| William a întrebat:

Imi poate spune cineva cum sa ascut un cutit ca acesta http://www.njuskalo.hr/......905624.jpg Are lama curbata si nu prea stiu cum sa fac. Funda si vot.

Răspuns Câştigător
| mihaela25mihaela25eminem a răspuns:

Pff sincer chiar nu stiu cu cebig grinnu ma am la de asteabig grin

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Cauta un tocilar in orasul in care locuiesti, el sigur ti-l va ascuti bine pentru citeva zeci de roni.

| William explică (pentru cristi202):

Pentru 10 RON il pun sa imi faca tema la matematica si la romana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cutitul ala e asa din fabrica, iar daca o sa incerci sa-l ascuti tu o sa-l tocesti mai mult.

| LIN2010 a răspuns:

Se rezolva la un atelier specializat, ''Ascutitorie", nu este foarte greu dar necesita ceva indemanare. Daca a-i curaj se poate face si cu un disc de ''pasla'' atasat la un flex(polizor unghiular). Succes

| William explică (pentru LIN2010):

As prefera sa il ascut eu, si manual fara polizor.

| LIN2010 a răspuns (pentru William):

Poti si asa, cu acelasi disc de pasla, freci lama cutitului pe suprafata discului, dureaza mai mult dar poti avea satsfactia lucrului mnual bine facut. Felicitari pentru alegere

| William explică (pentru LIN2010):

Dar cum sa fac sa ascut toata lama? La cutitul meu lama este curbata mult catre varf iar la baza este curbata putin si nu face contact cu piatra sad.

| LIN2010 a răspuns (pentru William):

Pasla nu este piatra,seamana cu un material textil, de aceea l-am si recomandat, se foloseste special chiar si pentru ascutit, lustruit, instrumente chirurgicale (bisturiu)