TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TPU.ro
în 17 Martie 2022 | TPU.ro întreabă:

Concurs - Cum să-ţi găseşti vocaţia

23
Răspunde Raportează
BuligaAna2026
în 8 Ianuarie | BuligaAna2026 întreabă:

Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti cum este liceul Ion Neculce din Bucuresti, la specializarea mate- info sau stiintele naturii. Ma intereseaza cum sunt profesorii ( daca predau materia sau te pun...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Catelusdragut123
în 8 Ianuarie | Catelusdragut123 întreabă:

Hei, TPU! Vreau sa dau la Academia de Politie. Problema e ca am trecut prin autovatamare. Daca mă prezint cu cicatrici(unele mai vizibile, altele mai putin) rezultate in urma autovătămării, voi...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Andreiuron
în 7 Ianuarie | Andreiuron întreabă:

Buna ziua! Inca sunt la liceu si incerc sa gasesc un drum in viata. Kinetoterapia ma atrage destul de mult si voiam sa stiu cam ce salarii sunt la inceput dar si dupa cativa ani si in functie de modil ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RaluAngel8722
în 4 Ianuarie | RaluAngel8722 întreabă:

Ce materii se învață la școala postliceala sanitara, specializarea Asistenta medicala de Farmacie? Doresc sa răspundă persoane care au făcut aceasta specializare. Practica din farmacii se plătește? ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
MimiLu
în 4 Ianuarie | MimiLu întreabă:

As vrea sa stiu daca dau la facultatea de drept si stiinte administrative pe politie locala si intre timp intru la politie locala prin concurs, ma ajuta dupa licenta cu ceva? Ma ridica in grad sau ceva?...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Bataiewwe
în 4 Ianuarie | Bataiewwe întreabă:

Când o sa înțelega oamenii ca nu toți suntem la fel și ca să reușești în viata depinde de o serie de factori nu doar de voința ta? Ce șansă are un om cu probleme psihice fata de unul sănătos?...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Preotul500
în 4 Ianuarie | Preotul500 întreabă:

Salutare. Sunt din orasul Iasi si incerc sa aflu cat mai multe informatii despre ride sharing. Vreau sa stiu mai exact, cum functioneaza totul, ce trebuie sa stiu inainte de a incepe, cum este mai in...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Ianuarie |

Ce parere aveți de agențiile de casting și site uri online? Aceste agenții cauta și amatori cu fizionomie bună și talent actoricesc? Pot fi chemat la casting dacă sunt din provincie?

2
Răspunde Raportează
MimiLu
în 3 Ianuarie | MimiLu întreabă:

Daca am terminat facultatea de drept pot intra pe filiera indirecta la politie? Si daca da as dori mai multe detalii????

4
Răspunde Raportează
Mocanu1234
în 3 Ianuarie | Mocanu1234 întreabă:

Salutare grup, stie cineva sa imi zica vre o firma serioasa din afara care angajeaza manipulanti sau necalificati pe un salar ok in €? Cineva care a fost sau este in prezent? M- ar interesa pentru...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mat3i234
în 3 Ianuarie | Mat3i234 întreabă:

Bună TPU! În prezent, sunt elev în clasa a 10- a la cel mai bun liceu din Cluj. De mic, visul meu este să devin pilot de avion, de linie (cu licență ATPL). Eu aș dori să aplic pentru programul...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
pisicutamiauana
în 2 Ianuarie | pisicutamiauana întreabă:

Bună! Am o întrebare. Azi am fost bolnavă și nu am putut să merg la muncă. Medicul meu de familie a fost liber azi fiind sărbătoare legală și mâine e weekend. Ce pot face?

6
Răspunde Raportează
XmReVoX
în 1 Ianuarie | XmReVoX întreabă:

Sunt in MAPN liceul militar si mă bate gandul sa renunt. Pot spune ca m- am acomodat cu programul, insa ma simt foarte sufocat si limitat de sistem. Simt ca mi se ia toata libertatea si in fiecare zi...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Bataiewwe
în 1 Ianuarie | Bataiewwe întreabă:

La munca vouă v a dat cineva cu pumnul în umăr? Eu îl. Am pe unu care când ma prinde mai îmi da câte un pumn ce sa fac?

12
Răspunde Raportează
xZIonutZx
în 30 Decembrie 2025 | xZIonutZx întreabă:

Salutare. Urmează în sesiunea următoare sa susțin admiterea la Câmpina, ma poate ajuta și pe mine cineva cu partea de legislație, civica și logica din cartea Devinopolist în pdf? Mulțumesc

1
Răspunde Raportează
Bober112
în 30 Decembrie 2025 | Bober112 întreabă:

Salut TPU, anul acesta termin școala (școală profesională) iar de ceva vreme mă bate gândul să aplic la armată, acum vreau să vă cer niște sfaturi celor care cunoașteți, ar fi mai bine să...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RaluAngel8722
în 30 Decembrie 2025 | RaluAngel8722 întreabă:

Bună, Ce părere aveți, este mai dificila specializarea asistenta medicala generala sau asistenta de farmacie? Știți ce salarii se oferă în aceste domenii, cazuri concrete, în 2025? Se dau...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
badriel
în 29 Decembrie 2025 | badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)

30
Răspunde Raportează
Ascult928w
în 29 Decembrie 2025 | Ascult928w întreabă:

Eu zic ca la serviciile la privat ca da nu lucrezi suplimentar și sa o duci bine trebuie sa fie puțin psihopat ca altfel e greu sa nu lucrezi suplimentar și neplătit. Vorbesc de firme unde e de munca,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ascult928w
în 28 Decembrie 2025 | Ascult928w întreabă:

Ziceți-mi locuri de munca unde nu se prea muncește.

7
Răspunde Raportează
trueHeisenberg
în 27 Decembrie 2025 | trueHeisenberg întreabă:

În primul rând, sărbători fericite! Acum, cât de mult contează media de la bacalaureat in ceea ce privește admiterea la Şcoala de Subofițeri de Pompieri?

2
Răspunde Raportează
badriel
în 27 Decembrie 2025 | badriel întreabă:

Salut, este fiabila meseria de instructor de fitness pentru viitorul apropiat? Sunt clasa a 12-a. Ce sfaturi imi puteti da in legatura cu acest domeniu?

18
Răspunde Raportează
badriel
în 27 Decembrie 2025 | badriel întreabă:

Salut, vreau sa fiu instructor de fitness si sunt curios daca o sa fiu angajat doar cu facultatea de educatie fizica si sport absolvita sau am nevoie neaparat si de un curs in urma caruia sa primesc un...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Mihail11233e32
în 25 Decembrie 2025 | Mihail11233e32 întreabă:

Ce sa faci cand tatal tau te face te rusine si te filmeza si iti face poze totimpul pe ascuns

12
Răspunde Raportează
Ascult928w
în 25 Decembrie 2025 | Ascult928w întreabă:

Cum poți sa spui ca nu se întra pe pile cNd se fac aranjamente la nivel. Mare fotbal wwe?

1
Răspunde Raportează
LifeIsHard376
în 23 Decembrie 2025 | LifeIsHard376 întreabă:

Bună ziua! Vin cu 2 întrebări adresate celor care au lucrat sau au avut contact cu compania Toluna, cum vi s- a părut mediul de lucru și între ce sume se încadrează salarul pentru un entry- level...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
TimetoStop
în 19 Decembrie 2025 | TimetoStop întreabă:

Bună! De vreo 3 ani de când sunt în compania la care lucrez, angajatorii mei au fost mereu atenți la fiecare sărbătoare să trimită cadouri. Sunt niste oameni foarte ok, nu vor să te simți...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
CroitoruMihai
în 18 Decembrie 2025 | CroitoruMihai întreabă:

Buna ziua.Doresc sa ma angajez la pasă undeva.Nu vreau sa fiu angajat prin firmă de pază. Doresc sa fiu angajat direct de societatea unde lucrez.Stie cineva unde angajeaza sau unde sa caut? Va rog sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Aurel100009
în 16 Decembrie 2025 | Aurel100009 întreabă:

Cum ati invatat meserie ca sa va angajati undeva? La scoala se face un rahat, degeaba am facut liceul, practica am facut- o doar odata la 2 ani si acolo nu am facut absolut nimic, nu ne- au invatat ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Pufuleteculapte
în 14 Decembrie 2025 | Pufuleteculapte întreabă:

Rog seriozitate. Sunt în clasa a 10- a la profil filo intensiv engleză și mă simt total pierdută în legătură cu ce să fac mai departe. În primul rând, (după cum pare evident) nu vreau să ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Carare_Mihnea_1995
în 14 Decembrie 2025 | Carare_Mihnea_1995 întreabă:

Salu,vreau sa ma fac curier de livrat mancare dar nu stiu care firma plateste mai bine,ce sa aleg dintre glovo,wolt sau uber, precizez ca livrarea o sa o fac pe bicicleta.

6
Răspunde Raportează
Ramo137
în 13 Decembrie 2025 | Ramo137 întreabă:

Buna! In Romania, Bucuresti este posibil sa am un job in video editing? care ar fi pasii de urmat, doresc sa invat foate bine si sa pot avea un job in ditarea video, fiindca imi si place sa editez video....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
matei2401
în 10 Decembrie 2025 | matei2401 întreabă:

Salut, am 17 ani si inca sunt elev la liceu. Zilele astea ma tot gandeam ce sa aleg pentru mai departe. Imi doresc sa ajung pilot de linie. Am inceput deja sa studiez pentru asta. Am licenta de planor...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
supadeceapa
Userul anului
în 9 Decembrie 2025 | supadeceapa întreabă:

Hello, sunt curioasa cati ati avut curaj sa va apucati de o facultate greuta/serioasa dupa varsta de 30 de ani. Cum a fost experienta voastra, regretati etc?

5
Răspunde Raportează
Stef568t
în 9 Decembrie 2025 | Stef568t întreabă:

Bună, as dori sa stiu, dacă îmi poate spune cineva, cam cum ar fi o testare psihologică. Am nevoie de un astfel de aviz pentru a mă angaja și aș vrea să știu cam care este procesul respectiv. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
JohnnyBravo123
în 7 Decembrie 2025 | JohnnyBravo123 întreabă:

Eu zic că angajatorii la locurile astea de muncă care nu trebuie facultate sunt toți niște profitori. Te pun să faci ture duble, te cheamă de- acasă în zilelle tale libere și când nu mai au ...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
tudor07009
în 6 Decembrie 2025 | tudor07009 întreabă:

Salut, daca am hipermetropie (dioptrie +4) si port ochelari pot da la politie, sau armata?

6
Răspunde Raportează
k800gfcgffddsrhtds
în 5 Decembrie 2025 | k800gfcgffddsrhtds întreabă:

Salutare! Caut un loc de munca in Austria sau Elvetia sau undeva in munti pe sezon de iarna ca ospatari, pentru mine si logodnica mea. Avem experienta la hotele de 4, 5* inclusiv pe nave de croaziera....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alexsb20
în 4 Decembrie 2025 | Alexsb20 întreabă:

Ce aș putea munci dacă aș avea o diplomă de economist?

5
Răspunde Raportează
MaybeJustMe
în 4 Decembrie 2025 | MaybeJustMe întreabă:

Salutare! Am o intrebare pentru curieri bolt food (sau alte firme). M- am inscris si eu la ei printr- o flota. Nu e cu contract de munca, ca era ft scump pe saptamana, in schimb e cu ceva asociere....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Decembrie 2025 |

Ce pot sa muncesc daca detin diploma de economist?

