micşorează boxul
Categorii
- 59227 intrebari (479 noi) Adolescenti
- 2891 intrebari (17 noi) Afaceri & Financiar
- 2805 intrebari (8 noi) Arta si Cultura
- 2194 intrebari (17 noi) Auto & Moto
- 14108 intrebari (110 noi) Beauty & Fashion
- 3984 intrebari (15 noi) Cariera
- 1926 intrebari (6 noi) Casa & Gradina
- 24 intrebari (0 noi) Cauze nobile
- 43466 intrebari (276 noi) Conversatii
- 27298 intrebari (150 noi) Dragoste si Sex
- 8807 intrebari (52 noi) Educatie si Cultura Generala
- 5937 intrebari (22 noi) Familie & Relatii
- 834 intrebari (87 noi) Filme & Seriale
- 6555 intrebari (20 noi) Gastronomie
- 5669 intrebari (50 noi) Hobbies & Pets
- 11112 intrebari (74 noi) Informatii Utilitare
- 3530 intrebari (8 noi) Legislatie, Politic & Social
- 20539 intrebari (188 noi) Muzica
- 16923 intrebari (74 noi) Sanatate
- 3343 intrebari (30 noi) Shopping
- 3719 intrebari (18 noi) Stiinta si Filosofie
- 21406 intrebari (145 noi) Tehnologie
- 29697 intrebari (223 noi) Timp liber
- 5167 intrebari (42 noi) Trivia/Amuzante
- 2053 intrebari (5 noi) Turism
- 461 intrebari (6 noi) Voluntariat/ Ecologie
micşorează boxul
Ultimele Raspunsuri
- Un utilizator anonim - Clar pe locul intai e shakira pe 2 beyonce 3 cheryl...
- LoVeLy sMiLe - Ai procedat corect . el ar fi trebui sa te astepte pana...
- Paul - De cate ori iti faci tema la mate pe site-ul asta? ;...
- MaRy - Cat mai comod si simplu pentru a-ti fi usor sa probezi...
- PinkStuff28 - Povestea asta e un anime ...cat de penibil...
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
| TRAFIC 01 Sep |
235.226AFISARI | |
| 66.884VIZITE | ||
| 57.716V. UNICI |
Ati simtit vreodata ca muriti de dorul unui loc in care ati locuit-trait cativa ani si unde aveti f multe amintiri ?
Eu una ma sting incet , cand imi amintesc ce am lasat in urma!
Uneori fac fata , dar alteori ma ia un dor nebun,dar e prea tarziu sa ma reintorc acolo.Am inceput o viata noua aici !
Mi-e dor de atatea lucruri de acolo .Si de cele pe care nu le suportam .
Mi-e dor de fetzele oamenilor pe care-i vedeam zilnic si nici nu-i priveam . Acum imi amintesc inclusiv chipul lor ! Mi-e dor si de arabii aia oribili , traficanti de droguri , stand la colt de strada pe care-i uram .
Si de negrii pe care nu-i suportam !
Si de angajatii din magazinele unde faceam cumparaturile , de fosti colegi de servici cu care nu mai tin deloc legatura pentru ca nu am cum sa mai dau de ei...De faleza pe care ma plimbam , de prafu de pe drum si de oamenii dragi de acolo.
Am vrut si eu sa ma descarc...ca n-am cu cine vorbi chestia asta .
Cine nu a trecut prin dorul unui loc .nu stie ce inseamna...si nici nu intelege.
Am posibilitatea sa revin ca sa revad tot...dar mi-e frica . Mi-e frica ca ma vor napadi prea multe amintiri , mi-e frica ca o sa-mi doresc din nou sa revin acolo si ca o sa-mi daram tot ce-am construit in ultimele 7 luni pentru o etapa pentru care am dat deja pagina.
Ce sa fac ? Sa ma duc sa revad tot...oamenii , locurile ...sa ii strang inca o data in brate , de fapt, sa-mi iau ramas bun de la ei .
Multi nici nu stiu ca nu mai sunt acolo . Am plecat aproape de pe o zi pe alta printr-o decizie de moment.Multi nu mai stiu nimic de mine si nici eu de ei si as vrea sa revin pentru ca de atunci traiesc cu sufletul neimpacat si am impresia ca am lasat lucrurile neterminate.
Ai un raspuns pentru Anca?
Ce nota dai intrebarii?
-
- Ordonare:
- ordine cronologica
- |
- relevanta
-
(9 Februarie 2010 06:56 )octavianpas a răspuns:Daca ai posibilitate mergi si termina ce ai lasat netrminat dar sa nu te expui pericolelor si sa consideri ca esti doar intr-o vacanta dupa care trebuie sa revii.Eu asa as face.RĂSPUNSUL ESTE:00000
-
(9 Februarie 2010 07:01 )sabela a răspuns:Chiar tu ai spus ca a fost o decizie de moment. Deci ceva foarte ''grav'' te-a determinat sa pleci.De ce nu gandesti altfel. Poate a fost un lucru bun. Chiar incerc sa te inteleg dar nu prea pot, cum adica: ''ti-e dor de tot ce urai?''. Scrie pe o hartie tot ce a fost bun si tot ce a fost rau si vezi unde inclina balanta? Pe urma poti decide daca i-ti pare rau sau nu.Bafta!RĂSPUNSUL ESTE:00000
-
(9 Februarie 2010 08:17 )bacemi a răspuns:Inteleg ca e greu pentru tine . Am trait asa ceva dar cred ca as fi ipocrit sa spun ca am trait cu aceeasi intensitate ca tine . Cel mai bine ar fi sa revezi locul acela, macar asa stii ca ai incercat . Mai afli si tu de cei lasati in urma, mai stiu si ei de tine si e mai bine asa . Macar daca unde esti nu iti va fi bine nu te vei intreba unde te duci . Atunci vei stiu unde e casa ta.RĂSPUNSUL ESTE:00000
-
(9 Februarie 2010 08:43 )misiik a răspuns:Nimic nu e la intamplare, totul este oranduit, Viata merge inainte,nu te mai uita in urma cum a fost,uitate inainte si sa ai incredere in propia ta persoana in rest deciziile iti apartin.Asa cum este viata e frumoasa alaturi de cei gragi.RĂSPUNSUL ESTE:00000
-
(9 Februarie 2010 09:46 )Alisa a răspuns:Anca, inteleg ceea ce simti, si eu simt asta, si uneori imi este frica de ceea ce s-ar putea intampla daca m-as intoarce intr-un loc, unde am lasat totul in urma. Dar dorul nu imi da pace, deloc.
