Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 9 Iunie 2025 sunt:
Concurs - Cum să-ţi găseşti vocaţia
Poți da la ANP dacă ai avut pneumonie la 3 ani, și care nu a lăsat sechele? La MAI știu că nu se poate.
BUNĂ SEARA! Aveți prieteni sau cunoștințe care au fost la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau din București sector 2 care au dat bacul și au intrat la vreo facultate? Mai ales dacă au fost pe profil...? (mai mult)
Salutare! Ce părere aveți de meseria de inginer proiectant în construcții? V- a fi o meseria de viitor din care sa se câștige bine? Sau va fi o meserie depreciata și înlocuită în viitorul apropiat...? (mai mult)
Salut! Momentan sunt a11 a, trec a 12 a. Sunt foarte indecis, vreau sa devin asistent medical pe SMURD dar vreau sa fac și școala de pompieri dar și postliceala sanitara. Ce îmi sugerați sa fac...? (mai mult)
Bună ziua mă numesc Ciprian și am 17 ani momentan lucrez la un Mcdonald, mereu mi- au placut minele si cum se lucreaza in mina, as vrea sa incerc, sa stiu daca se mai lucreaza ca miner in 2025 si...? (mai mult)
Am psihoza. Pot urma cursul de cosmetica?
Salut, as vrea sa mi spuna cineva daca a lucrat sau lucreaza acum, ca reprezentant vanzari la decathlon, as vrea sa ma angajez acolo, si as vrea sa stiu cum e.
Bună TPU! Stie cineva cum pot obține o viză ca să stau în Dubai pe termen lung? Si ce locuri de muncă sunt acolo? Am prieteni care au fost în Dubai şi mi- au spus ca e un loc frumos şi nu există...? (mai mult)
Din postarea care am postat o ieri nu a inteles nimeni nimic. Am 20 de ani și sufăr de probleme grave de sănătate încă din copilărie: întârziere mintală și probleme fizice severe care nu au ...? (mai mult)
Bună ziua! Dacă am terminat o facultate pot să mă mai înscriu la postliceală(asistent medical)?
Bună. Am niște serioase și grave și nu știu ce să fac. Până la 18 ani am avut o viață foarte urâtă, am stat la părinți că nu am avut unde mă duce, era să rămân pe străzi pe baza lor....? (mai mult)
Bună. Sunt în clasa a XI- a la un liceu din România, cu profil uman. Aș vrea să devin comisar în poliția britanică. Vreau să studiez în străinătate, nu în România. Am auzit multe despre...? (mai mult)
Bună! Am aplicat pentru un post la programul de internship de la michelin. Menționez ca am trecut de primele două teste, am fost și la interviul cu managerii și nu am primit nici un telefon (având...? (mai mult)
Buna! As vrea sa dau admiterea la umfcd in anii urmatori. Ideea e ca nu stiu nici chimie, nici fizica (poate doar bazele, din scoala generala), fiind pe uman si niciuna nu s- a facut cum ar trebui ...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci, ce trebuie sa ai ca sa poti sa fii un politist la o puscarie? Conteaza si varsta?
Când merg la un interviu să mă angajez, ce să- i spun la angajator astfel încât să- l fac să mă i- a pe loc(adică să- mi zică ce acte îmi trebuie pentru angajare), sau măcar să mă bage...? (mai mult)
Bunăă! Dintre balneofiziokinoterapie sau radiologie sau AMG care ar fi cea mai bună opțiune? (postliceală)
Hei, TPU, dacă încă mă gândesc la ideea mea de ONG și nu pare prea greu de deschis asociația (chatGPT chiar ușurându- mi munca pe direcția asta :) însă lipsa de spațiu este încă problema,...? (mai mult)
Dacă la ultimul loc de munca am stat 7zile și la penultimul 4 ani, când ma voi angaja din nou pot duce adeverinta de vechime și decizia de incetare de la penultimul loc? Ca noul angajator sa nu vadă...? (mai mult)
Ca jandarm, pot sa am piercing-uri?
Salut! Am si eu o întrebare referitoare la Colegiul Spiru Haret Bucuresti, calificarea Asistent Medical Generalis; cum sunt facultatea, caminul si profesorii? Vreun absolvent pe aici?
Imi spune si mie cineva de ce iau si astia slab pregatiti la politie? Ce se intampla? Ca am auzit ca iei 6000lei
Salutare, am aplicat la mai multe Agentii publicitare, de Branding, Graphic Design. Majoritatea mi- au spus ca nu e relevanta diploma ci e de ajuns doar portofoliu. Insa cu doi directori cu care...? (mai mult)
Bună! M-am hotărât să dau la o școală postliceală și nu știu pe care să o aleg. Postliceala de la Carol Davila sau cea de la Fundeni?