9
Răspunde Raportează
madalinnn1215
în 4 Decembrie 2025 | madalinnn1215 întreabă:

Salut. M- am apucat de o lună de un curs pentru calificare profesională ca si electrician și deocamdată suntem doar la teorie nu am inceput practica inca, vreau sa va întreb(daca este cineva electrician...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Mihaela2023
în 3 Decembrie 2025 | Mihaela2023 întreabă:

E adevarat ca atunci cand te muţi in altă casă incepi o nouă viață? Deoarece stau cu ai mei si am intrat in depresie, parinții mei nu ma deranjează cu nimic dar mie nu- mi place locul acesta. ...? (mai mult)

25
Răspunde Raportează
Mariisghaba
în 2 Decembrie 2025 | Mariisghaba întreabă:

Sunteți de acord ca poți la. Un job sa nu te obișnuiește nici în 6 luni cun colegii șefii și sa simți. Anxietate?

3
Răspunde Raportează
Mariisghaba
în 2 Decembrie 2025 | Mariisghaba întreabă:

Ce părere aveti despre locurile de munca la. Market cum e penny eu zic ca e greu și inutil, fata de alte joburi la. Mall nu carrefour ci altele muncești de te rupi salariu mic, păi du te la ceva ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RainWind
în 2 Decembrie 2025 | RainWind întreabă:

TPU, dragă, aveți idee de niște cursuri de scriere? Oare facultatea de litere te ajută în cariera de scriitor, dacă asta ai vrea să faci? Te învață acea facultate să faci ceva pe direcția...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
R8rirjtbfiifi
în 2 Decembrie 2025 | R8rirjtbfiifi întreabă:

Visul meu de mic era sa devin actor..Am făcut facultatea de actorie, cursuri, de toate. Am fost în America sa joc în filme americane, am fost la castinguri, dar mereu am fost respins. Zicând ca...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
JohnnyBravo123
în 1 Decembrie 2025 | JohnnyBravo123 întreabă:

Și la voi în oraș e o problemă cu locurile de muncă? Eu caut un loc de muncă ca agent pază și parcă toate firmele de pază au dispărut.

13
Răspunde Raportează
RazvanRP
în 1 Decembrie 2025 | RazvanRP întreabă:

Salutare, acum un an cand s- au scos locuri pentru scoala la pompieri, am picat la sport, dupa cateva luni am reusit sa intru la Jandarmerie pe sursa externa, dar prima optiune a mea unde voiam sa ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RuxandraBrojboiu
    trimisă acum 20 ore

RuxandraBrojboiu întreabă:

Care este scopul vietii? Consider ca exista doua scopuri principale ale vietii : evolutia si fericirea.
    61 răspunsuri
  • Frank51
    trimisă pe 9 Ianuarie

Frank51 întreabă:

Deci... Statele Unite răpesc un președinte, care într- adevăr era nelegitim, au o scuză că vor să oprească traficul de narcotice, dar în același timp au luat petrolul din Venezuela, tot în...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • Mustafaonur1997
    trimisă acum 14 ore

Mustafaonur1997 întreabă:

Dece, dacă un Bărbat refuză să aibă o relație, cu o fată, sau o fată refuză să aibă o relație cu un băiat fiindcă așa consideră acea femeie acel bărbat că nu există nicio legătură,...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • BogdanIon
    trimisă acum 19 ore

BogdanIon întreabă:

Loc de alergat, pescuit langa Buc
    20 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.852
  • Întrebări: 3.955.046
  • Răspunsuri: 17.668.972
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 18 minute
Ce zici de un quiz?
The Americans

The Americans

Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!

Start quiz
Categorii
  • 652.111 Adolescenţi
  • 55.627 Afaceri & Financiar
  • 22.878 Artă şi Cultură
  • 72.894 Auto & Moto
  • 144.268 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.129 Carieră
  • 20.371 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.446 Conversaţii