TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Conversaţii

Conversaţii

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
autodidact
acum 13 ore | autodidact întreabă:

Vă salut! Intenționez să trimit un colet către un destinatar (adresa de livrare a destinatarului este, de fapt, un locker Fanbox FanCourier). Cum procedez? Lansez comanda de pe un site de vânzări...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonim114859
acum 22 ore | Anonim114859 întreabă:

Bună TPU Cum pot să trec peste pierderea iubitului meu? El a murit acum câteva săptămâni și eu nu mai am niciun interes să fac lucruri normale ( să mă pregătesc să mă aranjez etc ) nu mai...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mihaela024
în 14 Septembrie | Mihaela024 întreabă:

Bună,am vârsta de 25 de ani,sunt fată,și nu știu de ce urc,scad în greutate, alaltăieri am avut 55 de kg și astăzi 53, am sânii foarte mici și moi și mă și dor dacă îi ating.

3
Răspunde Raportează
NessNessie
în 14 Septembrie | NessNessie întreabă:

Buna ziua! Am o intrebare pentru studentii la facultatea de medicina in Sibiu. Vreau sa dau la tehnica dentara si sunt un pic confuza... Pe site scrie asa "Pentru specializările Asistență Medicală ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 13 Septembrie | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Cand vad o tipa atractiva(mai ales la corp)sunt atras de ea fizic/sexual, ma uit la ea, deci clar arata bine.De vreo doua saptamani imi place de o fata foarte mult, nu are ea cine stie ce forme dar sunt...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RAY
în 13 Septembrie | RAY întreabă:

Alege un film https://www.cinemacity.ro/cinemas/timisoara-shopping-city/1823#/buy-tickets-by-cinema?in-cinema=1823&at=2025-09-14&view-mode=list

5
Răspunde Raportează
StefanescuDaniel
în 13 Septembrie | StefanescuDaniel întreabă:

Buna seara! Daca va rog frumos ati putea careva din voi dragi colegi sa imi trimiteti si mie un crack sau un patch pentru activarea Windows 11? De preferabil pentru Windows 11 versiunea 24H2 x64. Adresa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Hyunjinsboxers
în 13 Septembrie | Hyunjinsboxers întreabă:

Am avut un colet de primit prin DPD. L- am redirecționat la locker, dar nu mi- a mers pin- ul. Și asistență prin site, ferească Dumnezeu să existe așa ceva pentru ei. Știe cineva cat poate sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
NessNessie
în 13 Septembrie | NessNessie întreabă:

Buna! Oare are cineva pdf cu cartea "teste pentru admitere biologie facultatea de medicina" -Sibiu 2021? Va multumesc frumos daca o gasiti/ o aveti!

1
Răspunde Raportează
Maria1609
în 12 Septembrie | Maria1609 întreabă:

Stiti cumva vedete nascute pe 16 septembrie? Momentan stiu doar de metro boomin si o cantareata Mai veche care a murit, anca parghel. Mai stiti altii?

2
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 12 Septembrie | Cipi1212 întreabă:

Bună, Care este starea de sănătate a prințesei Kate? Am înțeles că a ajuns la 40 de kg.

2
Răspunde Raportează
___Enzo
în 12 Septembrie | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! În niciun oraș nu angajează ISU persoane care au sindromul Asperger?

5
Răspunde Raportează
AsgaardSephiroth
în 12 Septembrie | AsgaardSephiroth întreabă:

Algoritmul de auto- correct de pe TPU este fenomenal. Și dacă scrii corect dpdv ortografic se va găsi el sa modifice ceva, rezultând un text scris ca de un retardat cu o jumătate de clasă la...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
See_Ya_Cristina-lavinia_
în 12 Septembrie | See_Ya_Cristina-lavinia_ întreabă:

Cum se numește un preot din Tibet?

4
Răspunde Raportează
Maria1609
în 12 Septembrie | Maria1609 întreabă:

De ce se spune ca 16 ani Este o varsta magica?

3
Răspunde Raportează
mychydutza
în 12 Septembrie | mychydutza întreabă:

Ce inseamna eroare E13 la frigiderele BEKO

2
Răspunde Raportează
Iulianvlad1899
în 11 Septembrie | Iulianvlad1899 întreabă:

Unde văd când espira contractul la Vodafone pe aplicația My Vodafone Romania? Vă mulțumim pentru ajutorul

2
Răspunde Raportează
Ion1989
în 11 Septembrie | Ion1989 întreabă:

In lumea asta sunt milioane de cazuri cu oameni care mor in accidente rutiere, sunt omorati pe strada de alti oameni ori prin bataie ori prin injughiere cu cutitul, acum o luna a fost un caz cu o fata...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Anonim114859
în 11 Septembrie | Anonim114859 întreabă:

Cum să scap de spirite atașate de mine? Când am intrat în noul meu grup de prieteni am cunoscut un băiat care toți spuneau ca este cel mai bun prieten cu fantomele. El m- a învățat să mă joc...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 11 Septembrie | Cipi1212 întreabă:

Bună, Vă plac nucile braziliene?

