Mă bucur că provoc reacţii. E şi firesc ca la început majoritatea să fie cretine.
Pana si medicii cu studii inalte afirma faptul ca avem nevoie de carne, oua, lapte, etc. Sa mancam toata viata doar legume si fructe? Pana si plantele au viata, daca ti-e mila sa te atingi de ele, faci greva foamea zi de zi? Eu ti-am mai zis tie, nu sunt de acord cu braconajul, omori niste animale pentru nimic, sa le iei blanurile si sa le distrugi ecosistemul. Gaina ce rost are in viata? Doar sa stea acolo? Fiecare vietuitoare are un rost in viata. Te asigur ca sunt mancaruri incredibil de bune facute din produse animala. Icrele sunt o delicatesa, produsele fast-food la fel si multe altele. De fripturi si gratare nu vorbim, deja mi se face foame, bwuahahahaha!
"Pana si medicii cu studii inalte afirma faptul ca avem nevoie de carne, oua, lapte, etc. Sa mancam toata viata doar legume si fructe?"
*UNII "medici"
Sunt genul acela de medici, care acum nişte ani recomandau fumatul.
Cei neignoranţi şi cu adevărat informaţi, binevoitori nu recomandă nici carnea, nici lactatele, nici ouăle... Totul e să fii pe fază, nu doar să caşti gura la ceea ce îţi convine să auzi.
"Pana si plantele au viata, daca ti-e mila sa te atingi de ele, faci greva foamea zi de zi?"
Iară asta? Chiar nu puteţi fi mai originali?
Vezi ce am răspuns aici, să nu mă tot repet:
http://www.tpu.ro/......tale-daca/
"Gaina ce rost are in viata? Doar sa stea acolo?"
Nu, săraca s-a născut special pentru burta ta. Şi cică veganii sunt aroganţi...
"Te asigur ca sunt mancaruri incredibil de bune facute din produse animala. Icrele sunt o delicatesa, produsele fast-food la fel si multe altele. De fripturi si gratare nu vorbim, deja mi se face foame, bwuahahahaha!"
Nu tot ce e gustos, e şi sănătos şi moral.
Ai raţiunea, foloseşte-o!
Nimic nu mai este sanatos, degeaba mananci doar legume daca si acelea sunt stropite cu fel si fel de chimicale. De murit murim oricum, nici nu incape indoiala. Eu ti-am zis, pana la un anumit punct eu iti dau dreptate, nici eu nu sunt de acord sa se omoare animalele care practic nu au niciun rost pentru farfuria ta. Era si o poza sugestiva pe internet, cu un taur ucis(fapt legal in Spania) si grafitti-ul exclus si ilegal. Nu ajungem nicaieri, dupa parerea mea, sa consumam ce ne taie capul si gata. Toti medicii sunt de acord sa se consume produse animale, dar intr-o anumita limita, am uitat eu sa specific. Nu e interzis lucrul asta. Daca tot spui ca am ratiune, de ce ma acuzi de plagiare? Nu era logic ca sunt constient de faptul ca plantele au si ele viata lor? Daca plagiam, dadeam copy-paste la raspunsurile de acolo. Cum am mai spus, consuma ce vrei, nu iti taie nimeni capul daca mananci numai vegetale!
Apa nu e sanatoasa,aerul nu e sanatos, mancarea e modificata genetic, oricine care consuma legume, fructe va avea acelasi benefici ca un vegetarian indiferent ca manca carne sau nu, acuma revenind la viata sanatoasa fiecare organism e dfiferit uni au nevoie de mai multe vitamine alti nu, sa nu uitam ca vitaminele sunt eliminate prin urina daca sunt prea multe, fiecare are credinta lui iar vegetarismul e o credinta bazata pe nimic ca religia
Iti trebuie un oarecare grad de inteligenta sa constientizezi ca nu tot ce simti e real...
Exista si in prezent natarai care cred ca moralitatea are fundamente reale si ca malitiozitatea poate fi caracteristica inerenta pentru anumite actiuni.
