| FataCuDouaFete a întrebat:

se vede ca toti iubiti cainele http://www.TPU.ro/......si-funda/, atunci de ce nu-i ajutam? Cainii din China sufera cumplit, inimaginabil; va rog sa-i ajutam pe saracutii catei alaturandu-va acestei petitii, va rog, multi din romania s-au alaturat petitiei, va rog semnati si voi pentru sarmanii care sufera. Daca tineti la ei va rog faceti-o! Promit ca dau funda si voturi la toti care se alatura... uita-ti va si pe videoclip pana la sfarsit va rog.Link-ul: http://www.ptroa.co.il/petition/index.php
Multumesc mult de tot.Va pup.

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

In China, cainii se mai si mananca. Adica, asa cum se mananca si la noi porcii. E chestie de cultura si de obiceiuri culinare.
Cred ca nu vrei sa se apuce un miliard de chinezi sa semneze petitii impotriva uciderii porcilor din Romania, ca s-au dus naibii carnatii si sarmalele de Craciun.
Ce ma prapadesc eu dupa oameni din astia care au rezolvat toate problemele de aici, iar acum ii roade grija de cainii de la mama naibii.

| Dσℓℓу a răspuns:

Am vazut un video in care chinezii omorau caini.era distribuit pe facebook sad. foarte trist...

| FataCuDouaFete explică:

Mai in jos gasiti sa traduceti si in alte limbi, si este si Romania, dati acolo fiindca doar traduce din pagina.Va pup.

| valitza a răspuns:

Cea mai nenorocita natie sunt chinezii astia.Maine poimaine ajung canibali. Am semnat si eu petitia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bună întrebarea ta.
În primul rând, că nu îi putem lua acasă pe toţi. Şi din păcate, majoritatea iubitorilor de animale sunt aşa: văd la pet shop un pui de câine scumpic love struck love struck love struck, iar după ce se confruntă cu responsabilitaţile necesare îngrijirii lui, nu mai e aşa scumpic şi ori îl abandonează, ori îl pasează altcuiva. Mie îmi plac pisicile, dar nu mai adopt pentru că ştiu cât de dificil e să ai grijă de una.
Cât despre petiţia asta... hai s-o dăm naibii, am văzut video-ul ăla de enjdemii ori pe TPU. Nu e aşa tranşant cum vi se pare vouă. La ei e normal să mănânci câini. Uite, noi mâncăm vacă, dar la indieni e simbol sacru în religia hindusă. Atunci, să facă şi ei petiţii în care să ne acuze de cruzime. Ok, e adevărat că sunt ucişi într-un mod crud, dar cam aşa chinuim şi noi porcul de Crăciun.