 întreabă:

Nu ma lămurește și pe mine nimeni într-un market cu alimente chiar poți lucra fără fisa medicala? Adică doar contract semnat

4
Răspunde Raportează
Cristos123
în 26 Noiembrie | Cristos123 întreabă:

Dacă semnezi contractul de munca cu săptămâna viitoare poți sa îl semnezi deși nu ai făcut fisa medicala?

12
Răspunde Raportează
eusebiu27
în 26 Noiembrie | eusebiu27 întreabă:

Am terminat facultatea de administrație publică.Ce funcții pot ocupa intr-o instituție publică sa fie compatibilă cu științele administrative?

7
Răspunde Raportează
Bogdan80
în 26 Noiembrie | Bogdan80 întreabă:

Cum pot lua legătura cu managerul unei flote bolt food? Am un cont de Bolt Courier și am pierdut numărul proprietarului

1
Răspunde Raportează
alex171727
în 25 Noiembrie | alex171727 întreabă:

Salut, am 17 ani și am nevoie de ajutor, vreau să găsesc un job part- time sau de acasă să lucrez dar nu găsesc, și sunt din ploiești. Mă puteți ajuta va rog? Am o situație mai dificila, ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Henna1994
în 25 Noiembrie | Henna1994 întreabă:

Buna. Doresc sa ma scriu la Scoala de Agenti de Politie Campina. Mai exact ca agent de politie cu 10 clase. Doresc pe cineva ca sa imi explice cum trebuie sa procedez. Va multumesc.

3
Răspunde Raportează
Denisab123455
în 25 Noiembrie | Denisab123455 întreabă:

Salut! Vreau un sfat sincer despre această situație Fac 20 de ani și urmez școala de asistente medicale ( postliceala ), dar am vrut și o facultate pentru studii superioare, insa am ales Facultatea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
EdwardIvashkow
în 25 Noiembrie | EdwardIvashkow întreabă:

Salut, daca sunt cadru militar activ in MAI, am dreptul de a participa la concurs in alt minister pentru ocuparea altui post?

8
Răspunde Raportează
surduionel058
în 24 Noiembrie | surduionel058 întreabă:

Daca am 16 si sunt deja la liceu pot sa ma duc ca un visitor la un club de fotbal?

2
Răspunde Raportează
farcry444
în 24 Noiembrie | farcry444 întreabă:

Aveți idee de ceva locuri de muncă unde pot intra fără multă experiență? Am atestatul de constructor căi ferate, dar meseria asta a fost prea grea pentru mine, mai ales la privat. La stat ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Robert6969
în 23 Noiembrie | Robert6969 întreabă:

Salut, TPU! Am și eu o întrebare pentru cei care au fost admiși la școlile postliceale MAI, ați încercat cumva vreun site pentru testele grilă sau le ați luat de undeva? Aș dori o recomandare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cozo1511
în 22 Noiembrie | Cozo1511 întreabă:

Salutare! Sunt maistru militar si am 2 ani vechime de funcție! Are cineva idee cat ar trebui să plătesc daca imi dau demisia? S-a mai intalnit cineva cu lucrul asta?

5
Răspunde Raportează
carinaromina
în 21 Noiembrie | carinaromina întreabă:

Salutare! Am o nedumerire în ceea ce priveşte facultatea la care m- am înscris. Am fost admisă la facultatea de medicină în Franța anul acesta. Aici, primul an de medicină este greu, deoarece...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Robert6969
în 17 Noiembrie | Robert6969 întreabă:

Salut TPU! Am și eu nevoie de părerea unui student care a terminat Facultatea de inginerie în Construcții civile, industriale și Agricole. Ce înveți în facultatea te ajută pe viitor la job ul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mirunamih24
în 17 Noiembrie | mirunamih24 întreabă:

Salutare, TPU! Am început recent o facultate, menționez ca e în alt oraș și fac naveta pe weekend, însă nu știu dacă să o termin sau să renunț să fac ceea ce vreau pe mai departe. Nu mă...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
politistfaraimaginatie
în 17 Noiembrie | politistfaraimaginatie întreabă:

Ce e mai bine, jandarm,politia romana, frontiera sau pompier, avand in vedere urmatoarele aspecte : - salariu -atributii -stres/munca (sunt foarte lenes, vreau munca cat mai putina) -program

15
Răspunde Raportează
EnacheMarianEmil
în 15 Noiembrie | EnacheMarianEmil întreabă:

Daca nu reinoiesc categoria D de pe permis si reinoiesc doar categoria B de pe permis.Categoria D va disparea sau va aparea doar expirata pe permis? Ca nu ma mai lasa la categoria D sa reinoiesc ca ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TudoseAnca
în 15 Noiembrie | TudoseAnca întreabă:

Buna! Sunt anul 2 pe specializarea analist programator si as vrea sa stiu din ce capitole se da examenul teoretic final si cum arata subiectele. Profesorii mei nu stiu nici ei cum arata si pe internet ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Robert6969
în 14 Noiembrie | Robert6969 întreabă:

Salut, TPU! Aș vrea să dau admitere la școala de jandarmi de la Drăgășani și îmi este frică de proba medicală, eu având o scolioză, și nu știu cat de gravă li se poate părea celor de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
blackstarnon
în 12 Noiembrie | blackstarnon întreabă:

Tocmai ce am terminat cursurile de frizer. Știe cineva unde mă pot angaja că frizer începător? Am luat in calcul sa tund acasa dar nu am spatiul, luminile si accesorile necesare Ma gandeam la ucenic...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 11 Noiembrie | IonelFlorianUrzica întreabă:

Deci vreau sa va spun ca am o personalitate foarte ciudata iar oamenilor nu le place asta! De exemplu este foarte greu pentru mine sa fac ceva, iar de cele mai multe ori nici măcar nu imi pun în minte...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Iulia_Denisa_2001
în 11 Noiembrie | Iulia_Denisa_2001 întreabă:

Bună, am aplicat la Operator flexibil,am primit mail cum ca trebuie sa completez verificarea identității, însă nu stiu cum sa fac asta. Este cineva care a făcut asta?

6
Răspunde Raportează
AlexMarosan21
în 11 Noiembrie | AlexMarosan21 întreabă:

Salut, nu stiu ce sa fac cu viața mea si cum sa o dau la capat. Am 25 de ani si de aproape 4 ani lucrez ca si agent de turism, pur si simplu nu imi mai place si nu mi se pare ceva de viitor, m- am...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anisiagiosanu
în 11 Noiembrie | anisiagiosanu întreabă:

Salut! Stie cineva cum decurg probele de la Colegiul National Vasile Lupu (pedagogic) Iasi. Si cand sunt?

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 10 Noiembrie |

Salut! Sper sa nu deranjez pe nimeni cu aceasta postare si imi doresc sa gasesc aici o parere, un sfat, o recomandare, pe aceasta cale vreau sa le multumesc anticipat celor care isi vor aloca din timpul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
flufita
în 10 Noiembrie | flufita întreabă:

Cei care ati mers la facultate (specific la psihologie m- ar interesa) in Bucuresti, cum vi se pare? Materia, oamenii etc? Tot am niste ganduri si emotii in legatura cu faptul ca peste 2 ani plec la...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
tonyc7
în 10 Noiembrie | tonyc7 întreabă:

Te poti angaja si in jandarmerie din sursa externa, ca in politie?

7
Răspunde Raportează
tonyc7
în 10 Noiembrie | tonyc7 întreabă:

Credeți că la un CV din ziua de azi poza de tip buletin, cât mai recentă, e o condiție de bază care contează foarte mult atunci când eventualul angajator se uită pe acel CV? Sau contează ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ChiritaRobert
în 8 Noiembrie | ChiritaRobert întreabă:

Salutare! Cu cat timp înainte de admiterea la jandarmerie/politie ar trebui sa încep pregătirea pe traseul aplicativ? Menționez ca fac sală și forța nu ar fi o problemă, doar alergarea. Și ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 22 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

Care e scopul vieții dacă tot vom muri într-o zi? Pentru mine să trăiesc viața e ca o pedeapsă cu executare. Aș muri și azi dacă s-ar putea.
    27 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 14 ore

9PM întreabă:

Mă confrunt cu anxietate și îmi caut o iubita cu aceeași problema sa petrecem sărbătorile împreună! Vreo fata care se simte singurica și își caută perechea e pe aici? Și de ce nu, sa luptam...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 15 ore

tonyc7 întreabă:

Exista agentii / firme de recrutare pentru munca in strainatate la care sa te prezinti fizic, direct la sediul lor, unde sa ti se dea toate informatiile care te intereseaza? Sau aranjamentele astea cu...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • hvnf
    trimisă acum 23 ore

hvnf întreabă:

Buna! Samsung galaxy s25 sau iphone?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.271
  • Întrebări: 3.954.024
  • Răspunsuri: 17.659.955
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 28 minute
Ce zici de un quiz?
Corpul uman

Corpul uman

Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!

Start quiz
Categorii
  • 652.064 Adolescenţi
  • 55.603 Afaceri & Financiar
  • 22.873 Artă şi Cultură
  • 72.849 Auto & Moto
  • 144.253 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.097 Carieră
  • 20.356 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.275 Conversaţii