| Mayyyyyy a întrebat:

Ce va place si ce urati la Romania?

9 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Pai, Romania e OK, doar oamenii care o ocupa nu sunt buni...

caramela
| caramela a răspuns:

Buna searahappy imi place tot, dar urasc minciuna, mizeria si mitocania, in rest e okwave

| Graphee a răspuns:

- Frumuseţea acestei ţări este rară în lume. Oamenii sunt primitori, calzi, zâmbitori, muncitori, ştiu ce înseamnă munca. Şi merită tot respectul din lume. Cel puţin generaţia care a fost, bunicii, părinţii, străbunicii şi aşa mai departe. Mulţi oameni inteligenţi în această ţară, un fel de 'jos pălăria'. Când trec prin zona munţilor şi simt acel aer rece, mă simt special, nu pot să explic prin vorbe şi expresii. Este ceva special, unic... Şi multe zone frumoase în această ţară, cu obiceiurile lor, cu tradiţiile lor, cum am zis mai sus, cu oamenii primitori şi speciali. Pur şi simplu, eu una nu pot să îmi urăsc ţara, şi nu mi ruşine să zic că sunt român, dimpotrivă, mă mândresc. O fi conducerea mai proastă, şi parlamentarii mai pentru ei. Dar sper să se schimbe.

| birdie14 a răspuns:

Românii strică România!
Singurul loc din România în care m-aş întoarce negreşit este acasă la mine...
Baftă.

| Annd a răspuns:

Imi place frumusetea anumitor locuri, istoria. In rest, totul, ma cam dezgusta.

| Zoxxx a răspuns:

Romania este o tara foarte frumoasa, insa oamenii o strica.

| Muzză a răspuns:

Imi place ca e tara mea, m-am nascut aici.Imi plac peisajele frumoase,limba noastra,resursele indestulatoare,traditiile,unii oameni,tot ce inseamna ceva romanesc sau chiar adoptat.
Urasc lipsa de interes intalnita tot mai des,oamenii care au puterea si nu fac nimic pentru tara asta,faptul ca nu suntem dezvoldati din mai niciun punc de vedere,reputatia noastra proasta, conditiile nu tocmai fabuloase pentru toti, viitor nu prea promitator.

| DIABLO_1873 a răspuns:

Mie imi place la Romania ca a fost si va fi o tara bogata si populara dar acum ca oameni care o conduc nu fac fata biata si frumoasa noastra tara s-a dus pe apa sambetei sad

| Georgy_2947 a răspuns:

Mie imi place totul la romanie da-mi fundita te rog

Întrebări similare