TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Conversaţii

Conversaţii

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TeiubesteDumnezeu
acum 4 ore | TeiubesteDumnezeu întreabă:

Nu, nu mai lăsa șoaptele străine Și a diavolului viclenie mare Să fure Cuvântul lui Dumnezeu Care a fost sădit în a ta inimă Prețuită și scumpă înaintea Lui Vino, vino la Isus cel...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Mihaela2023
acum 8 ore | Mihaela2023 întreabă:

Am un vecin care a murit şi l- am visat că mă chema in pământ era intuneric afară iar vecinul părea atât de ciudat şi mă forța să intru in pământ dar eu am fugit. Aveți idee ce înseamnă...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Neagracaceara
acum 10 ore | Neagracaceara întreabă:

Ce inseamna a te pastila pentru rezultate maxime in amor?

3
Răspunde Raportează
Neagracaceara
acum 14 ore | Neagracaceara întreabă:

Cum poti renunta la cetatenie?

2
Răspunde Raportează
Neagracaceara
acum 15 ore | Neagracaceara întreabă:

As dori sa vb in privat cu codrinelian dar nu stiu cum

0
Răspunde primul Raportează
Emilian1962
în 27 Noiembrie | Emilian1962 întreabă:

Buna seara! Sunt ghid de decata Dunarii si am o mare problema cu prezentarile mele in ghidajele pe canalele deltei! Nu pot vorbi in direct decat la maxim 12 persoane (cat incape intr- o salupa!) si am ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Manugabi
în 26 Noiembrie | Manugabi întreabă:

Cel mai dureros lucru e sa nu iei un om în serios, doar sa- l iei în ras fără a- l lua în serios o secunda, asta e cea mai mare umilință, mai bine îl faci în toate felurile si- i dai o palma...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
justatravellerinthisworld
în 26 Noiembrie | justatravellerinthisworld întreabă:

Buna.Sunt din Sibiu, 44 ani, 175 cm, 100 kg și fac revelionul tot acasă de foarte multi ani. Familia mea pleacă tot la socri la tara într- o așezare foarte izolata, care nu exista pe harta tipărită...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
JohnnyBravo123
în 26 Noiembrie | JohnnyBravo123 întreabă:

Care este cântărețul vostru preferat de manele? Al meu Nicolae Guță.

2
Răspunde Raportează
FreddieM
în 26 Noiembrie | FreddieM întreabă:

Cum convingeți un Georgist că se află de partea greșită a baricadei? Cheers

2
Răspunde Raportează
Manugabi
în 26 Noiembrie | Manugabi întreabă:

Fata de care mi-a plăcut nu ma place, când vorbeam cu ea îmi răspundea simplu și nu ma întreba înapoi? E semn ca nu ma place, părea rece

2
Răspunde Raportează
JohnnyBravo123
în 26 Noiembrie | JohnnyBravo123 întreabă:

Voi ce ziceți? Este viața frumoasă? Eu zic că viața e o prostie. Te duci 12 ani la școală, care oricum nu te ajută cu nimic, apoi te duci 40 de ani la un loc de muncă care îți mănâncă ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
StefanescuDaniel
în 26 Noiembrie | StefanescuDaniel întreabă:

Buna dimineata, am si eu o intrebare pentru cei care va pricepeti sa imi raspundeti. Tatal meu a locuit in Germania aproape toata viata lui unde avea locuinta si anume un apartament cu 4 camere, 3 sau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
NicuPiticu
în 26 Noiembrie | NicuPiticu întreabă:

Pentru cei care mă știați cu numele de utilizator Bogdaninteligentul, mi l-am schimbat cu un altul mai umil doarece, conform unora de pe aici, nu aș fi chiar atât de inteligent. Cheers!

2
Răspunde Raportează
9PM
în 26 Noiembrie | 9PM întreabă:

Pot folosi un bilet de RATT cumpărat în urma cu 4 zile?

1
Răspunde Raportează
JohnnyBravo123
în 25 Noiembrie | JohnnyBravo123 întreabă:

E o problemă dacă merg în mall să mă joc la PlayStation o dată pe săptămână? Se supără angajata de-acolo pe mine că vin așa des sau e doar în capul meu?

1
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 25 Noiembrie | Neagracaceara întreabă:

Daca am plecat din tara mai pot primi acel ordin d de chemare?

7
Răspunde Raportează
JohnnyBravo123
în 25 Noiembrie | JohnnyBravo123 întreabă:

Băieți/stimați domni, cum v- ați împăcat cu ideea că nu prea vă mai creste păr în cap? Eu am început să chelesc la 18 ani. Mi- ar fi plăcut să am și eu freză, nu să mă tund 0, dar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RainWind
în 25 Noiembrie | RainWind întreabă:

Credeți că persoanele mai solide, grase pot fi răpite/sechestrate/ridicate pe sus mai greu? Însă aceste persoane oare dacă chiar ajung în această situație nu sunt ele mai predispuse la moarte?! ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mariposssa
în 25 Noiembrie | Mariposssa întreabă:

Salutare! Am o problemă la facultate puțin mai dificilă. Sunt în anul 3, ultimul an, și am de refăcut un curs. Anul trecut îmi mai trebuiau 2 prezențe pentru a finaliza cursul, nu am putut ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ElenaValentina82
în 25 Noiembrie | ElenaValentina82 întreabă:

Bună. A făcut cineva liposucție abdominală? Se merită această procedură?

1
Răspunde Raportează
minime3
în 24 Noiembrie | minime3 întreabă:

Hei, ajutati- ma! Ce parere aveti de o persoana care are pensie de boala (ca venit) in urma unei probleme de sanatate (sa zicem de exemplu de natura psihica cum ar fi schizofrenia), dar care are dreptul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 24 Noiembrie | Furnicuta000 întreabă:

Care vi se pare cel mai bun cascaval din Romania? Mie cel mai mult imi placea Hochland dar cred ca i- au schimbat reteta sau ceva ca nu mai e bun. Am incercat si din piata dar nu e cine stie ce calitate....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
WallzRUp
în 23 Noiembrie | WallzRUp întreabă:

Bună ziua sau seara. O femeie poate să- și recunoască greșelile sau ele sunt de părere că mereu au dreptate și nu greșesc niciodată? Oare femeile vor spune vreodată ceea ce gândesc cu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AsgaardSephiroth
în 23 Noiembrie | AsgaardSephiroth întreabă:

Salutare tuturor. Probabil ați auzit sau citit în mass media că acum doua săptămâni premiul cel mare la loto 6/49 a fost câștigat de un tânăr inginer (30 de ani), care a jucat o varianta simpla...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
JohnnyBravo123
în 23 Noiembrie | JohnnyBravo123 întreabă:

Acum un an am fost la Jumbo la baie și persoanei de lângă cabina mea i-a căzut lingura în cabina mea. Oare ce făcea cu lingura aia?

4
Răspunde Raportează
Cresta
în 23 Noiembrie | Cresta întreabă:

Buna dimineata! Stie cineva ce este asta? https://ibb.co/PvCsHzB8 Este imprimat in relief un trandafiras.

2
Răspunde Raportează
The1MagnificulTrolake
în 23 Noiembrie | The1MagnificulTrolake întreabă:

TPU: continuă, pe internet, să navighezi departe; Și așa- n începe, lunga, lunga Ta poveste! Să privim toți TPU ( plin de noi prieteni, care așteaptă să te cunoască ) Voi forma legături...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Gogugigi
în 23 Noiembrie | Gogugigi întreabă:

Salut! Am avut o discuție zilele acestea cu o persoană, pe subiectul dacă doi oameni de sex opus pot fi prieteni Eu i- am spus ca da, există prietenie între două persoane de sex opus, dar există...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
minime3
în 22 Noiembrie | minime3 întreabă:

Hei, dragilor! Cum credeti ca e mai bine, sa ai dintii tai naturali chiar daca nu sunt perfecti, sau sa iti pui fatete? Voi pentru ce ati optat? Multumesc! Toate sfaturile sunt binevenite!

5
Răspunde Raportează
george7474
în 21 Noiembrie | george7474 întreabă:

Va salut, am văzut că Facebook a schimbat puțin la postări iconițele de mesaje și lik- uri dar nu mai apare cate persoane ți- a vizualizat postarea. Și pe nainte apărea în dreapta jos sub postare....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
eugab
în 21 Noiembrie | eugab întreabă:

Ceva bun de munca is/Bârlad/vs?

2
Răspunde Raportează
Andreeanicoara
în 21 Noiembrie | Andreeanicoara întreabă:

Hello TPU! Sunt Andreea, tocmai ce m-am despartit de prietenul meu si ma simt putin cam deprimata, m-ar ajuta mult o vorba buna sau o gluma. Cineva interesat de o conversatie? 0722207052

5
Răspunde Raportează
Natalia445
în 21 Noiembrie | Natalia445 întreabă:

Ce limba e mai frumoasa: engleza sau franceza?

9
Răspunde Raportează
Gabitzu167
în 21 Noiembrie | Gabitzu167 întreabă:

Azi e ziua mea. Ce sa fac azi?

4
Răspunde Raportează
Miruna0
în 21 Noiembrie | Miruna0 întreabă:

Cand a aparut prima dată internetul in Romania? am citit undeva că la inceput era doar la sala de calculatoare.Voi cand ați descoperit internetul? în ce an? sunt doar curioasă

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Noiembrie |

Primul vaccin la un Bichon credeți ca este obligatoriu? Am auzit ca unii spun ca da…alții ca nu le au făcut și sunt mari și sanatosi

1
Răspunde Raportează
justnme04
în 20 Noiembrie | justnme04 întreabă:

Hey, daca pierd un bon de tranzactie de exemplu de la atm(banca transilvania) si sa zicem ca cineva imi ia bonul, poate face ceva cu el? Doar o intrebare de curiozitate.

2
Răspunde Raportează
MaryMaria333
în 20 Noiembrie | MaryMaria333 întreabă:

Mâine trebuie să merg să îmi refac buletinul și trebuie neapărat să îmi scot piercingurile? Dacă nu-i voie cu ochelari poate nu îi voie nici cu alea?

1
Răspunde Raportează
Taralunga_Ioan_1945
în 20 Noiembrie | Taralunga_Ioan_1945 întreabă:

Buna ziua! La telefon nu am accesat nimic, însă yahoo mail se tot opreste este bine sa descarc din nou această aplicație?

1
Răspunde Raportează
PavelBianca
în 20 Noiembrie | PavelBianca întreabă:

Deci acum câteva zile mi- am cumpărat niște pachete cu absorbante. Aveam nevoie și voiam și să fac un experiment și anume să merg cu ele în mână și să văd cum se uită lumea. Doar că nu ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
george7474
în 19 Noiembrie | george7474 întreabă:

Va salut, eu desi am făcut pe Facebook solicitare ca anumiți prieteni sa îmi vadă postările, mi le vad și cei pe care nu i- am selectat să le vadă. Și totuși le vad. Știți alte demersuri,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlexandraN21
în 19 Noiembrie | AlexandraN21 întreabă:

Bună ziua. Cine a mai participat la campania celor de la MC Donalds, cănile la promoție, cum se procedează? Trebuie să mi fac aplicație sau atunci când cumpăr o cafea îmi dă ceva ca am...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
StoicAnalysis
în 19 Noiembrie | StoicAnalysis întreabă:

Pentru cei care isi iau raspunsurile exclusiv din inteligenta artificiala: https://www.digi24.ro/stiri/sci- tech/lumea- digitala/avertismentul- sefului- google- nu- mai- credeti- orbeste- ceea- ce- ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
WallzRUp
în 18 Noiembrie | WallzRUp întreabă:

Bună ziua sau seara. După părerea voastră, în care regiune a țării găsești cele mai bune bucate? Unde se mănâncă cel mai bine? Puteți enumera câteva bucate bune, specifice zonei ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Marius22222222222
în 18 Noiembrie | Marius22222222222 întreabă:

Ceva ce pot lua dupa o seara de baut? Fara jigniri

5
Răspunde Raportează
9PM
în 18 Noiembrie | 9PM întreabă:

De ce fetele cu anxietate sunt așa de traumatizate și speriate de bombe? Și complet resemnate? Și aici am cunoscut câteva și nu au tupeu nici la telefon sa răspundă și nu au anxietate de aia gravă...? (mai mult)

25
Răspunde Raportează
lauma3
în 18 Noiembrie | lauma3 întreabă:

Buna ziua dragilor! Am nevoie de puțin ajutor: caut de vreo 2 săptămâni un ton de apel gratis,Junha Park-Butterfly, și nu găsesc. Mă puteți ajuta? Mulțumesc

1
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 18 Noiembrie | LisaJulie întreabă:

Mai sunt la moda blogurile și paginile in care se discuta de seriale? Cum erau prin anii 2000

1
Răspunde Raportează
Teodorina_Spiridon_1994
în 18 Noiembrie | Teodorina_Spiridon_1994 întreabă:

De ce ora de livrare și ora de citire apar la aceeași oră pe whatsup deși am trimis mesajul cu câteva ore înainte și era bifă normală de livrat

1
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 15 ore

tonyc7 întreabă:

E normal ca persoana care raspunde la telefon atunci cand suni pentru o posibila angajare in strainatate (deci prin nr de tel afisat pe site- ul de anunturi) sa iti spuna ca pentru realizarea contractului...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Bzvzbz
    trimisă acum 18 ore

Bzvzbz întreabă:

Buna M am mutat recent cu iubitul meu si de o saptamana el e constipat A incercat sa mearga la baie insa degeaba Laxative nu doreste sa consume Dar se chinuie foarte mult scoate si niste sunete de...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Zaka
    trimisă acum 6 ore

Zaka întreabă:

Dacă îmi arunc verigheta în coșul cu gunoi ar fi o glumă frumoasă? Sau i-au bătaie?
    8 răspunsuri
  • angel6lust
    trimisă acum 11 ore

angel6lust întreabă:

Ce fac dacă mi-am uitat parola la Discord? Cum îmi pun o parolă nouă?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.023
  • Întrebări: 3.953.560
  • Răspunsuri: 17.656.780
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Jocurile Foamei

Jocurile Foamei

Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!

Start quiz
Categorii
  • 652.039 Adolescenţi
  • 55.594 Afaceri & Financiar
  • 22.872 Artă şi Cultură
  • 72.834 Auto & Moto
  • 144.239 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.077 Carieră
  • 20.349 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.195 Conversaţii