Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2849324intrebari
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
31 Ian
SATI 313.423AFISARI
154.245VIZITE
135.059V. UNICI
24 Mai 2010
MissYouToo intreaba:

Am o problema de curand cu frigiderul... nu mai raceste si am controlat la unele componente. Radiatorul este rece si din cate am auzit si vazut pe google, trebuie sa fie caldut iar compresorul este fierbinte, tot asa am auzit ca asa e normal sa fie.Stie cineva care pare sa fie problema? mentionez ca, congelatorul merge normal, in rest pauza. Ce poate fi defect? Poate stie cineva sa-mi raspunda sau ce sa fac...va multumesc! o zi buna tuturorUrmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  Raspuns utilizator suspendat
 • 4 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • 24 Mai 2010 22:21
  Arthur a răspuns:
  Cum a zis şi kronstadt, cu o mică menţiune : termostatul nu poate fi defect întrucât nu s-ar mai încălzi motorul, sau ar funcţiona încontinu, dar atunci ar răci prea tare.
  De vină e întradevăr o posibilă scăpare de gaz, printr-un por apărut pe undeva sau făcut din greşeală la scoaterea vreunui pachet ajutat de un obiect ascuţit.
  Motorul compresorului nu e defect deoarece ar decupla siguranţa de protecţie. În rest acelaşi sfat.
  Mult succes!
 • 26 Mai 2010 14:49
  MissYouToo explică:
  Nici nu stiu ce sa fac exact. totusi se aude functionand motorul. dar radiatorul este rece. incerc totusi la un service. dar macar sa stiu, daca merita sa il repar sau cumpar unul nou, ajungand la acelasi cost. va multumesc pentru raspunsuri! o zi buna tuturos. nota 10 pentru site
 • 5 Ianuarie 2011 01:32
  Raspuns anonim:
  Am un frigider bahneckt nu raceste nu ingheata de loc dar motorul merge non stop si radiatorul din spate este rece ce poate avea cine ma poate ajuta, va multumesc pentru, intelegere.
  13 Mai 2014 21:48
  Rusu_Ioan_Daniel_1985 a răspuns (pentru anonim_4396):
  Posibil ca s-a fisurat circuitul, s-a pierdut agentul. Trebuie localizata fisura si remediata. Un test de presiune ar raspunde la intrebare.
  - Ascunde conversatia (1 răspuns)