| Laurretta a întrebat:

Școala aceasta s-a tâmpit? Deci:
-școala s-a deschis la 9, am stat puțin în clasă cu colegii. a venit profesoara de sport cu care am vorbit puțin și după ne-a dus în sală unde am jucat timp de 2 ore rățiile și vânătorii.
-la ora 11 am reintrat din nou în clase cu profesorul de geografie și deja vrea să ne apucăm de lecții dar nimeni nu aveau cărțile la ei.
- ne-a dat orarul și am rămas puțin surprinsă observând că am doar 4 ore pe zi de luni până sâmbată!
p. s. lista cu cărțiile a trebuit să le cumpăr eu.
p.s.2 nu e școală privată!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu inteleg cum sa fie de luni pana sambata, s-au sclerozat la cap? Nu stiu ce sa cred dar sambata sa mergi la scoala e ciudat, asa era in epoca lui Ceausescu dar acum e penibil.

| Laurretta explică:

@Misogin Știu că e ca pe timpul lui Ceaușescu, poate chiar mai rău!
@lavinia52romeo Exact! Mai rău ca în gererală. De scris încă nu ne-a dat. Manualele au trebuit să le cumpăr din buzunarul meu(16 cărți)!

| Laurretta explică:

@Crazy Degeaba am spune că nu ne convine! Același lucru s-a întâmplat și anul trecut, tot de luni până sâmbătă mergeam și aveam 5-6 ore pe zi!

| Simpluuu a răspuns:

Ratele si vanatorii in prima zi de scoala? chiar ca sau tampit cu totii.pana si la noi a fost mai marfa. aici niciodata nu e tare. credeam ca doar la noi e urat dar sunt si la alte scoli si licee la fel. v-a dat de scris din prima zi? cel putin v-a dat manuale? cum, sa faceti ore in prima zi? fratelui meu care a intrat la medicina nu i s-a intamplat asa ceva de cand sunt eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De luni pana SAMBATA?! Eu as innebuni. Spuneti si voi ca nu va convine orarul!