N-o să uit niciodată cum am dat de TPU.
Eu de regulă cam toate conturile pe care le am pe net (hi5, trilulilu, facebook, etc) le am cu "vlad_bv". Iar odată la plictiseală am dat un search pe Google după "mine" :)), după "vlad_bv", aşa numai să văd cam ce-mi găseşte. Şi numai bine că am dat peste asta: http://www.tpu.ro/......7d0fe2f98/
O întrebare ce avea un link de la un video încărcat de mine pe Trilulilu, (site-ul meu preferat la vremea aceea). Iar când am văzut link-ul, şi mai ales textul întrebării care m-a impresionat un pic, instinctiv am dorit să aflu mai multe despre acel site, despre acea comunitate practic. Am văzut că se numeşte "Toţi Pentru Unu", iar mie cum şi-aşa îmi plăcea de felul meu să-i ajut pe alţii, m-am hotărât să-mi fac cont.
Şi uite-aşa practic dintr-un "amănunt" am ajuns eu să am astăzi cont pe TPU.
Cam asta ar fi povestea...
Mulţumesc mult de tot lui "emanuellex" pe această cale, dacă n-ar fi fost el poate nici eu n-aş fi fost azi aici, şi chiar mi-ar fi părut rău. >:D< :)
O seară frumoasă! :)
Am vazut ca mama era foarte pasionata si chiar mi-a propus sa imi fac si eu cont. Ulterior mi-am facut cont si eu dupa o scurta perioada de anonimat. M-au incurajat in acest sens, in egala masura existenta unor persoane foarte inteligente pe site si posibilitatea de a educa si (mai mult ) sfatui tinerii.
Intamplator.Cautam ceva pe google si m-a dirijat si aici, unde erau informatii pe care le cerusem eu.
Pai am pus o intrebare pe google.si am gasit raspunsul pe tpu.si dupa mi-am facut cont
Din gresala.nu stiam anul trecut daca se poarta anumite tipuri d lanturi d gat si am pus intrebarea p google:"se mai poarta lanutrile?"si primul link a fost siteul TPU. m-am uitat despre ce e vb p acest site si am hotarat sa imi fac si eu cont.
In urma cu un an, imi zisese o gagica (care nu cred ca mai activeaza pe-aici) ce dragut e ''forumul'' TPU. Ma gandeam ca e un forum clasic, cu multi nesimtiti si multe discutii in contradictie, dar cand am vazut ca e altfel decat un forum, mi-am facut cont. Maine fac un an de cand sunt aici
Cum am dat peste el? De Craciun(2009) Realitatea TV a aratat un top al celor mai accesate site-uri in acea zi. Iar la retele sociale romanesti TPU era in top. Per total in topul celor mai accesate site-uri romanesti era parca pe locul 3 dupa Cinemagia, Cinemarx sau poate si Trilulilu. Nu-mi mai amintesc bine. Si apoi am zis sa vad ce e de acest site.
Cautam informatii despre o carte foarte buna, scrisa de Kate Coscarelli - "Vedeta", si Google mi-a "calauzit pasii"
Am lasat un comment aici, despre cartea cu pricina... dar "anonim"... Apoi m-am gandit ca ar fi o experienta interesanta sa imi fac cont pe acest site. E destul de bine structurat, are un format interesant, asa ca de ce nu?
Plus ca doream sa ofer raspunsuri la intrebari care pentru mine nu mai reprezinta de mult o enigma etc
Ca sa rezum - prin Google, aleator 101%!
Cautam raspunsuri la diferite intrebari si de cele mai multe ori ajungeam aici(unde gaseam raspunsuri excelente). Am hotarat sa retin numele site-ului si sa mai dau pe aici, din cand in cand, cu o intrebare, cu un raspuns si asa a inceput activitatea mea pe site(anonim). O luna(din octombrie pana in noiembrie)am raspuns anonim si asa as fi vrut sa ramana, doar ca dura mult prea mult pana mi se postau raspunsurile si intrebarile(3 zile sau chiar mai mult). Din aceasta cauza m-am enervat
, mi-am facut cont si... iata-ma aici
.
Pai cautand intrebari diverse am gasit acest site si am gasit chiar raspunsul pe care il vroiam
este cel mai bun site
fundita? :X