anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

... buna TPU;"mai intai sa va povestesc":intru aici si vad ca-mi "clipoceste la prieteni1"(am citat-o pe fatabeata); deschid si descopar ca un pusti imi cere prietenia si ma prind intr-un tarziu ca e fan Real Madrid, unde, dupa cum bine stiti, am jucat si eu cu ceva timp in urma; bun; si sa va spun ce idee mi-a venit:vreau sa fac un fanclub LuisFigo si va invit sa va inscrieti; astept mesajele voastre, la care evident va voi raspunde in 2-3 zile pentru ca,"deocamdata", n-am cum ca "miss" junior;(asta cu "miss" a spus-o o d-ra ieri pe site:"miss grea de cap"-nu mai comentez)bun; conditii de inscriere:barbati nu se primesc, din pacate; numai doamne, si care sa aiba varsta minima 28-27(hai un 26), si sa nu fie casatorite; astea sunt regulile; imi pare rau; ok, deci va astept!(bine, eu stiu ca o sa se aleaga praful de fanclubul asta, da' cel putin stiu c-am incercat); a! intrebarea! ce numar aveam pe tricou la Real?(atentie ca se da si la testul de incriere); vot &funda!

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Când pui și de un fanclub Versace sau Louis Vuitton, anunță-mă!

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Ma gandesc ca daca fac un fanclub Louis Vuitton,primul care ma suna e Basescu; n-o sa-l pot refuza si ne trezim cu aia mica pe capul nostru,iar in juma' de an,cand ne strangem mai multi, o sa vrea sa ne transformam intr-un partid politic, pe care -normal- c-o sa-l conduca ea!

greece12
| greece12 a răspuns:

Din pacate, nu ma incadrez in cerintele de baza.
Simpatizanti sau afiliati, acceptati?happy

| anonim_4396 explică (pentru greece12):

...da,ok; iarta-ma ca iti raspund pe graba, dar nu-mi vad capul de cata treaba am! am primit pe putin vreo 300 de mesaje si trebuie' sa ma uit prin ele; plus ca are si baiatul postat un anunt,si raspunsurile lui au intrat tot la mine; o gramada de id-uri:frumusika,scumpika, etc; ma doare capu', nu mai pot!

| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Acum imi explic ce e cu fumul asta care iese de sub postarea ta!

| crhh a răspuns:

laughing)) Tu chiar te simti Luis Figo? Get a life...