Daca poti sa mergi si sa revezi si sa resimti toate acele trairi, mergi, fara frica, si sa vezi din nou. Nu trbuie sa iti fie frica, si nici nu trebuie neaparat sa te vada ceilalti, daca te vad, bine, daca nu, tot bine. Tu trebuie sa revezi toate acele locuri, ca altfel dorul asta nu iti va da pace, si nu vei fi impacata cu tine insuti.RĂSPUNSUL ESTE:00000 -
(9 Februarie 2010 10:44 )gloria a răspuns:Si eu am dorul asta
desi am stat doar 2 ani in acea tara parca acolo m-am simtit mai ''acasa'' decat aici in Romania
insa tu trebuie sa te gandesti bine daca ai mai vrea sa mai stai acolo si sa pui in balanta totul insa daca ar fi sa mergi sa-i revezi pe cei dragi fa-o! si eu am facut -o de cateva ori si mereu am plecat cu lacrimi in ochi in insa ma simteam bine dupa
si mai ales ca ai plecat si nu ai anuntat pe cei pe care poate in mod normal trebuia sa-i anunti asa ca mergi ia-le nr de tel ,o adresa de email ceva si apoi iti va fi mai usor in treaba asta cu dorul comunicand cu ei :-)
RĂSPUNSUL ESTE:00000 -
(9 Februarie 2010 15:07 )april a răspuns:Toti lasam in urma oameni si locuri.Regretele ne napadesc de fiecare data cand privim inapoi.Cu toate astea,,singura importanta este clipa prezenta puternica si vie.Ea trebuie traita cu tot sufletul altminteri ,intorsi mereu spre un trecut mort,vom fi nefericiti.Ne amintim tot ce a fost frumos sau interesant,speram intr-o revedere candva ,in viitor,dar sa nu ratam astfel clipa prezenta.AICI si ACUM este tot ce inseamna viata.Aminteste-ti si spera dar nu uita sa traiesti!RĂSPUNSUL ESTE:00000
-
(9 Februarie 2010 15:27 )Raspuns anonim:Da, du-te cat mai repede si pleaca apoi de acolo impacata, nu pe fuga, pleaca luandu-ti ramas bun de la locuri, de la fiecare om pe care l-ai cunoscut. Fa un chef de pomina cu cei dragi si apropiati, ia avionul si intoarce-te acasa cu promisiunea ca iti vei petrece din cand in cand o vacanta acolo. Tine legatura cu prietenii, tine-te conectata la lumea aceea. Asa vei putea face fata dorului si nu vei simti ruptura. Du-te cat poti de repede ca sa iti iei cu adevarat ramas bun! Stiu si eu ce inseamna dorul de un anumit loc pe glob...RĂSPUNSUL ESTE:00000
-
(9 Februarie 2010 21:05 )Anca explică:Stiu ca , conteaza prezentul si ca acea etapa ar trebui sa o tratez ca pe o pagina de care am trecut , pe care am citit-o si am inteles-o.
Dar nu a fost asa !
Am plecat neimpacata , trista , din razbunare , de frica unui alt inceput , de gura parintilor , din cauza greutatilor carora nu le mai faceam fata si a singuratatii .
Eram singura totusi intr-o lume atat de mare.
Traiam dupa ideile preconcepute ca acolo nu-ti poti face prieteni , desi erau atatia oameni in jurul meu si imi ofereau prietenia lor .
Ma tineam totusi la distanta .eram doar cunostinte.
Acum insa mi.e f dor de toti . Am trimis mail proprietarului apartamentului in care am locuit sa vad ce mai fac , sa le zic de mine , pentru ca e pacat de relatia buna pe care am avut-o sa o las asa in aer.
Trebuie neaparat sa revad si sa imbratisez un medic datorita caruia azi nu as fi fost aici incepand o noua cariera , daca nu m-ar fi determinat el prin sfaturile pe care mi le.a dat.
Am intalnit oameni atat de speciali acolo , pe care i-am lasat in urma fara a mai pastra contactul cu ei si tare imi doresc sa ii revad , sa le spun ca-s bine si sa stiu ca si ei sunt bine.
Am hotarat sa merg de Paste ! Sper sa fie o decizie buna si sa nu imi doresc sa revin .
Nu ca n-as mai putea sa ma reintorc acolo si sa o iau din nou de la 0 , doar ca nu pot sa mai daram ce am construit aici in astea 7 luni . M-as dezamagi pe mine , pe cei dragi si as pleca la fel de neimpacata de unde am venit .
Sunt prinsa intre trecut si prezent si trebuie sa evadez cumva.
RĂSPUNSUL ESTE:00000