Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2847605intrebari
Ultimele intrebari
Cadouri USB - USBmania
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
23 Ian
SATI 309.608AFISARI
162.641VIZITE
145.606V. UNICI
17 Mai 2009
gabrielalata intreaba:

Ce inseamna "GABRIELA"?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 5 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • 18 Mai 2009 13:01
  miruna-apostol a răspuns:
  Numele Gabriela/Gabriel/Gavril reproduce numele ebraic Gabriel, format din radicalul verbului gabar "a fi puternic" si elementul de compunere -el "Dumnezeu", avand semnificatia "Dumnezeu a fost puternic" sau "Dumnezeu atotputernic". "Gowriel" este un nume ebraic ce inseamna "Dumnezeu e puterea mea "
 • 19 Mai 2009 02:17
  ValiMocanu a răspuns:
  Iata ce am gasit pe dsclex:

  gabriela

  Expresia numarului 1 il indica pe managerul experimentat, inzestrat cu abilitati administrative remarcabile. Trebuie sa-ti perfectionezi calitatea de bun conducator, director de vanzari sau promotor. Ai la indemana tot ce este necesar pentru a deveni o persoana originala cu o abordare creativa a problemelor de rezolvat si mult spirit de initiativa. S-ar putea sa ai nevoie de cineva in urma ta, care sa se ocupe de detalii, dar tu esti acela care poate sa puna lucrurile in miscare si sa le transforme in fapte. Ai o minte sclipitoare si sti sa o folosesti pentru a promova. Astfel, ai mari posibilitati de a obtine realizari importante si recompense financiare. Adesea, aceasta expresie apartine cuiva care conduce o afacere sau lupta sa se realizeze prin propriile calitati si eforturi. Nu ai nevoie de supraveghere, preferand sa lucrezi pe cont propriu fara prea multe constrangeri. Esti deopotriva ambitios si hotarat. Trebuie sa ai incredere si sa te bizui pe propriile puteri deoarece ai o vointa de fier si curajul de a-ti sustine punctul de vedere. Desi te temi de singurate, doresti sa fi lasat in pace. Ti-e teama de rutina si de lipsa de perspectiva. Adesea iei startul prea devreme de frica sa nu ramai in urma. Atributele negative ale Expresiei lui 1 sunt egocentrismul si o abordare egoista a vietii. Acesta este un numar agresiv si daca este prea accentuat este greu de suportat. Nu trebuie sa fi excesiv de agresiv pentru a-ti indeplini destinul. Numarul 1 are instinctul natural de a domina si a fi seful; aderand la idea de a fi pe primul loc. Repet, nu trebuie sa domini si sa distrugi pentru a avea succes si a ajunge in varf.
 • 18 Mai 2009 15:22
  dicarmencitta1957 a răspuns:
  Gabriela, este un nume sfant, in calendarul bisericesc, care se serbeaza pe 08 noiembrie. Sfantii mihail si gavril, care in biserica ocupa loc pe peretii din dreapta si stanga alatarului.
 • 17 Mai 2009 23:37
  gabrielutzu a răspuns:
  Inseamna Gabriela cand cade LATA de beata.
 • 22 Decembrie 2010 18:02
  Raspuns anonim:
  Numele gabriela cred ca inseamna un sinbol