Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Mai 2025 sunt:
Salut. Unde aflu și eu cat am încasat din jocuri de noroc pentru declarația de avere? Mulțumesc
Ca adult oare e ceva neinregula daca iti iei figurine cu dragoni cu telecomanda? Mie imi place cum arata
Buna ziua! De ce nu sunt hotarata ce sa meserie sa fac? Cand eram mica imi doream sa devin medic cardiolog, dar este foarte greu pentru mine! Tot caut meserii mai usoare care sa aiba legatura cu cadiologia,...? (mai mult)
Sunt elev de gimnaziu. Acum mult timp m- am certat cu cineva din clasă și încă sunt tensiuni mult prea mari între noi în continuare. Știți cum o să pot face pace (înainte noi ne înțelegeam ...? (mai mult)
Buna TPU. se poate da pentru carnet in 2025 de la 17 ani? Adica sa inveti si proba cu condusul...? Pe timpul meu in anul 2000 cand eram copil pana nu aveai 18 ani nu te lasau sa dai proba si daca invatai...? (mai mult)
Buna! Am o problema serioasa de rezolvat in legatura cu o platforma de pariuri, care ma poate ajuta sau s- a confruntat cu o asemenea prostie, te rog lasati comm. Treaba e ca, la retragere bani...? (mai mult)
Bună! Urmează sa merg la cununia civila a unei foste colege de liceu, petrecerea va fi la un restaurant și vor fi cam 50 de persoane. Cam câți bani ar trebui sa pun în plic?
Hei, TPU, dacă de obicei în majoritatea zilelor am probleme cu sinusurile și îmi simt nasul înfundat în majoritatea zilelor, dar cât de cât pot respira când pun capul pe pernă, însă în...? (mai mult)
Informatii despre Eugen Rusu (cel care prezinta Telejurnal)? Pe net nu se gasesc informatii despre el.
Ce faceți când ploua afara?
Bună, Limba latină s- a putut păstra peste veacuri pentru că romanii au folosit- o in poezii și în alte documente scrise. Credeți că dacii nu și- au putut păstrat limba pentru că nu au știut...? (mai mult)
Body-ul se poarta cu sau fara lenjerie intima?
Am o situatie Mai dificila.Mama mia si a refacut viata dupla de a divortat de tata can eu Aveam 16 añi.A Muncit foarte mult Doar ca eu por SA am o viata Mai linistita adica m- a ajutat SA mi cumpar o ...? (mai mult)
Salut la toata lumea.Am un grup de 10 ani vechime si 19mii de pers. Vrea cineva sa il cumpere, ce poate sa faca cu el doar de curiozitate? Mersi tuturor
Am o întrebare. Mâine urmează sa merg în Spania sâ lucrez la morcovi pentru firma Eurofrutas Temporar.A mai lucrat cineva? Sunt persoane de cuvânt? Care sunt condițiile reale pe care le oferă? ...? (mai mult)
Poate ajunge undeva, cineva în viață un om fără educație primită de la părinți săi. Se poate educa un om de rând simplu că și mine tine de unul singur? Sau nu este de ajuns săte educi...? (mai mult)
Deci are cineva linkurile de la videourile de la pineapple production? adica daca le aveti in istoricu de pe Youtube, videourile nu sunt pe privat dar pe delistat, incerc sa fac rost de toate videourile...? (mai mult)
Voi ce ziceti dintre x men 92 si batman din 92 care e mai bun? Si unde sunt villaini mai faini in batman sau spiderman?
Canf se ieftinesc in mall urile.figurine cu eroi de 1 iunie? Se ieftinesc mai devreme de 1? Sunt la ceva km de oraș si de asta intreb
Am fost invitat/ă in calitate de sef de promotie(sunt anul 2 la facultate) de catre anii terminali ca sa preiau o cheie sâmbăta asta. EU CE FAC? O sa trebuiasca sa dau discurs in fata tuturor anilor...? (mai mult)
Știți grupuri românești telegram dar fara xxx?
Credeți că am evoluat ca oamenii în bine sau rău? Suntem oamenii mai buni? Sau mai răi? Sau ne îndreptăm către o lume tot mai falsă haotică plină de oamenii dezumanizați care abia așteaptă...? (mai mult)
Bună, cum pot sa pun o poza de a mea sa para ca este un bărbat lângă mine?
De ce iau atatia oameni care abia au luat bacul la politie?
Cine este acum cel mai iubit fiu al poporului?
După părerea voastră, de ce există atâta ură în societatea românească? Sincer, când te gândești la România, numai cuvântul solidaritate nu- ți vine în cap. Și culmea, românii...? (mai mult)
Ce înseamnă cand un baiat te cheama la o nunta la dans si la final iti cere numărul de telefon?
De foarte mult timp nu am mai avut acte intime. Simt o nevoie foarte puternică de tandrețe, iubire, momente frumoase și de cineva care să mă satisfacă în pat, nu reușesc să mă mai satisfac de...? (mai mult)
Ce limbi străine va plac și care nu va plac deloc?
Ce meserii credeti ca vor fii inlocuite de AI in viitor?
Buna TPU, vreau sa va povestesc ceva am nevoie de sfat va rog din suflet. Sunt o fata de 21 de ani și va cer ajutor nu știu ce e de făcut, sa incep, vorbim de anul 2024 eram o fata foarte liniștita...? (mai mult)
Daca spun că am adhd și le spun simptomele nu cred,dar daca prin comportamentul meu vad și ei se mira, de ce?
Idee: cum ar fi dacă s- ar anula alegerile parlamentare dacă nu au măcar aceeași prezență ca turul 2 de alegeri prezidențiale? Nu de alta, dar nu mi se pare corect să umflăm artificial alegerile...? (mai mult)
Nu vi se pare nedreaptă viața uneori?! Nu vi se pare că unora le dă așa de mult Dumnezeu iar altora nu?! Și aici nu mă refer la material, la ce e vizibil cu ochiul liber, ci la felul de a ...? (mai mult)
Hei, TPU, voi dacă ați avea probleme cu transpirația sau ați transpira mai excesiv după efort fizic (nu musai efort fizic de sală ci pur și simplu în activități zilnice, dar da, ce necesită...? (mai mult)
Ok probabil nu o să am un răspuns la întrebarea asta dar vreau sa întreb, acum câțiva ani am vazut un tik tok cu două fete care aveau o bătălie muzicală la școală, ele erau dintr- o serie...? (mai mult)
Mă simt obosita fizic și psihic, stau si sngura, n- am cu cine vorbi. Mă tot gândesc la viitor, la toate îmi fac gânduri aiurea, nu sunt mulțumită cu mine. Mă simt dezamăgită, nu mai pot....? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva de ce unui violator in serie sau unui criminal in serie (pă oameni complet nevinovati ) sau unui om care tortureaza de ce inca mai are drepturi? Noi oamenii de rand si uite...? (mai mult)
Voi ce parere aveți dușmanii sunt importanti in viată?
Neata dragilor.V-ati trezit in conștiință? Cheers
De ce multi o considera pe Anca Alexandrescu cea mai buna jurnalista din România? Ce au vazut la ea, in afara faptului ca este Vaduva neagra, a tinut cu Georgescu si a fost consiliera lui Dancila. Eu...? (mai mult)
Ma macina o intrebare! Voi credeți ca dacă sclavia ar mai fi legala iar oamenii ar mai putea fi vânduți și cumpărați, bogații planetei ca miliardarii, milionarii sau politicienii ar cumpăra ...? (mai mult)
De unde fac rost de 20.000 L de untură și de 70 câini flamanzi ca sa fie in stare să mănânce școala? Cu cât mai mulți, cu atât mai bine, nu vreau sa las urme.
Salut.Sunt clasa 11 și sunt la un liceu cu profil uman, unde și vreau să termin pentru a susține bacul din materii umaniste.Ma pregătesc în paralel la mate și fizică pentru admiterea la facultatea...? (mai mult)
"You have to understand the insecurity of certain Romanians..similar to Latin American middle class with a vain desire to distinguish themselves from "Ia negrada" and to be seen as civilized criollos by...? (mai mult)
Nu trolez, e adevarat ca cica s-ar lua curentul 3 zile? Ca in Spania?
Salut, nu mi se pare normal să îmi zici că nu mă poți angaja, AJUTOR. M- am dus la un tip care are o forma din zona mea de sat, l- am întrebat vreau să lucrez și eu cu voi, mi- a spus vino...? (mai mult)
Fără facultate credeti că putem sa reușim in viața?
Pentru votanți aur, să ne imaginăm că Simion e președinte iar georgica prim ministru explicații și voi ce schimbări ar face, realistic vorbind?
Va salut mult! O rugaminte la voi: cum scrii un comentariu pe Tiktok din acela cu doua benzi si niste insemne intre ele? Asa poti comenta fara interdictie. Sper sa va dati seama despre ce vorbesc. Mai ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Aurora736 întreabă:
lazarghj întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!