| DeEa_8231 a întrebat:

Am avut o prietena care manca muci. Ce se intampla daca a mancat?

12 răspunsuri:
| Papusik a răspuns:

:-&aoleu nu e nimic grav...

dar de ce facea asta?

oricum raspunsu e ca nu i se va intampla nimic

| Agradável a răspuns:

Doamne! Ma, copilule! Termina mai mancam si noi ( mancare! ) nu am chef sa vomit!

In afara ca e foarte dezgustator nu i se poate intampla nimic!

| denisacosmina98 a răspuns:

Nu se întâmplă nimic, şi eu am prieteni care mănâncă dar nu păţesc nimic.

| DeEa_8231 explică:

Eu stiu pentru. ca mai intai mi-a zis dar nu am crezut-o, iar dupa aceea am vazut-o.crying

| analia0103 a răspuns:

E foarte scarbos si se poate imbolnazi daca mai face asta.
funda plzzpuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyes

| Jony123 a răspuns:

Ce poate sa se intanple. Mucii pot fi un focar de virusi, deci se poate inbolnavi... Se mai poate intampla sa o vada omaneii si sa isi faca o reputatie foarte proasta. Este un gest foarte urat, daca este un obicei vechi si practicat des poate sa ajunga si la diferite boli ale stomacului.

| newperson4him a răspuns:

Stupid.laughing. Mi bine isi mananca unghiile decat muciilaughing. Nu are ce i se intampla, in afara faptului ca se va face destul haz cand o va vedea cineva. Dar tu de unde stii ca mananca? ti-a zis ea? sau ai vazut-o?batting eyelashes

| aLinux a răspuns:

FENOMENAL. Nu se intampla nimic. Doar ca NU e necesar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu mananci rahat chair cu cu intrebarea asta.

| MooN204 a răspuns:

Nu este politicos, dar s-a descoperit recent ca daca iti mananci mucii iti intareste sistemul imunitar, patogenii din mucus sunt detectati de linia de aparare a corpului, fiind slabi, bacteriile/virusii sunt nimiciti, astfel incat sistemul imunitar daca mai descopera patogeni comuni ca cei din mucus, care au intrat prin corp prin alte metode, o sa fie detectati mai repede si ucisi imediat descoperiti, de aceea avem celule de memorie happy

| Hera_6874 a răspuns:

În afară de faptul că se îmbolnăvește și fuge lumea de ea, nu se întâmplă nimic.

| DailyKode a răspuns:

Aoleooo! Se autovaccina draga de ea! Nimic grav, își întărea sistemul imunitar. Pare scârbos dar este foarte benefic, dezvoltă anticorpi și oricum noi în medie înghițim între 1.5-2 litri de mucus pe zi că atât producem. Așa numiți muci din nas nu sunt altceva decât mucus deshidratat care o va face să fie mai sănătoasă decât tine. Poftă bună la muci comunitate!