Sunt acei idioti care se opun progresului stiintific, care au criticat studiile lui Harry Harlow si se opun in general experimentelor facute pe animale sau pe embrioni umani.
Animalele sufera ca noi cand le ucidem de asta numai trebuie sa mancam carne dar si plantele sufera cand le taiem ba sufera si animalele cand le taiem padurile, solutia este infometarea si gata si asa mancam prea mult, cu homosexuali de ei se ocupa selectia naturala
Solutia e sa intelegem ca in natura trebuie sa existe un echilibru, de asta exista acel lant trofic desenat in cartea de biologie din clasa a 7-a sau a 8-a. Educatie nu inseamna sa te infometezi, ci sa produci cat mai putina suferinta. De fapt nu e cea mai buna solutie, pur si simplu omul nu e cu nimic mai special decat alte organisme si oamenii se apara pe ei (propria persoana si apropiatii) de produc mai multe victime decat ar trebui. De exemplu o persoana paralizata e protejata de moarte, ii e chiar interzis dreptul la o moarte decenta, mno, pentru ca el sa traiasca trebuie sa moara x animale si y plante. Daca ar fi cineva drag, poate nici eu n-as vrea sa fie eutanasiat, dar macar stiu de acel echilibru si nu fac scandal aparand ceva incorect.
Http://deinteres.eu/......au-aparut/
viine apocalipsa si cei care apara ce scrii tu acolo sunte ingeri domnului trimisi pe pamant
Aici ma refer la faptul ca, unele animale isi au rostul pentru sacrificare, pentru a face hrana din ele. Daca e s-o luam asa, trebuie sa punem la zid leii pentru ca ataca celelalte animale pentru hrana? Cat despre homosexuali, nu sunt de acord cu ei, dar fiecare face ce vrea, e corpul lor, sa faca ce vor!
Sa faci abuz in lumea animala inseamna sa omori animale care practic nu sunt facute pentru ati da tie serva sa iti stea in farfurie. Se poarta de cand lumea asta, pana si bastinasii iesiti din caverne sau salbaticii de prin cocotiere au invatat sa vaneze, doar prin asta se hraneau, iar in timp s-a dezvoltat practica asta peste tot. Eu unul nu mi-as imagina fiecare masa unde as manca doar praz si un mar(am luat exemplu pentru ca astea mi-au venit pe moment)/
Eu ma refer sa ia campionatul in Anglia, stii cum arata diavolul? ''Arsene Wenger'' sa cauti pe google, el este calaul ce a nenorocit echipa asta! De Champions league nu se pune problema, cu vreo 5-6 transferuri de marca, Arsenal poate sa mature cu orice echipa pe jos. Echipa asta are spirit, este magica si magristrala. Parcurge labirintul extazului si al agoniei intr-o secunda!
Ca oamenii nu-s speciali, sunt ca oricare alt animal, nu au dreptul sa stabileasca cine e vanator si cine vanat. La subiectul asta am intrebat o persoana ce ar face daca un animal ar ataca o caprioara, cred ca lup am zis. Cica ar apara-o. Oky. Am intrebat "dar daca lupul e lupoaica si are pui de hranit?", cica o sa-i hraneasca ea. Pffff , cu ce? Cu o caprioara prinsa de el? era unu, sau gaina de la magazin? dar gaina aia de ce sa nu traiasca? Intrebarile sunt retorice.
Eu cred ca ma las de siteul asta ca devin religios! Am inceput sa imi fac cruci cand citesc comentariile si mai ales ce dezbateti.
Ador certurile pe teme ca asta
sunt gata sa aud orice opinie, dar sunt persoane pe aici care iti indeasa punctul de vedere pe gat si nu prezinta niciun fel de deschidere fata de alte pareri
Lasa asta...
ar trebui sa se faca un sondaj ca la diaconescu in direct.
"daca noname ar ramane gravida, si-ar taia sanii ca nu ar suporta ca sunt plini de lapte? Da sau nu?"
Ida_Luca_1977 întreabă: