| kovy a întrebat:

As vrea sa ma fac deejay(dj). Ce trebuie pentru a deveni dj, ce scoala?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai scoala de dj iti trebuie pentru 2 lucruri adica pentru a invata cum sa manuiesti o consola de dj si pentru a obtine o diploma. Cu acea diploma vei fi un dj legal si vei avea dreptul sa te lansezi in muzica fara ea poti sa mixezi in cluburi, dar nu poti devenii comercial deoarece casele de discuri si cei unde iti vei face drepturile de autor pentru o melodie iti va cere diploma de dj. In rest trebuie sa te documentezi foarte mult si apoi sa incepi sa lucrezi. Pentru inceput poti lucra cu diferite programe cum ar fi virtual dj deoarece este usor si este destinat incepatorilor, apoi cand consideri ca sti cate ceva incepe sa mixezi in traktor iar apoi poti mixa pe mixer si platane atunci vei sti sa le manuiesti.

8 răspunsuri:
| Siimooona a răspuns:

Scoala vietii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

(Pentru rolland) mai e si in Timisoara si in mai multe parti ale tarii, insa nu sunt chiar scumpe depinde de ce servicii ofera, iar lui neaparat ii trebuie scoala daca vrea sa se lanseze in muzica si daca e pe la inceput cu dj-eala. Scoala de dj il ajuta sa progreseze mult mai rapid decat sa invete de unu singur ce este un mixer si doua platane, iar ele ii da diploma de calificare in rest depinde de el dar daca trece de examen imposibil sa nu stie asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta ti-o spun din experienta proprie

| crazycolor a răspuns:

Liceu de arta-profil muzica

| Andruta a răspuns:

Pfff.si eu am aceeasi intrebaree laughing)))

| Rolland_6813 a răspuns:

Man eu mixez, dar nu am avut nevoie de niciun fel de scoala.Descarca-ti si tu Virtual Dj.e un soft ok cu care poti incepe bine.iti formezi un pic urechea. Eu stiu vreo 3 scoli de DJ in Romania: 1 e la mine in Brasov apoi in Bucuresti si Craiova.sunt scumpe si nu iti garanteaza ca ajungilaughing

| barbrastreisand a răspuns:

Exista cursuri de DJ. Acum depinde din ce oras esti. Am avut un prieten care le-a urmat si care mi-a spus cat costa si cat dureaza dar sincer am uitat. Daca vrei informatii poti sa imi dai un mesaj si il mai intreb o data pe amic. Apoi iti mai trebuie sa investesti in scule si in rest, iti trebuie talent si clienti. Bafta!

| deejaybrunetzik a răspuns:

Claudytzabr94 id-ul meuwinking daca vrei sa fi dj la un post de radio legalbig grin