Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 7 Octombrie 2025 sunt:
Concurs - Cum să-ţi găseşti vocaţia
Salut, vreau sa ma angajez o perioada ca lucrător comercial la benzinarie. Este cineva care a lucrat în domeniu să-mi poată spune experienta sa precum salariul, programul, atributii, colegi etc?
Deci Am o dilema mare Nu ma pot regăsi în viața cotidiana Nu pot avea un job ca toată lumea, fac 20 de ani imediat, am am job dar de câteva luni nu mai vreau, am intrat în depresie, m- am...? (mai mult)
Pentru oamenii care au lucrat sau lucrează în magazine de Retail (Pull and Bear, 4F, Zara, Bershka, H&M etc) Ce înseamnă bonus din target-ul vânzări? Cât ați primit în plus la salariu?
Pentru oamenii care au lucrat sau lucrează în magazine de Retail (Pull and Bear, 4F, Zara, Bershka, H&M etc.) Ce înseamnă bonus din target-ul vânzări? Cât ați primit în plus la salariu?
Parere Colegiul economic Hermed
Credeti ca merita un transfer de la Mircea vulcanescu la Colegiul economic Hermes? Este o diferenta mare?
Salutare! As vrea sa stiu daca as avea voie cu laptopul personal la Academia de Politie, Facultatea de Pompieri. Multumes mult!
Care credeți că e cel mai greu job din lume și de ce?
Vi se par 45.000€ in Romania brut pe an OK pentru un Single fara familie si copii?
As vrea sa știu unde ma ppt angaja la 16 ani in Iași? Caut ceva part-time de dimineața pana la 12-13 pentru ca am ore de după amiaza
In Romania income distribution ul si cofinantarea din parta angajatorilor e cronic inegala - change my mind Romania (la minimul existential) - 57% (low income) - 20, 8% (middle class) - 20,...? (mai mult)
La vechimea in munca se pune si scoala profesionala?
Daca nu ai cum sa mai achiți facturile la locuinta din varii motive(nu ai documente sau bani necesari), instanta îți va lua toate averile și te va scoate in strada?
Buna ziua! Am terminat din liceu doar clasa XI-a si as dori sa continui studiile ori in Romania ori in strainatate ce pot face in ambele cazuri? Mulțumesc
Am o întrebare pentru persoanele care lucrează în centre comerciale. Care sunt salariile pentru un casier sau un asistent de vânzări?
E înregulă să sun la magazine și să întreb dacă fac angajări? Multe magazine au numărul de telefon public (bănuiesc că e al managerului). Știu că majoritatea cer aplicări pe site online dar...? (mai mult)
Doresc să merg la un centru de excelență fiind de pe profil uman doresc să merg mai exact la biologie fiind clasa 11 oare ar fi ceva problemă? (Doresc să urmez medicina)Centru de Excelență fiind...? (mai mult)
Salutare! Știe cineva cât este salariul unui începător fără experiență la Intersport? Angajatii sunt universali sau indeplinesc functii diferite(casier, asistent sala...)? Ce alte beneficii extrasalariale...? (mai mult)
Cat castiga on medie un curier la Fan Courier sau Cargus?
De ce sunt muncitorii tratati asa urat in Romania? Eu in Germania ma bucur de urmatoarele beneficii, dar nu credeam ca in UE aka Romania exista state care nu isi respecta muncitorii Salar cu acoperire...? (mai mult)
Ce salar are un gestionar la Sameday?
Bună ziua. Am o întrebare dacă e cineva de aici la medicina dentara. Știți cumva dacă in ultimii ani de facultate poți face stagiu plătit in clinici?
Cum mă pot angaja într-un magazin de haine? Am încercat pe toate site-urile și nu am fost contactat. Voi cum v-ați găsit loc de muncă în domeniu?
Am nevoie neapărat de o facultate ca să pot lucra în service de calculatoare sau smartphone-uri, sau există alte locuri de unde pot învăța?
Hey TPU, am asa niste ganduri sa impartasesc cumva, si poate si un sfat, credeti ca obsesia fata de cariera poate deveni ceva distructiv? Adica nu e ceva ce nu- mi place sa fac, cand ma gandesc la ...? (mai mult)
Bună ziua! Care este mai bun Glovo sau Bolt Food ca și curier pe Brașov? Avantaje și dezavantaje vă rog la fiecare!
Hey ce faceti, elencati- mi si mie meserii tehnice care are ca baza foarte mult studiu si practica, la care este necesara o pregatire particulara absoluta, printre care si talent, si pasiune multa ...? (mai mult)
Cum isi atrage un agent imobiliar clientii? La ce modalitati recurge ca sa ii gaseasca si sa obtina profit de pe urma lor?
A lucrat cineva în magazine de haine precum Cropp, House, H&M, Newyorker, Zara, Bershka, etc? Cum e mediul? Cum a fost experiența? Se merită salariul? Cum v-ați angajat, ați aplicat online?
Salut, sunt clasa a 12a si vreau sa dau bacul si sa il iau cu o nota decenta, dar dupa nu stiu ce sa fac, merita sa te duci 4- 6ani la o facultate si dupa sa o termini si sa ai un salariu de 4000- 5000lei...? (mai mult)
UMFST -> UMF CLUJ Buna! Se poate face transfer de la UMF Targu Mures la UMF Cluj? (Medicina generala)
Cat castiga minim un agent imobiliar in Bucuresti care e la inceput in jobul asta, deci fara experienta anterioara? I se ofera un salariu fix sau in meseria asta venitul lui e doar pe baza de comisioane...? (mai mult)
Un psiholog câștiga bine în România? Ma gândeam sa fac master în psihologie? Și din aia întrebam ca ma pasionează domeniul acesta
Bună ziua! Ce pot face in cazul acesta, dacă nu mi se declară veniturile la ANAF?
Bună! A făcut cineva facultatea de drept? Cum e? Sunt la SN și vreau să ma transfer la SS, apoi să dau la drept. Cum e facultatea? Sunt in clasa a 11 a. Cum ajungi procuror, e greu?
Bună! Am aplicat pe mai multe joburi în aplicația eJobs. Cât timp durează să fiu contactată? Care este procesul?
Care credeti ca sunt cele mai usoare si placute joburi, la care sa nu te plictisesti sau de care sa ti se faca sila, pentru un salariu de cel putin 4000 lei net? Si la care sa nu ti se ceara obligatoriu...? (mai mult)
Credeti ca merita sa lucrezi 30 de zile din 30 fără nici o libera pentru 6000 lei + pe luna?
Salutare, la BOSCH se cere obligatoriu Bac?
Salut! Credeți că firme de haine precum H and M sau newyorker angajează persoane part time fără liceu finalizat?
Buna! Este cineva pe aici care practica meseria de grefier si imi poate oferi o parere? Cum este mediul de lucru, se lucreaza si in weekend, este atat de stresant precum se spune? Multumesc anticipat!
Salut TPU! Vreau sa ma duc la universitatea maritima Constanta, facultatea de electromecanica, dar nu stiu ce profil, electromecanica navala sau electrotehnica. Unde ai nevoie de mai multa matematica...? (mai mult)
Buna! Am atestat de stivuitor, doar că nu am găsit loc stabil sa ajung pe acest rol. Sunt tânără, nu aș vrea sa fac contract, sa demisionez și după să găsesc altul, din cauza neclarităților...? (mai mult)
Buna TPU! Parere despre ramura Energetica- facultatea Politehnica București, de la cineva cunoscator/student? Este un domeniu de viitor/respectabil? Ce sanse are un student tocmai iesit din bancile facultatii?...? (mai mult)
Buna! Poate si mie sa- mi expilce cineva care- i treaba cu modulele? Eu stiu ca rezultatul trebuie intotdeauna sa fie pozitiv, dar e vreo regula cum se scrie? De exemplu |- √2 - √2|. Nu prea inteleg...? (mai mult)
Buna, eu am muncit 6 luni la fan Courier in Brasov și au fost destul de buni banii ce i- am luat, doar ca am plecat in străinătate și când mă întorc as vrea sa merg la GLS, știe cineva cum se...? (mai mult)
Salut, tocmai ce am terminat liceul, am luat bacalaureatul și vreau să dau la poliție la campina, fac pregătiri doar pentru traseu, nu știu nimic de sesiuni când pot da, nu știu la ce sa fac...? (mai mult)
Bună seara. Credeți ca o fată de 26 de ani ar trebui să lucreze în fabrică? În schimburi?
Bună! Sunt eleva in clasa a 10 a la liceul Alexandru Ioan Cuza din București, profil mate info, am observat ca in acest an voi avea doar 1 ora de informatica si doar 1 de Tic, anul trecut am avut ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RealSoul1997 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Ion1989 întreabă:
Esther100 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!