Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3114596intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
26 Mai
SATI 238.148AFISARI
147.139VIZITE
134.431V. UNICI

Cam cat castiga un administrator de bloc?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns Recomandat de TPU
  a răspuns:

  Depinde cu ce se ocupa... numai cu partea tehnica sau cu cele trei functii acumulate(administratie tehnica
  +contailitate+casierie)? Poate castiga si pana la 12 lei de apartament.

 • 14 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Dac are norma intreaga adica 8 ore minim pe ec impozabil cam 600 de ron daca are 4 ore pe jumat. nu e mare lucru dar decit sa furi mai bine muncesti pe putin...
 • a răspuns:
  Administratorul la 7 milioane iar presedintele de bloc 8 milioane!
 • a răspuns:
  Depinde cat fura ca la mine si a renovat apartamentul cu bani furati de la asociatie
 • a răspuns:
  800 lei dupa parerea mea
 • a răspuns:
  Administratorul poate fi angajat cu carte de munca sau cu contract de prestari servicii si in cazul asta locatarii cad la intelegere asupra salariului. in prima faza, asociatia este obligata sa acorde salariul minim pe economie, iar presedintele nu poate avea un salariu mai mare maxim de 150 ron... poate fi angajat cate 8 ore pe zi, 4 ore pe zi depinde. cum sa ia presedintele de bloc 8 milioane, mai mult ca un administrator? cand toata munca si toate calculele si toate drumurile le face administratorul?! functia presedintelui de bloc este de a il verifica.de asemenea se alcatuieste si un comitet din 6 locatari sa zicem care trebuia sa verifice mereu administratorul daca sunt toate la punct. multumit de raspuns? uite iti zic eu. o cunostiinta ia 4 milioane in manawinking
  sunt curioasa daca voua vi se tine evidenta ca v-ati cumparat ceva, ca v-ati pus termopane sau altele si daca va acuza lumea ca ati furat de la locul de munca laughing
 • a răspuns:
  Raidu2004, mi-ai luat vorba din gura laughing)
 • Raspuns anonim:
  La mine ( un bloc cu 10 etaje si 88 de apartamente ) administratorul ia 2, 5 mil net, presedintele 2 mil. net si femeia de serviciu 1, 5 mil net.
 • Raspuns anonim:
  200-300
 • Raspuns anonim:
  Bloc cu 10 etaje, 44 apartamente si ia peste 8milioane.nu ar fi poate cea mai mare problema cat ia daca si-ar face si datoria de administrator.
 • Raspuns anonim:
  Foarte mult in comparatie cu cit muncesc si locul de munca sigur.
 • Raspuns anonim:
  Trebuie eliminat aministratorul de bloc, acesta si gasca fiind o capusa interpusa intre noi si furnizori. Sa nu mai incaseze el facturile pe utilitati ci sa le platim noi locatarii direct la furnizor, ca si la lumina. Administratorul sa se ocupe doar de reparatii, ordine, curatenie, cu un salariu modic si sa mai platim o persoana de curatenie.
  La multe blocuri gasca are un salariu de 7 – 9 milioane pe fiecare angajat capusa si vreo 4 – 5 mil femeia de la curatenie, ei pastrand cu strictete secretul.
  Asociatia ramane in continuare cu o contabilitate simpla, asistata de reprezentantii fiecarui palier si astfel poate va fi chiar democratie autentica, ar inceta lupta crancena pentru presedinte bloc, administrator, contabil, ca astia ne jefuiesc in gasca, adica admin fura, contabilul ai da o forma legala si presu tine de sase – trage sforile.
  Majoritatea administratorilor de bloc au fraudat si este greu sa-i dovedesti pentru ca nu permit sin u accepta controlul locatarilor.
  Indepartarea acestei gasti care dubleaza practice factura, ar elimina disputa permanenta cu tot felul de dubiosi ajunsi administratori care uita ca sunt angajatii locatarilor, am scapa de gastile care cauta sa ne fraudeze la orice pas, iar intretinerea ar scadea considerabil.
 • Raspuns anonim:
  Ce am citit aici imi vine sa rad, eu sunt din zona moldovei iar la mine la asociarie un administrator castiga2000 ron( 20 de milioane) iar presedinte fara salar.
 • Raspuns anonim:
  Normal salariul unui admin de bloc, trebuie sa fie proportional cu nr de ore prestate. Am citit asa si zice ca ar fi corect cam 5 lei de apartament indiferent de suprafata.
  Presedintele este functie onorifica, dar primeste si el cam 1, 5 lei pe ap, cam 300 lei pe luna.
  Oricum ei nu respecta legea 230/2007 si fac smecherii.
  Iata cateva abateri de la Prevederile Legii 230/2007 ce au loc, chiar sub privirile locatarilor :

  Art. 10. - Proprietarii au dreptul să cunoască toate aspectele ce ţin de activitatea asociaţiei şi au acces, la cerere, la orice document al acesteia.
  Art. 23. - (5) Proprietarii trebuie anunţaţi, prin afişare la loc vizibil sau pe bază de tabel nominal convocator, asupra oricărei adunări generale a asociaţiei de proprietari, cu cel puţin 7 zile înainte de data stabilită, inclusiv cu privire la ordinea de zi a adunării generale. Ordinea de zi anunţată se poate completa prin hotărârea adunării generale.
  Art. 25. - (3) În situaţii excepţionale, hotărârile pot fi luate prin acordul scris al majorităţii proprietarilor unei scări sau unui bloc, membri ai asociaţiei de proprietari, pentru probleme care îi vizează direct, pe bază de tabel nominal.
  (4) Hotărârile adunărilor generale …… se comunică, în scris, tuturor proprietarilor.
  Legii 230/2007, Art. 23 (4) Pentru situaţii speciale sau de maximă urgenţă, adunările generale extraordinare ale asociaţiei pot fi convocate oricând de către comitetul executiv sau de către cel puţin 20% din numărul proprietarilor membri ai asociaţiei de proprietari.
  "Locatarii din blocuri care au contoare la apa calda si rece nu sunt obligati legal sa le verifice metrologic la anumite intervale de timp. Precizarea vine din partea Biroului Roman de Metrologie Legala, (art. 3 din Ordonanţa Guvernului nr. 20/1992 ) Institutul National de Metrologie, ( 021-3345060 int. 102, 105 ) la cererea asociatiilor de proprietari. "
  Vedeti ca javrele de administratori au gasit o...

 • a răspuns:
  @raidu2004 si la noi fura administratorul dar l-am obligat sa foloseasca www.aviziero.ro si noi vedem pe internet exact cat avem de plata si cum s-a calculat si nu mai are cum sa ne fure!