| Leocerba a întrebat:

Cu tot respectul fata de ceilalti membri TPU, cum vi se pare utilizatorul @TPU.ro, care a pus pe prima pagina, colo-sus, intrebarea cu fetele de la Black & White?
http://www. TPU.ro/conversatii/va-plac-fetele-de-la-black-white-http -www-facebook-com-blackwhitegirls/
(Poate ca nu-i tocmai politicos sa ne barfim gazdele dar nu pot sa-mi ascund dezamagirea si vreau sa stiu daca eu am o problema)

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Cu tot respectul Leocerba, la cum te cunosc, nu inteleg cum de te poate dezamagi TPU-ul. Adica, mai e ceva de dezamagit?

| Leocerba explică (pentru Flav):

Stii ceva? Raspunsul tau mi-a fost de ajuns laughing
Serios. Ai o funda cinstita.

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Dacă tu ai o problemă, nu ești singură - o am și eu.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Probabil ca, in ritmul asta, urmatoarea intrebare a respectivului "utilizator" va fi: Ghiciti ce culoare are neuronul meu.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Pare o reclama de slaba calitate.Nu vazusem intrebarea, dar cum spuneam si in alta zi ( cu alta ocazie), nu ma mai mira nimic la site-ul asta!
Nu sunt dezamagita! Sunt de-a dreptul scarbita!

| Leocerba explică (pentru мιнαɛℓα36):

As vrea sa spun o gluma, sa te inveselesc dar noi ramanem cu gluma si-n timpul asta unii au inceput sa urce scroafa in copac...nu-i cam aiurea?

| Klepto a răspuns:

Cine stie ce au ei cu fetele alea de le fac reclama, sexul vinde si ele pot sa vanda TPU cred.Cand ai la dispozitie atatia utilizatori curiosi, de ce sa nu faci reclama unor persoane?
Nu am gasit relevanta postului, dar nici nu este treaba mea pana la urma, doar nu o sa critic gazdele la ele acasa nu? cine stie cu ce bidelou reprezentand un pescar ma trezesc in spate.

| Leocerba explică:

Se pare ca Da, ca nu-s nici eu de piatra sa puna utilizatorul @TPU.ro o intrebare ca asta si sa-i ricoseze tot lui intre felinare ...cu tot respectul big grin

| Leocerba explică:

Ai-ai-ai,prieteni,suspectez c-avem mai multi probleme!
Suspectez ca problemele & temele nu se rezolva pe TPU.
Ă, aveti un plan? si eu...

| NOname a răspuns (pentru Leocerba):

Suspectez că ai dreptate și iar o să mă doară una-alta de drag și râs, dar tot nu-l aplicăm pe ăla cu "să ne cărăm de aici". Mai întâi lupți (și ce dacă cu morile de vânt?) și abia apoi spui "nu se poate"...sau nici atunci?

| Leocerba explică:

Amice,nu numai ca am raportat-o dar, ca sa ma protejez, am trecut utilizatorul @TPU.ro in lista cu ignorati.Ei,da` ce stii tu?
In ceea ce priveste facebook-ul, piscinele isi fac poze cu mine in costum de baie si-si dau like, asa mi-s de fotomodela, sa-mbatranesc pe zi ce trece daca te mint!
Nu vad vreo problema ca @TPU.ro are intrebari in legatura cu fenomenul Black & White,asta e,nici eu nu stiu ce anume fac fatucele alea(muzica,dans, film, olimpiade etc) dar nu inteleg de ce si-a cocotat intrebarea fix in fruntea paginii principale, ca si cum ar fi reprezentativa pentru noi toti.S-a dovedit ca nu e! Iar raportarea mea...tot degeaba.
Asa ca nu mai fa pe niznaiul.Tu esti acelasi cu @Poneiul Troian, nu? de ce n-o raportezi de pe contul ala? ce te tot dai Junior?

| Leocerba explică:

Ramane cum am stabilit: faci pe niznaiu.
Cre` ca intrebarea aia,pentru a fi raportata, are nevoie de un tratament special, demersul l-am facut dar motivatia mea n-a contat.Inca!

| Leocerba explică:

Pe tine te cheama Echivoc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conducerea e paralelă cu orice noțiune de bun simț. Ultima ispravă a fost să-l suspende pe Woodenpints de pe ambele conturi, perioadă nelimitată, pentru limbaj vulgar și injurii, chipurile. Trebuie să fii puțin bătut în cap să nu-ți dai seama că suspendarea i s-a tras, de fapt, pentru articolul de pe blog, dedicat noului User al anului. Vă dați seama unde s-a ajuns, dacă granițele cenzurii pe TPU s-au extins și-n afara acestuia.
Am vrut să le trimit ceva de dulce la Contact, în seara asta, dar sigur deraiam, și aveau mâncare în frigider și pentru Sărbătorile de la anul.