Cum pot afla dacă lumina interioara in frigider este stinsa? La frigiderului cu senzor.
Salut! Sunt speriat. Gazul metan nears complet si acumulat in incaperi poate sa se mai aprinda si sa explodeze ca si gazul metan? Sau sa ne intoxicam cu el? Avem un vecin care crede ca face economie...? (mai mult)
Buna ziua. Stie cineva cum se reseteaza o masina de spalat rufe arctic afd?
Buna am si eu o masina Samsung p1253 si nu stiu cum naiba sa scot compartimentul pentru detergent pentru al curata, daca stie cineva si poate sa ma ajute va rog
Salut TPU. Doresc să închiriez un apartament cu două camere și am găsit câteva anunturi bune. Am 23 de ani și sunt la prima tentativă de genul ăsta, încerc să aflu cât mai multe lucruri să...? (mai mult)
Merita sa mai faci o renovare de apartament sau e mai bine sa faci doar "carpeli" cand e cazul?
Care credeti ca ar fi un pret corect pentru un apartament de 50 mp in bloc vechi, dinainte de cutremur: A. In stare rea, adica necesitand renovare totala. B. In stare locuibila, dar care mai necesita...? (mai mult)
Daca ati avea de ales intre niste apartamente in blocuri vechi, ce varianta ati alege? A. Apartament in bloc vechi inalt, P+ 8 sau P+ 10 si la ce etaje? B. Apartament in bloc vechi cu 4 etaje si la...? (mai mult)
Credeti ca e un semnal de alarma cand un proprietar te grabeste foarte tare sa-i cumperi proprietatea de vanzare?
Voi credeti ca preturile la imobiliare acum sunt juste sau umflate, sau mult prea umflate? Analizez de ceva timp piata imobiliara si am observat ca multe apartamente stau pe piata de la 1 an in sus, ...? (mai mult)
Va rog, am nevoie de pareri. Intentionez sa cumpar un apartament aflat la etajul 1, situat deasupra unei uscatorii de bloc, care se afla la parter. Uscatoria are o fereastra care sta de obicei deschisa...? (mai mult)
Bună seara. Am nevoie de câteva lămuriri de la cei care stau cu chirie. Doresc sa îmi caut primul apartament unde stau pentru facultate dar și după ce termin facultatea. Dacă stau cu chirie pot...? (mai mult)
Salutare, astazi am băgat încărcătorul in prelungitor care este conectat la priza din dormitor. A facut o flama si nu mai merge nici becul nici priza. Siguranta de la contoar nu a sărit. Pe aceasta...? (mai mult)
Bună ziua. A comandat cineva produse de curățenie/produse de casă de pe Trendyol? Sau haine etc? Sunt curioasă
Bună ziua. Din 100kg de nuci cu coaja cate kg de miez rămân?
Salutare! Pentru cunoscători.Este ok o temelie la casa de 80 cm adâncime în pământ, 30 cm lățime și 50 cm în afara pământului, 25 cm lățime, în pământ o grinda de fier de 20x50 cm cu...? (mai mult)
Salut, in martie am achizitionat un apartament la etajul 4. Am centrala proprie dar și țevi de la termoficare in apartament, însă țeava din bucatarie si baie sunt calde iar cele din sufragerie...? (mai mult)
Dacă doresc să pun tapet autoadeziv pe pereți, este obligatorie Amorsa? Pereții sunt pătați cu fum, de la sobă și candelă.
Salutare, am un calorifer destul de vechi, nu are termostat, întrebarea e cum fac cu el, îl las pe o treaptă și îl opresc când plec, nu râdeți va rog, nu am avut niciodată ceva de genul, mulțumesc...? (mai mult)
La o camera izolata cu termopane se poate face ceva sa nu mai iasă fum când se face focul sau trebuie neapărat schimbate și geamurile și ușa dacă sunt termopane?
Am vazut zilele astea o reclama la ceva vopsea pentru faianta. Sincer, m- ar tenta. Faianta mea e veche dar inca bine prinsa pe perete. Meseriasii sau cei care au folosit asa ceva ce parere au? E buna...? (mai mult)
Buna ziua! Stie cineva ceva despre chiuvetele de la Mixxus? Sunt de calitate? Am gasit o chiuveta la ei si imi place ca are bateria pe mijlocul cuvei, nu in lateral. Dar nu gasesc suficiente informatii...? (mai mult)
Salut. Trebuie sa cumpăr tapet placi adezive de perete si placa are 35 cm. Am măsurat peretele, întra un rand de 9 placi lungime și lățime 7 rânduri. Câte placi trebuie sa cumpăr?
Găsesc pe cineva, un meșter ca sa bata calciu vechio pe un perete cu geamurile schimbate? În București.
M-am mutat recent la bloc si nu stiu la ce ore dimineața e ok sa fac duș, ma gândesc daca nu deranjează sunetul de apă sau ceva pe la 5 dimineața.
Salutare! Pentru 3 camere la mansarda, un interior driscuit de 50 metrii pătrați(fără plasa si colțare...) care ar fi prețul manoperei? Timp de lucru aproximativ
Salutare TPU, se poate vopsi gardul de beton cu lac pentru cabană, a incercat cineva? Mulțumesc
Salut, ce recomandați pentru o grădină in panta (deal) aproximativ 1 hectar, pentru producție? Mulțumesc dau funda.
Vreau să zugrăvesc. Am cumpărat o vopsea albă lavabilă care lasă pereții să respire de la Danke, 15 litri+ 4 litri amorsa. Le amestec împreună sau dau prima dată cu amorsa, aștept 3 ore apoi...? (mai mult)
Cata apa are nevoie o planta Aloe Vera pe zi?
Buna seara. Am apometre cu citire de la distanta si de curand mi- am instalat aplicatia e- Bloc. Are optiunea de a trimite indecsii. Am intrebat un vecin si mi- a zis ca nu trebuie sa trimitem noi. Ca...? (mai mult)
Salut, astea sînt carii? https://photos.app.goo.gl/xnzwvJ25ihFLMJAQ9
Bună, Cei care aveți Ginkgo Biloba, știți că acesta înflorește după 20-30 de ani? Eu am un asemenea copac și am aflat recent.
Salut, ce arbuști recomandați pentru o gradina in panta(deal) pentru producție?
Bună! Plantele mele de apartament au avut ghinionul să găzduiască acarieni Nu as dori să le fie prea curând pieirea. Cum scap de acarienii de plante? Am o delosperma cooperi, floare de gheata...? (mai mult)
Care credeți că e faza cu vremea din România în ultimul timp? Parcă nu mai are nicio logică… azi e cald, mâine plouă torențial, poimâine bate vântul de zici că vine furtună tropicală....? (mai mult)
Va, salut, stimati confrati. Renovez un apartament cu trei camere, suprafata de 70 metri patrati. Cam cat ma va costa materialul pentru varuit, adica in special gletul si vopseaua lavabila? O sa dau...? (mai mult)
Am cumparat azi gogosari pentru conservele de iarna. Din 4 kg mai mult de jumatate aveau in interior alti gogosari care cresteau. Stiu, se mai intampla, dar rar. Acum insa prea multi. Din ce cauza?
Idei pentru schimbarea pavajului curții?
Am pus la fiert sucul de rosii într o oală de aramă și a căpătat un gust amar de coclit.Cum îl repar?
Am aragaz nou dar el afuma si este alimentat cu gaz normal, credeti ca ar fi de la diuze? Am primit la el diuze noi separat de cele ce sunt in el, si pe diuzele ce am primit sunt scrise cifre mai mici...? (mai mult)
Bună, am o problemă de care nu știu cum să scap, am piscină la casa, locuiesc într- o zonă cu buruieni ( primarul și vecinul nu își curăță parcela ) nu scap de broaște tot în piscină...? (mai mult)
Nu știu de ce nu s-a făcut fasolea anul acesta deși a plouat destul și am udat-o. Are frunzele ofilite și este cam pipernicită. În alți ani a ieșit mai multă. Oare de ce?
S-a anunțat ploaie și eu am în gradina ceapa nescoasa din pamant, oare se strica?
Buna ziua. A dat cineva vreodată din greșeală drumul la un incendiu?
Bună, Cei care aveți grădină, cum rezolvați problema albinelor croitor? Eu le omor pentru că strică frunzele plantelor. Când le găsesc cuibul îl distrug.
Salut! M- am mutat într- un apartament nou și vreau să montez un termostat smart. Mă gândeam la Google Nest sau Hive Thermostat, dar nu știu dacă merg în România. Ce îmi recomandați? Caut ceva...? (mai mult)
Salutare! Are o vecina de turnat o terasa de beton de 2, 5 m x 5 m si inaltime de 10 cm facut cu betoniera mea, plus pus parchet intr- o camere (20 mp) cu plinte si tot ce trebuie! Intrebarea e, ...? (mai mult)
Am 4 plante de harbuz pepene verde, 2 din sămânță direct în sol și 2 din răsad din piața. Problema e că toate 4 s- a întins aproape și 3 m fac flori dar fructele se strică toate, am abia...? (mai mult)
Stiu ca nu urmareste nimeni postarile vechi. Va spusesem de viespile uriase. Iata o comparatie intre cele normale si astea aparute acum: https://i.postimg.cc/pdj8fnpG/20250803-085904.jpg
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GamingSoloInRetea întreabă:
Richard2003 întreabă:
Calin9393 întreabă:
david31jr întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!