Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

303565intrebari
2051418raspunsuri
77627utilizatori
17minute timp mediu de raspuns
99% din intrebari au primit raspuns
Let�s Do It, Romania!
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
Ce au facut prietenii tai pe TPU.ro
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
01 Sep
SATI 235.226AFISARI
66.884VIZITE
57.716V. UNICI
(8 Decembrie 2009 )
31957319 intreaba:

Chiar nu sunt limite ? nu cred ca este un exemplu bun.

http://einstein15061985.wordpress.com/2009/10/14/rufele- murdare-se-spala-in-familie-se-refera-la-haine-nu-si-la- probleme/

Ai un raspuns pentru 31957319?
Ce nota dai intrebarii?
Adauga la favorite
  • 3 răspunsuri: | RSS raspunsuri
  • (8 Decembrie 2009 14:41 )
    Raspuns anonim:
    Nu stiu ce sa spun, animalele au grija de puii lor, de perechea lor.

Pentru astia as reintroduce pedeapsa capitala (sau, mai bine, si cu tortura in prealabil). Nu cred ca mai pot fi tratati. Pana si un criminal in serie de obicei isi alege victimele dintre straini.

Problema mare e ca in general, in mediul rural, e considerat ca fiind parte din cotidian, si de catre cea batuta, si de vecini, rude,etc.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (8 Decembrie 2009 15:08 )
    mariana a răspuns:
    Eu am pus un comentariu si dupa ce am citit articolul despre "spalarea rufelor in familie". Apreciez ca este important ca, femeilor aflate in asemenea situatii sa li se acorde ajutor de catre societate, prin crearea adaposturilor unde sa poata sa se refugieze, ele si copii lor daca barbatul cu care traiesc, le abuzeaza si-si "manifesta" barbatia prin acte de violenta.

Cine rade de o asemenea femeie desfigurata in bataie ste o persoana la fel de rea ca si bruta care a "rezolvat" conflictul familial prin bataie.

Nu suntem proprietatea nimanui si ca atare, nimeni nu are dreptul sa te injoseasca batandu-te si cauzandu-ti suferinta.

Violenta verbala ori fizica sunt atribute ale lipsei de educatie si cred ca familia si scoala mai au multe de facut in acest domeniu. Nu-i nimeni indreptatit sa se comporte asa brutal, chiar daca este nemultumit de ceva sau chiar daca partenera a gresit cu ceva. Nu-ti place las-o si mergi mai departe. Mai sunt multe de facut pentru a scoate din amorteala femeile care n-au independenta materiala si care de frica zilei de maine stau cu asemenea brute.

Societatea noastra trebuie sa progreseze si asemenea practci trebuie condamnate de toti cei care le observa.

Te felicit SAS pentru aceasta postare, multi mai au de invatat cum trebuie sa te comporti in familie si societate.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (8 Decembrie 2009 18:13 )
    patriciaxd a răspuns:
    Poate ca femeile astea ar apela la ajutor daca ar vea cui sa se adreseze, daca ar sti ca nu o sa fie batute si mai crunt dupa reclamatie.

situatia e grava da' nu se iau masuri suficiente...

si mariana, aici sunt prea multe mentalitati de schimbat. n-o sa convingi niciodata un taran ca nu tre' sa isi bata femeia sau ca trebuie sa o trateze ca pe un egal. e greu.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0