5
Răspunde Raportează
Manugabi
în 11 Septembrie | Manugabi întreabă:

Stau și ma gândesc, și ma uit în jur și vad ca lumea se schimba mult, Vreau sa știu și părerea voastră cat de bine stam la capitolul empatie fata de ceilalți dar la indiferenta?

3
Răspunde Raportează
MiraBurgertung
în 11 Septembrie | MiraBurgertung întreabă:

Bună dragi supuși. Vreau să îmi faceți o poveste ce să semene cu povestea https://www.wattpad.com/story/323326163?utm_source=android&utm_medium=link&utm_content=share_writing&wp_page=create&wp_uname=LiliMidoriya ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
sabin89
în 11 Septembrie | sabin89 întreabă:

Dacă Trump va lua Premiul Nobel pentru Pace, s-ar putea să ia și Putin Premiul Nobel pentru Război?

4
Răspunde Raportează
Manugabi
în 10 Septembrie | Manugabi întreabă:

De la ce varsta viata sociala devine mai puțin activa și prezenta? Și de la ce varsta e în top?

5
Răspunde Raportează
___Enzo
în 10 Septembrie | ___Enzo întreabă:

Buna ziua! Am sindromul Asperger, stări de plâns, iar din 2023 am început sa am gânduri de sinucidere. Nu mai vreau la psihiatru, iar tratament nu mai iau ca asa mi- a fost rau foarte mult cu stari...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alkalinearcadia
în 10 Septembrie | alkalinearcadia întreabă:

Buna! Sunt o fata care a intrat recent la liceu privat si planuiesc sa ma transfer dupa primul modul. Stie cineva un liceu cu profil de stiinte sociale in Bucuresti- sa fie destul de acceptabil si friendly?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Marianasterno
în 9 Septembrie | Marianasterno întreabă:

Bună seara, ce inseamna daca la o nunta o fata sta cu picioarele întinse catre iubitul meu?

6
Răspunde Raportează
Sebi2023
în 9 Septembrie | Sebi2023 întreabă:

Salut TPU! Eu personal nu înțeleg obiceiul asta de a aduce flori profesorilor/profesoarelor la început și la sfârșit de an scolar.Stiu că poate reprezenta un gest de respect dar respectul poate ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
danpopa777
în 9 Septembrie | danpopa777 întreabă:

Va salut cu respect pe toti! Am o intrebare putin mai... "sensibiloasă", mai personala. Multi dintre voi nu or sa vrea sa raspunda, asta este pentru cei mai "curajosi". Inainte sa cititi intreabarea,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Bastiorosz
în 9 Septembrie | Bastiorosz întreabă:

De ce dacă ai anxietatea sociala îți este frică să nu fiu batut de copii mai mici sau femei sau fete?

6
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 9 Septembrie | LisaJulie întreabă:

Este într-adevăr mai mult fake news pe Tiktok decât pe alte rețele de socializare?

7
Răspunde Raportează
Ha0s
în 9 Septembrie | Ha0s întreabă:

Buna ziua, aceasta nu este o întrebare ci o mărturisire pentru care aștept niste răspunsuri / sfaturi de la adulți, vârstnici sau / și poate chiar specialiști psihologi - psihiatri. Mă aflu...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
AdelaManoliu
în 9 Septembrie | AdelaManoliu întreabă:

Buna seara! Daca ii dau un mesaj unui băiat care m- a șters de la prieteni pe Facebook acum o lună și ceva, dar cu care vorbeam mult atunci- vreo 10 zile am tot scris vreo 20- 30 de mesaje zilnic,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ion1989
în 8 Septembrie | Ion1989 întreabă:

S-a intamplat vreodata cand sa mergeti cu masina pe drum si la vreun semafor sau in general sa claxonati soferul din fata si soferul sa sara la voi la bataie sau sa faca scandal?

3
Răspunde Raportează
9PM
în 8 Septembrie | 9PM întreabă:

Buna. Voi cum va răzbunați când cineva va face rau? Cum te poți răzbună pe cineva într-un mod inteligent fara să suporți consecințe ilegale sau morale?

8
Răspunde Raportează
Ion1989
în 8 Septembrie | Ion1989 întreabă:

De ce prezentul este mult mai bun decat trecutul? Mie mi se pare ca traiesc de 100 de ori mai bine in prezent decat in trecut

4
Răspunde Raportează
Manugabi
în 8 Septembrie | Manugabi întreabă:

Spuneti- mi care dintre voi a pățit sa fie amuzamentul altora și sa se rada orice ar spune, și atunci când comentează la ei, și atunci când le răspunde orice ar spune? Simt ca doar eu pățesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AsgaardSephiroth
în 7 Septembrie | AsgaardSephiroth întreabă:

In era tehnologica de azi, cu AI și Smart device-uri, mai sunt printre voi ascultatori de radio?

