Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

303565intrebari
2051418raspunsuri
77627utilizatori
17minute timp mediu de raspuns
99% din intrebari au primit raspuns
Let�s Do It, Romania!
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
Ce au facut prietenii tai pe TPU.ro
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
01 Sep
SATI 235.226AFISARI
66.884VIZITE
57.716V. UNICI
(9 Februarie 2010 )
RaSpUnS.pT.vOi intreaba:

Buna!Vreau sa-mi merg la un interviu pentru insotitoare de bord(stewardesa).Dar problema e ca am 1.63cm.O prietena care o sa mearga in martie la interviu,zice ca trebuie sa am 2.17cm cu maini cu tot(adica intinse).Si nu am chiar 2.17thinkingVoi ce ziceti?

Ai un raspuns pentru RaSpUnS.pT.vOi?
Ce nota dai intrebarii?
Adauga la favorite
  • 5 răspunsuri: | RSS raspunsuri
  • ~~EU~GeN~~StIfLeR~~ a răspuns:
    raspuns ales
    Esentele tari vin in sticlute mici eu cred ca nu conteaza inaltime
  • (9 Februarie 2010 01:14 )
    RaSpUnS.pT.vOi explică:
    Cer scuze---am scris "sa-mi" in loc de "sa"big grin.e prea tarziu.adica 0.14.noapte buna.multumesc
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (9 Februarie 2010 08:41 )
    bacemi a răspuns:
    Poti incerca . Merita sa mergi la interviu . Macar este o experienta . Se mai fac exceptii uneori . Totul depinde de tine .
    RĂSPUNSUL ESTE:
    1
    0
    0
    1
    0
  • (9 Februarie 2010 08:52 )
    EUSIATIT a răspuns:
    macar ai bucuria ca ai fost la interviu .cIt priveste inaltimea nu stiu exact .dar daca esti pregatita .ai cunditie fizica nu ti este rau de inaltime .stii o mimba straina l perfectie.esti frumoasa .etc poate reusesti succes
    RĂSPUNSUL ESTE:
    1
    0
    0
    1
    0
  • (9 Februarie 2010 15:15 )
    april a răspuns:
    Este bine ,in viata sa nu te iei dupa zvonuri si ziceri.Afla exact cum sta problema ,daca intr-adevar exista o asemenea cerinta .Iar daca te convingi ca ea chiar exista,si nu se admite nicio exceptie ,consoleaza-te sa fii doar calatoare intr-un avion si nu gazda.Chiar si in asemenea calitate experienta este de neuitat!Dar stii cum se spune:incercarea moarte n-are!Succes!
    RĂSPUNSUL ESTE:
    1
    0
    0
    1
    0