TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Conversaţii

Conversaţii

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
m7PGmirelapopescu
acum 5 ore | m7PGmirelapopescu întreabă:

Seful armatei a declarat ieri ca femeile vor trebui sa învețe si ele sa tragă cu arma. Asta cumva suna a armata obligatorie pentru femei nu?!

6
Răspunde Raportează
Miruna0
acum 6 ore | Miruna0 întreabă:

Am 15 ani şi nu stiu de ce nimeni nu vorbeşte cu mine ieri a venit o vecină la bunica mea spunând ca a murit un om de la noi de pe stradă, si eu am intrebat din curiozitate cine a murit? dar nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ScheletulUmblător
acum 17 ore | ScheletulUmblător întreabă:

Am visat că m-am dus la frizerie, iar frizerul era un coleg din generală. Ce semnifică acest vis?

2
Răspunde Raportează
9PM
în 11 Octombrie | 9PM întreabă:

Numai eu cred că userul sadrian46 a murit? Și așa tot zicea că era bolnav! Știți ceva de el?

2
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 11 Octombrie | Cipi1212 întreabă:

Bună, Ministrul Energiei ne spune că România ar putea fi lovită de un blackout. Vrea să ne sperie sau chiar se poate întâmpla?

6
Răspunde Raportează
Cresta
în 11 Octombrie | Cresta întreabă:

Ma uit la ultima intrebare a lui @ angel6lust: https://www.tpu.ro/siguranta- pe- internet/este- adevarat- ca- de- marti- s- ar- putea- sa- implementeze- ue- chat- control- sa- se- uite- prin- mesajele-...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
1onurReal1
în 11 Octombrie | 1onurReal1 întreabă:

Dacă viața ta ar fi un film, ce titlu ia i pune.

11
Răspunde Raportează
pisicutamiauana
în 11 Octombrie | pisicutamiauana întreabă:

Bună ziua! Mi aș dori să știu dacă există pe acest site o persoană care a terminat psihologia și e psiholog acum sau studiază asta, ca să mă ajute cu câteva sfaturi. Dacă dorește cineva ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 11 Octombrie | Cipi1212 întreabă:

Bună, Cum ați trecut peste vremea deosebit de ploioasă?

1
Răspunde Raportează
m7PGmirelapopescu
în 11 Octombrie | m7PGmirelapopescu întreabă:

Dar doamna Violetta 2022 ce profesie are? pare ofiter de politie.

14
Răspunde Raportează
m7PGmirelapopescu
în 10 Octombrie | m7PGmirelapopescu întreabă:

Stie cineva de ce te suna politia cu nr privat după ce te-a legitimat politia rutiera?

2
Răspunde Raportează
Maralin
în 10 Octombrie | Maralin întreabă:

Hey! Cum faceți sa aveti încredere in voi, cum va controlați emoțiile? Nu înțeleg cum unora le este atat de usor sa se exprime, vocea nu le tremura, etc... Eu ragusesc efectiv, ma pierd complet....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alexia87991
în 10 Octombrie | Alexia87991 întreabă:

Deci Un tip cu care ma stiu de mult lucrează în Germania la un depozit La plata salariului, a băgat iban- ul meu, dar prima data a băgat iban- ul unei fete a unei femei de acolo de la el si ei...? (mai mult)

26
Răspunde Raportează
Georgi1993
în 10 Octombrie | Georgi1993 întreabă:

Bună. Am cunoscut un băiat acum un an, este primul meu prieten. Încet, încet am început sa tin la el si sa ma atasez, deși la prima vedere nu am crezut ca va fi ceva între noi. Recent mi- a cerut...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Eva1997
în 10 Octombrie | Eva1997 întreabă:

Bună ziua! Sunt posturi la pompieri care implică acordarea primului ajutor, prevenire si în care nu trebuie să faci Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Pavel Zăgănescu?

1
Răspunde Raportează
anonimsfart
în 10 Octombrie | anonimsfart întreabă:

Bună! Vreau să vă întreb dacă știți cumva cum au fost făcute acele ident- uri de la Național Tv în 2011 sau 2012 cu frunzele căzătoare? Vă las un link la video cu ident- ul din toamna anului...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Ochialbastri99999999
în 10 Octombrie | Ochialbastri99999999 întreabă:

Buna.Am dat azi pentru prima data traseul auto si l- am picat. Emotiile sunt fffff mari.Conduc bine, dar emotiiile sunt peste masura de mari.Mi- am dezamagit si instructorul si eu sunt dezamagita de mine.Nu...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Al3xandra95
în 10 Octombrie | Al3xandra95 întreabă:

Hei, TPU, dacă azi proful de chitară mi- a cam dat ultimatum, zicându- mi că în final cam dau banii de pomană pe cursul acesta, că nu aș avea în final ureche muzicală și că de la un nivel...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Urasc
în 10 Octombrie | Urasc întreabă:

Daca nu exista iadu ma sinucideam doar sa dispar. Urasc lumea asta zici ca mai degraba lumea asta e iadu.

7
Răspunde Raportează
Mag45
în 10 Octombrie | Mag45 întreabă:

Insomnia vieții. Ce faceți când nu puteți dormi?

10
Răspunde Raportează
Eueu2025
în 9 Octombrie | Eueu2025 întreabă:

Bună seara, dacă am trimis niște mesaje nu prea drăguțe de pe cartele prepay, după care le-am rupt, poate afla poliția cine a trimis? Poate localiza?

10
Răspunde Raportează
Jeguldesubunghii
în 9 Octombrie | Jeguldesubunghii întreabă:

De ce nu am prieteni? Oare ar trebui să accept faptul că nu sunt eu în măsura să am standarde la persoanele din jurul meu sau la relațiile cu ele pentru că sunt Analfabetă funcțional și tăcută? ...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
m7PGmirelapopescu
în 9 Octombrie | m7PGmirelapopescu întreabă:

De ce mi -au cerut sa declar situația militara la Evidenta Populației cand am preachimbat cartea de identitate? in acea cerere tipizata.Sunt femeie si nu am făcut stagiul militar.

1
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 9 Octombrie | Cipi1212 întreabă:

Bună, Referitor la întrebarea precedentă despre filmul din 2014, Interstellar. Pe una din planetele din apropierea găurii negre Gargantua, o oră petrecută acolo coincide cu 7 ani pe Pământ....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IL0VEDINER0
în 9 Octombrie | IL0VEDINER0 întreabă:

Ce faceti ca sa va linistiti? Atat mental cat si fizic. Cu totii cred ca stim momentele in care simti ca social media isi spune cuvantul asupra vietii tale, uneori, a rutinei. Sau poate munca, cand ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Nethany
în 9 Octombrie | Nethany întreabă:

Buna la toti! A innebunit lumea? Acum toti cer tips- uri? Azi am urcat intr- un taxi si tipul avea legat de scaun, asa ca sa- ti stea sub nas, un afis mare, tiparit, colorat, in care spunea: Tips...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 9 Octombrie | Furnicuta000 întreabă:

Ce e mai rentabil? Aer conditionat sau lemne? Deci vorbeam cu o ruda care e mai in varsta (65 ani) si sta singura intr- o casa batraneasca de la tara. Iarna incalzeste doar o camera de 10 mp cu soba pe...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 9 Octombrie | LisaJulie întreabă:

De curiozitate care a fost cea mai saraca țară vizitata de voi?

8
Răspunde Raportează
___Enzo
în 9 Octombrie | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Poți sa fi elev la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Pavel Zăgănescu dacă ai 40 kg, înălțime 1, 50 pentru vârsta de 21 ani!

1
Răspunde Raportează
RAY
în 9 Octombrie | RAY întreabă:

Eu am impresia că întrebările primite pe teleanonym sunt create de ai, așa e oare?

0
Răspunde primul Raportează
RAY
în 8 Octombrie | RAY întreabă:

Ce aplicați de rețele sociale folosiți? Sau pe ce site-uri intrați?

6
Răspunde Raportează
XxBlueRosexX
în 8 Octombrie | XxBlueRosexX întreabă:

Ce părere aveți despre politică, mie mi se pare cea mai mare porcărie inventată vreodată, o adunătură de prosti care habar nu au despre ce vorbesc.

5
Răspunde Raportează
RAY
în 7 Octombrie | RAY întreabă:

Voi aveți banii pusi de o parte în caz de ceva? Cam cat recomandați? Eu mă gândeam la 2500 de lei

14
Răspunde Raportează
BombaAtomică
Întrebare recomandată în 7 Octombrie | BombaAtomică întreabă:

Cum să îmi înving frica de câini?

4
Răspunde Raportează
Al3xandra95
în 7 Octombrie | Al3xandra95 întreabă:

Nu ar fi mai safe pentru copii, ca cei de ciclu primar să se unească cu grădinițele, iar cei de gimnaziu cu liceul? Sau dacă nu, măcar să existe posibilitatea ca cei de gimnaziu să nu mai învețe...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
m7PGmirelapopescu
în 7 Octombrie | m7PGmirelapopescu întreabă:

Eu am cont reddit si e destul de util forumul.Cum vi se pare?