6
Răspunde Raportează
samsung2012
în 7 Septembrie | samsung2012 întreabă:

Buna Seara! Am un frate care bea, face circ acasa la parintii mei, ii ameninta doar verbal fara loviri si chestii de genul. Eu nu mai locuiesc cu ei si as vrea o solutie, de vorbit cu el nu se poate. ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
CiocSimion134
în 7 Septembrie | CiocSimion134 întreabă:

Salut! Ce hobby-uri aveți? Ce activități obișnuiți sa practicați?

8
Răspunde Raportează
Olteanutrist
în 7 Septembrie | Olteanutrist întreabă:

Am 24 de ani, vreau să îmi fac o relație, dar am o problemă, arăt de 16 ani și trag uneori minorele la mine ca și în ziua de ieri cand o fată de 16 ani m- a abordat în carfour. Eu nu am avut...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CiocSimion134
în 7 Septembrie | CiocSimion134 întreabă:

Ce preferați, TPU sau Reddit?

4
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 7 Septembrie | Ade4ever2389 întreabă:

Cum va simtiti ca maine incepe scoala? Liceu sau generala? Eu trec a 8-a, si sincer sunt un pic stresata pentru ca anul asta e foarte serios.

5
Răspunde Raportează
Andrei02pavelboss
în 7 Septembrie | Andrei02pavelboss întreabă:

Salut TPU. s- a scos din scoli cu șeful clasei că am auzit că s- a scos chestia sa fii responsabilul clasei. adică prin 2017 2018 îmi aduc aminte că eu eram cu câteva colege de serviciu și practic...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 6 Septembrie | UnchiulRamiz întreabă:

S-a incheiat treaba cu clonatorul de conturi de pe TPU?

12
Răspunde Raportează
FreddieM
în 6 Septembrie | FreddieM întreabă:

La ce varsta o femeie devine,,așa cum se spune în limbaj popular,, fata bătrână "?

4
Răspunde Raportează
Ion1989
în 6 Septembrie | Ion1989 întreabă:

Mie mi se pare ca nu este absolut nimic interesant sa vezi intr- o alta tara, intr- o alta tara sunt tot orase, oameni, case, blocuri, masini, oamenii traiesc de pe o zi pe alta fiecare, singura...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
IL0VEDINER0
în 5 Septembrie | IL0VEDINER0 întreabă:

Buna. Am avut astazi o situatie mai urâtă si nu prea stiu cum sa o gestionez. In primul rând, vreau sa specific ca sotul meu nu a avut o "relatie" cu mama sa de mai bine de 6 ani. Mama lui nu a fost...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
angel6lust
în 5 Septembrie | angel6lust întreabă:

Care și-o găsit să-mi facă copie la cont?

18
Răspunde Raportează
acelceva
în 5 Septembrie | acelceva întreabă:

Pun acum o intrebare pentru leftistii din Romania, democratii ce au inclinatii woke Ce parere aveti despre imenda promovare a materialelor lgbtq etc in scoli, societate in Vest? Mai ales USA ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Manugabi
    trimisă acum 9 ore

Manugabi întreabă:

Crede-ti ca merita sa lucrezi 30 de zile din 30 fără nici o libera pentru 6000 lei + pe luna?
    11 răspunsuri
  • stayawwayyyyyystayawayyyyyyy1991nevermind
    trimisă acum 16 ore

stayawwayyyyyystayawayyyyyyy1991... întreabă:

Buna dimineata, am si eu o problema, de aproape doua luni trec printr- o despartire cauzata intr- un fel de mine iar acest lucru ma face sa nu ma pot ierta pur si simplu am o multime de remuscari, plang...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • UnchiulRamiz
    trimisă acum 4 ore

UnchiulRamiz întreabă:

Https://stirileprotv.ro/stiri/politic/fostul- presedinte- traian- basescu- avertizeaza- pe- 28- septembrie- seara- putin- si- ai- lui- pot- fi- la- granita- romaniei.html?utm_source=referrer&utm_medium=cross_intern&utm_campaign=sportro_hp&_ga=2.141354161.2028395045.1757621786-...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • octav005
    trimisă acum 7 ore

octav005 întreabă:

Bună seara. Am văzut prin metrou oameni ce foloseau laptop-ul in loc de.telefon. Este un accesoriu m-ai bun ca smartfonul?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.095
  • Întrebări: 3.950.925
  • Răspunsuri: 17.638.826
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
The Originals

The Originals

Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!

Start quiz
Categorii
  • 651.873 Adolescenţi
  • 55.501 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.663 Auto & Moto
  • 144.200 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.955 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.805 Conversaţii