TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Conversaţii

Conversaţii

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iurlica
acum 55 minute | Iurlica întreabă:

Bună seara! Am o pisicuța în vârstă de 16 ani și jumătate și de curând a fost diagnosticata cu polipi nazali. Pe lângă asta de 3 săptămâni, i sa. Inflamat a 3a pleoapa și azi am observat...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
EnacheMarianEmil
acum 2 ore | EnacheMarianEmil întreabă:

Stie cineva cum sa foloseasca pariul ala de 20 de lei de la winbet nu ma lasa sa-l plasez!?!?!

0
Răspunde primul Raportează
IamJoKeR
acum 8 ore | IamJoKeR întreabă:

Bună seara tuturor. Am o întrebare, pentru fiecare. de ce prieteniile sunt pe interes în ziua de astăzi? Am cunoscut o tipă cu care vorbesc de ceva timp, și mi se părea OK la inceput. Mi- a cerut...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GabrielAntonio69
acum 8 ore | GabrielAntonio69 întreabă:

Salutare, recent mi- am făcut o iubita care are deficienta de auz, avem cam 9 zile de relație până acum, sa vă zic începutul, eram cu tovarășii pe afară și ea mi- a apărut că am pe tinder ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Solane
acum 10 ore | Solane întreabă:

Sarbatori fericite tuturor! P.S. Maine nu cred ca mai am timp de TPU.

2
Răspunde Raportează
Neagracaceara
acum 12 ore | Neagracaceara întreabă:

Ce parere aveti de o eleva de clasa a 12a care isi dorea sa mearga in centru universitar pentru a face bani din activitati ilegale? a renuntat insa

3
Răspunde Raportează
IL0VEDINER0
acum 12 ore | IL0VEDINER0 întreabă:

Buna. De ce toata lumea spune ca fac courier este cea mai slaba firma de curierat? Mereu am avut doar experiente foarte bune cu ei, niciodata nu mi- au deteriorat comenzile si nici intarzieri nu au avut....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Neagracaceara
acum 17 ore | Neagracaceara întreabă:

Ce inseamna cand o femeie este interesata 20ani de tine si tot ce e legat de tine si viata ta? La un moment dat iti zice ca stie sigur ca tu vrei rapit/a pe o insula cu ea?

7
Răspunde Raportează
FoundYouLover
acum 19 ore | FoundYouLover întreabă:

Am mai pus întrebarea și nu prea s- a răspuns. Dacă vreau să mă îmbăt și sa evit șampania, berea și tăria și vodka, cu ce ma pot îmbăta? Fără miștouri va rog, nu știți voi ce viata...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
___PAIX
acum 22 ore | ___PAIX întreabă:

Cum se imultesc cuvintele in vocabular, cine este parintele limbei gramatici romane, este ce mai usoara literara cu nevestele voastre de pe centura.

4
Răspunde Raportează
RebecaRebela
în 23 Decembrie | RebecaRebela întreabă:

Stiti vreun copil pe nume Sebastian Ciovica care sta in sectorul 6? Dau funda!

3
Răspunde Raportează
IustinaMaria34
în 23 Decembrie | IustinaMaria34 întreabă:

Pentru fetele care va numiți Maria, va place numele (sonor ma refer) pentru ca am fost sunt singura cu numele Maria din familie și de la școală, au spus și unele colege ca Ioana suna mai frumos ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mariia1
în 23 Decembrie | Mariia1 întreabă:

Am o intrebare pentru cei care cred in zodii, daca sunt zodia rac, mă voi intelege mai bine cu zodia balanță? sau cu săgetatoru? vreau doar o părere, care zodie e mai bună dintre balanță şi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 22 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

Un om care trece pe strada pe langa un om care e intins pe trotuar inert care pare mort sau lesinat, ar trebui arestat ca nu i-a acordat primul ajutor?

11
Răspunde Raportează
AsgaardSephiroth
în 22 Decembrie | AsgaardSephiroth întreabă:

Va doresc numai bine tuturor și sărbători fericite. Eu mă retrag de pe TPU. Prea multa negativitate. Succes tuturor.

6
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 22 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

Este posibil ca o femeie cu 24 ani mai mare sa iubeasca non platonic alta femeie?(ambele majore).Cam care ar fi semnele ca nu o iubeste platonic pe cea tanara?

2
Răspunde Raportează
Devddd
în 22 Decembrie | Devddd întreabă:

Cum sa-ti dai seama ca o fata te place?

3
Răspunde Raportează
AsgaardSephiroth
în 22 Decembrie | AsgaardSephiroth întreabă:

Distinse doamne si stimati domni, intrebarea de sfarsit de an: ce planuri aveti de sarbatori? Le petreceti acasa cu familia? Mergeti la prieteni, rude? Aveti programata o iesire in tara sau afara? Sarbatoriti...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
angel6lust
în 21 Decembrie | angel6lust întreabă:

Voi dacă ați vedea pe cineva cu tatuaje extremiste leșinat pe stradă i- ați oferi primul ajutor? Mă tot macină acest gând. Sunt rea dacă zic că nu aș da primul ajutor unui astfel de om? Aștept...? (mai mult)

39
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 21 Decembrie | Furnicuta000 întreabă:

Azi eram pe strada cu vecinul meu care taia porcul si alti vecini (el sta peste drum de mine, noi stam pe o strada infundata unde sunt doar 6 case) si a intrat preotul pe strada cu dascalul, veneau sa...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Manugabi
în 21 Decembrie | Manugabi întreabă:

Fetele ce provin din familii înstărite sunt cele mai fitoase

7
Răspunde Raportează
minime3
în 21 Decembrie | minime3 întreabă:

Hei! Voi cate vacante aveti pe an si unde? E in regula oare (pentru psihic si nu numai) sa ai doar o vacanta pe an? Eu deocamdata nu- mi permit mai mult si ma simt frustrata din cauza aceasta... ma consider...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 21 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

Cum e posibil sa cada o drona in Arges? Nu e la granita

4
Răspunde Raportează
minime3
în 21 Decembrie | minime3 întreabă:

Help! Voi ce ati prefera? Sa va tratati dantura (de exemplu cariile medii care nu sunt in stare foarte avansata, dar oricum tot trebuie tratate pana sa se degradeze mai mult) sau sa mergeti intr- o vacanta...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Eva1997
în 21 Decembrie | Eva1997 întreabă:

Buna ziua! Cine trebuie sa tina fata la botez, nasul sau nasa?

1
Răspunde Raportează
RAY
în 21 Decembrie | RAY întreabă:

Cat de multumit esti de viata ta? Ce te nemulțumește?

6
Răspunde Raportează
RainWind
în 21 Decembrie | RainWind întreabă:

Aveți idee de unde pot achiziționa și eu un pachet de țigări? Și ce tip de țigări recomandați pentru un începător, care a mai tras o singură dată din tutun și o zis că moare. Adică ce...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
RainWind
în 21 Decembrie | RainWind întreabă:

Ce instrumente albe sau cât de cât legale îmi recomandați pentru protecție? Am electroșoc și lanternă pentru câini. Și am să- mi iau și un spray cu piper. Ce altceva mai recomandați unei...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
CovaciuMarian
în 21 Decembrie | CovaciuMarian întreabă:

Buna seara! Am un cercel din aur și vreau să mai fac unu la fel? Da Timi adresa sunt din Constanta va rog mulțumesc

2
Răspunde Raportează
minime3
în 20 Decembrie | minime3 întreabă:

Voi ce faceti cand nu aveti unde sa iesiti din casa? Daca munca si cursurile tale sunt remote, cum faci sa intalnesti oameni si sa nu te izolezi? Cum poti face sa socializezi mai mult cand nu esti nevoit...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 20 Decembrie | IonelFlorianUrzica întreabă:

Caut o poveste pe un site de pe internet unde o femeie tânăra merge la o facultate intr- un alt oraș, ea era orfana și câștigase o bursa de studii care îi acoperea și costul! Sta la un cămin ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
RainWind
în 20 Decembrie | RainWind întreabă:

Hei, TPU, la Constanța sunt târguri de Crăciun? Ceva mai fain? Pot găsi în periaoda asta friguroasă cazare chiar pe mare? Adică zic de ceva chiar lângă apă. Sau faleza e închisă perioada...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SaraBoss15
în 20 Decembrie | SaraBoss15 întreabă:

Vreau sa-mi scrieți mai multe cuvinte pe țigănește si traducerea va rog.

2
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 20 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

Dar unde a disparut doamna Violeta? Dadea ce mai utile raspunsuri.

8
Răspunde Raportează
Ochialbastri99999999
în 20 Decembrie | Ochialbastri99999999 întreabă:

Buna.Luni 22 decembrie dau traseul auto pentru a doua oară. Prima data l-am picat din cauza emoțiilor, îmi tremurau picioarele.Ce îmi recomandați sa nu m-ai am așa mari emoții?

1
Răspunde Raportează
minime3
în 19 Decembrie | minime3 întreabă:

Help! Stie cineva cate fotografii poate stoca telefonul Xiaomi Redmi Note 10, in medie? Nu ma luati cu GB ca sunt femeie si de asemenea afona intr- ale tehnologiei. Asadar, daca aveti acest telefon,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
патасои
în 19 Decembrie | патасои întreabă:

Cu ce echipă de fotbal țineți?