10
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 7 Octombrie | LisaJulie întreabă:

Pentru cei care aveți Reddit, sunt acolo și discuții serioase? Userii injura destul de mult și nu par sa aibă mai mult de 30 de ani, majoritatea fiind studenți sau proaspăt angajați din ce am...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
m7PGmirelapopescu

Deci de ce se tem oamenii de pușcărie?

14
Răspunde Raportează
BombaAtomică
în 7 Octombrie | BombaAtomică întreabă:

De ce sunt manelele criticate? Cel puțin alea vechi chiar sunt bune.

3
Răspunde Raportează
Ion1989
în 7 Octombrie | Ion1989 întreabă:

Inainte de 1989 toate alimentele/mancarea care mai era prin magazine sau chioscuri erau produse naturale macar? Erau produse naturale fara chimicale? In ziua de azi cred ca toata mancarea asta sau alimente...? (mai mult)

25
Răspunde Raportează
m7PGmirelapopescu

Adulterul e pedepsit cu pușcărie? Ati putea sa-mi explicați?

12
Răspunde Raportează
Mariarn
în 6 Octombrie | Mariarn întreabă:

Cum se scrie în limba aromână: "La mulți ani iubitu/iubitule!"?

2
Răspunde Raportează
Contda
în 6 Octombrie | Contda întreabă:

Îmi poate recomanda cineva un magazin ceva de sutiene unde este servicul de Bra Fitting va rog?

4
Răspunde Raportează
MistarGoGu
în 6 Octombrie | MistarGoGu întreabă:

Eu as pune 100.000 lei amenda pentru dilimacii care merg pe munte ca pe bulevard *( FARA echipament de munte ) si apoi cheamă Salvamont sa- i salveze! Sau sa plătească toată intervenția! Valabil...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
pisicutamiauana
în 6 Octombrie | pisicutamiauana întreabă:

Bună dimineața! Mi-aș dori câteva sfaturi de la voi. Am un prieten foarte apropiat și nu se poate lăsa de păcănele. Ce e de făcut?

11
Răspunde Raportează
RAY
în 6 Octombrie | RAY întreabă:

Cum îți imaginezi înmormântarea ta?

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Octombrie |

Credeți într- o o existență a ființelor spirituale?   Biblia spune că există ființe spirituale pozitive și Negative.  Îngerii și demoni.  Lumea spirituală nu poate fi văzută cu ochii,...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
FreddieM
în 5 Octombrie | FreddieM întreabă:

Vreți/va place sa vă adaptați noilor trenduri sau preferați să rămâneți original/diferit? Cheers

7
Răspunde Raportează
Alexia87991
în 5 Octombrie | Alexia87991 întreabă:

Am o dilema mare. Nu ma pot regăsi în viața cotidiana. Nu pot avea un job ca toată lumea, fac 20 de ani imediat, am am job dar de câteva luni nu mai vreau, am intrat în depresie, m- am izolat...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 4 Octombrie | Furnicuta000 întreabă:

La inmormantare se pune prosop legat de haina doar barbatilor sau si femeilor? De ce se face mai exact asta? Eu (fata) am fost ieri la inmormantarea vecinului meu (statea gard in gard cu mine) si cineva...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 17 ore

tonyc7 întreabă:

Daca dronele militare se inmultesc din ce in ce mai mult, ajungand sa atace si in roiuri, si devin tot mai sofisticate, controlate de AI, cum vor mai putea soldatii sa desfasoare operatiuni la sol?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • octav005
    trimisă acum 18 ore

octav005 întreabă:

Bun? diminea?a. Am un transformator toroidal. Pe primar scrie 2 x 117 V si secundar 2 x12 V 3, 75 A. Pe primar sunt 4 fire. Doua rosii un negru si un galben. Cele doua rosii sunt legate mpreun?....? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Faranune2004
    trimisă acum 13 ore

Faranune2004 întreabă:

Vreau sa mi r?spund? la ntrebare Eliancodrut ?i suntserios nseamn? c? am probleme dac? cred ca e posibil nu ca e o certitudine ca putem fi controla?i de alte fiin?e din alt univers 8d?
    8 răspunsuri
  • Manugabi
    trimisă acum 14 ore

Manugabi întreabă:

Care este diferen?a de varsta cea mai buna atunci cnd o fata se afla ntr o rela?ie cu un b?iat?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.865
  • Întrebări: 3.951.914
  • Răspunsuri: 17.646.012
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Dragon Ball

Dragon Ball

Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!

Start quiz
Categorii
  • 651.930 Adolescenţi
  • 55.538 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.731 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.003 Carieră
  • 20.326 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.935 Conversaţii