Bună ziua, doresc să știu cum pot trece de la gradul de subofițer la cel de maistru militar auto având la bază școala de maistru auto.
Salut TPU, am o intrebare, am fost ieri la un interviu de angajare la un restaurant din Bucuresti. Managerul sau ce era el mi- a comunicat sa ma gandesc bine. Ieri i- am dat 2 mesaje cu ideea ca, daca...? (mai mult)
Buna! Eu am facut liceul cu profilul de tehnician veterinar si am atestat de tehnician veterinar nivelul 4. Este valabil acest atestat ca sa ma angajez la o farmacie veterinara?
Bună, pentru admiterea la o facultate de restaurare, la portofoliu ce dimensiuni ar trebui sa fie lucrările?
Bună. Ce probe de aptitudini se dau la facultatea de pedagogie?
Știe cineva de Oriflame?
Bună grup! Am 25 de ani si lucrez de aproximativ 3 ani ca și agent de turism, în timpul asta am avut ocazia sa călătoresc prin lume, îmi place job ul doar ca deja intervine o rutina și parca as...? (mai mult)
Salut TPU, as fi interesat sa ma duc la curierat in Germania si as vrea sa aud parerile altora care au fost acolo, am vazut destule anunturi pe Germaniamea.ro(btw e legit site- ul sau e teapa?). Am vazut...? (mai mult)
Care sunt posibilitățile de angajare a unui medic de medicină generală fără rezidențiat?
Aș dori să știu dacă pentru a face masterul de, , contabilitate, diagnostic și evaluare, , ar trebui în prealabil sa ai licența în contabilitate sau dacă poți face față chiar dacă ai avut...? (mai mult)
Salut, daca termin facultatea de Psihologie in Romania, pot sa imi gasesc un job in Australia sau Canada?
Ce credeti, domeniul Marketing va fi acaparat de AI sau doar va fi ajutat de AI si nu vor fii inlocuiti oamenii?
Salutare! Ce părere aveți în legătură cu meseria de inginer proiectant în construcții. As vrea mai multe detalii dacă se poate de la oameni cu aceasta meserie, sau de la persoane ce cunosc aceasta...? (mai mult)
Bună seara! Puteți să îmi dați un răspuns la acest mesaj! Daca tu ești competiție să știi că eu nu sunt și nu trebuie să mă cert cu tine dar pun tăcere, o seara buna!
Buna, calificarea profesionala de chef ( bucatar ) este de viitor? Sau credeti ca aceasta va fi inlocuita de AI ( de roboti ), as dori sa lucrez in afara pe postul asta
Buna, aș vrea să îmi iau doua locuri de munca se lucrează la ambele doua cu doua credeți că voi reuși, voi ați avut două locuri de munca va ți descurcat?
Buna TPU! Incep prin a va spune în ce situație groaznică mă aflu. Acum o lună m- am angajat la Burger King, unde totul a fost okay până am inceput sa am probleme la program și cu managera. Ea...? (mai mult)
Salut, acum vreo 2 ani am fumat iarba cam de vreo 5 ori acum m- am lasat, pur si simplu nu am mai vrut sa mai continui, acum urmeaza intrebarea, vreau sa dau in academia de politie la anul, ar putea...? (mai mult)
Salut, aveti idee cand se scot locuri pentru soldat gradat profesionist in judetul Alba?
Sunt in anul terminal la liceu (clasa a 12a) si doresc sa studiez facultatea in Spania.Stie cineva care este tot procesul prin care se realizeaza? Am inteles ca am ceva examen PCE UNEDasiss de dat. Sunt...? (mai mult)
In momentul de fata sunt in clasa a 12a si urmeaza sa termin liceul.M- am gandit sa ma orientez pe ceva facultati din Spania (It/ inginerie/ kinetoterapie). Stie cineva cum se realizeaza acest proces? ...? (mai mult)
Buna seara dragilor. Deci eu mai am putin, trec clasa a 12a, sunt pe profil de filologie si am facut greseala vietii mele ca n- am mers pe un profil care sa- mi ofere o calificare reala:) Fiindca ...? (mai mult)
Ce curs de calificare care să se bazeze pe chimie aș putea urma? Bineînțeles, cursul să fie acreditat, avizat și să se găsească la standarde ocupaționale pe site- ul Autorității Naționale...? (mai mult)
Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, Aș avea nevoie de expertiza dvs. în calitate de avocat specializat pentru a analiza și evalua un posibil demers legal împotriva companiei "X firma"...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Ana618191819 întreabă:
melanya întreabă:
Arthurrrr întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.