1
Răspunde Raportează
MaxPopescuDaniel
în 19 Decembrie | MaxPopescuDaniel întreabă:

Se caută 4 bone pentru o familie bogata in Bucuresti ( se oferă si cazare gratuită). Salariu de 4500 - 12 ore pe zi + prime(craciun, paste, zile de nastere - detalii la semnarea contractului). ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
IL0VEDINER0
în 19 Decembrie | IL0VEDINER0 întreabă:

Buna. Acum ca tot incepe " festivalul" cu sarbatorile, care sunt prajiturile sau in general, deserturile preferate de Craciun? Nici nu am idee ce feluri sa pregatesc si cu cele cumparate am facut o toxiinfectie...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
9PM
în 19 Decembrie | 9PM întreabă:

Din nou o vânzătoare din zona m- a întrebat: Unde muncesc!? :)) e incredibil așa ceva! Nu am sa înțeleg niciodată de ce pe români ( comuniști din ce vad eu ) ii fu.e grija de ce nu muncesc eu,...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
AndreiAdrian012
în 19 Decembrie | AndreiAdrian012 întreabă:

Saracii daca nu s-ar simti batjocoriti de catre bogati sau folositi nu s-ar supara pe bogati.Dar de ce tot bogatii sunt rai si agresivi suparati?

28
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 19 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

Dar de ce daca trec pe strada pe langa un loc o cladire unde omul sta acolo obligat(cazare masa) simt tristete?

1
Răspunde Raportează
CristianoȘtefan
în 19 Decembrie | CristianoȘtefan întreabă:

Salut, vă rog să mă ajutați, am partea dreaptă a pieptului mai mare și se cunoaște, doar vreau să știu dacă e grav, vă rog.

1
Răspunde Raportează
RAY
în 19 Decembrie | RAY întreabă:

Ce înseamnă rău, bine, foarte bine in concepția voastră? Desi pare o întrebare banala, întrebarea ce faci? Eu unu nu înțeleg ce înseamnă rău, bine, foarte bine? Vorbim filozofic pentru ca...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
SebastianCiovică
în 19 Decembrie | SebastianCiovică întreabă:

Ce inseamna fcsb? dau funda!

2
Răspunde Raportează
AndreiAdrian014
în 19 Decembrie | AndreiAdrian014 întreabă:

Cum se poate face echitate intre un calau ori psihopat si victima? Cum e Creatorul daca exista?

3
Răspunde Raportează
AndreiAdrian013
în 19 Decembrie | AndreiAdrian013 întreabă:

Vi se pare normal ca unii sa fie prea bogati iar altii prea saraci? Asa e dreapta nedreapta? Cei prea bogati de ce nu se sesizeaza?

5
Răspunde Raportează
FoundYouLover
în 18 Decembrie | FoundYouLover întreabă:

Dacă vreau sa ma îmbăt și totodată sa evit tăria și șampania și berea și vodka, cu ce ma pot îmbăta?

7
Răspunde Raportează
milliongirl
în 18 Decembrie | milliongirl întreabă:

Ati castigat un premiu la un concurs si aveti sa alegeti cum sa fie : 500 miliarde de euro in 50.000 de ani adica 800 de euro pe luna incasati continuu de familia ta pana la atingerea a 50 000 de ani,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 18 Decembrie | LisaJulie întreabă:

Crăciunul este peste o săptămână! Ce fel de brad este mai bun, natural sau artificial?

11
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 18 ore

tonyc7 întreabă:

Credeti ca in majoritatea cazurilor oamenii care au format un cuplu o anumita perioada de timp, dar au ajuns sa se desparta la un moment dat, ajung sa regrete acea perioada considerand- o timp pierdut...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 15 ore

LisaJulie întreabă:

In noaptea de Revelion in afara de roșu ce aș putea purta?
    19 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 14 ore

tonyc7 întreabă:

Dacă nu iți mai funcționează modem-ul de internet (deci esti in pană permanentă de net) poate fi înlocuit acesta cu orice router care se găsește în magazin?
    10 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 12 ore

tonyc7 întreabă:

E adevarat ce se spune? Ca oamenii singuri devin foarte deprimati in aceasta perioada, de Sarbatori? Mai ales de Revelion, cand nu au cu cine sa il petreaca si nici unde sa se duca? Sunt atatia oameni...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.487
  • Întrebări: 3.954.389
  • Răspunsuri: 17.662.845
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Corpul uman

Corpul uman

Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!

Start quiz
Categorii
  • 652.078 Adolescenţi
  • 55.613 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.872 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.104 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.344 Conversaţii