:-&aoleu nu e nimic grav...
dar de ce facea asta?
oricum raspunsu e ca nu i se va intampla nimic
Doamne! Ma, copilule! Termina mai mancam si noi ( mancare! ) nu am chef sa vomit!
In afara ca e foarte dezgustator nu i se poate intampla nimic!
Nu se întâmplă nimic, şi eu am prieteni care mănâncă dar nu păţesc nimic.
Eu stiu pentru. ca mai intai mi-a zis dar nu am crezut-o, iar dupa aceea am vazut-o.
Ce poate sa se intanple. Mucii pot fi un focar de virusi, deci se poate inbolnavi... Se mai poate intampla sa o vada omaneii si sa isi faca o reputatie foarte proasta. Este un gest foarte urat, daca este un obicei vechi si practicat des poate sa ajunga si la diferite boli ale stomacului.
Stupid.. Mi bine isi mananca unghiile decat mucii
. Nu are ce i se intampla, in afara faptului ca se va face destul haz cand o va vedea cineva. Dar tu de unde stii ca mananca? ti-a zis ea? sau ai vazut-o?
Nu este politicos, dar s-a descoperit recent ca daca iti mananci mucii iti intareste sistemul imunitar, patogenii din mucus sunt detectati de linia de aparare a corpului, fiind slabi, bacteriile/virusii sunt nimiciti, astfel incat sistemul imunitar daca mai descopera patogeni comuni ca cei din mucus, care au intrat prin corp prin alte metode, o sa fie detectati mai repede si ucisi imediat descoperiti, de aceea avem celule de memorie
În afară de faptul că se îmbolnăvește și fuge lumea de ea, nu se întâmplă nimic.
Aoleooo! Se autovaccina draga de ea! Nimic grav, își întărea sistemul imunitar. Pare scârbos dar este foarte benefic, dezvoltă anticorpi și oricum noi în medie înghițim între 1.5-2 litri de mucus pe zi că atât producem. Așa numiți muci din nas nu sunt altceva decât mucus deshidratat care o va face să fie mai sănătoasă decât tine. Poftă bună la muci comunitate!