Eu am Eu mi l-am pus cu pistol daca iti faci anestezie te doare doar vreo 2 minute eu mi-am facut fara (mai ieftin) si m-a durut vreo 5 minute ca niste intepaturi. funda?
Ce face vrei sa-ti pai cercel in buric ai innebunit fah pai daca te prind cu el til smulg sa mora ce-am p casa vrei sa strici frumusete de buric cu niste porcari iapa meah
@ alykUrasteJb :M-am referit la faptul ca intrebarea ai postat-o intr-o categorie gresita! Ce treaba are cercelul tau cu aceasta categorie numita "Comics"? De ex: intreabarea putea fi postata la : "Adolescenti","Conversatii" sau "Beauty & Fashion".
Si apropo scumpo, nu-mi vorbi mie cu "fato" ca nu ne-am tras de sireturi! O zi buna in continuare!
Pentru Danutssa: auzi fato, pot sa pun ce intrebare am eu chef ca sunt altii care intreaba de toate tampeniile, daca nu stii raspunsul de ce mai pui intrebari fara rost? lol
Pentru Danutssa: am gresit pur si simplu, ca atatia de pe TPU. daca te uiti bine la toate categoriile sunt atateeeea intrebari care n au legaturaasa ca nu am omorat pe nimenieu nu raspund daca nu stiu raspunsul.LOL, zbye
Shadow82838 întreabă: