Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3172940intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
24 Oct
SATI 304.344AFISARI
197.285VIZITE
180.084V. UNICI

Daca nu am contract de casa sau nu ma poate lua cineva an spatiu cum pot obtine un buletin provizoriu?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 5 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Cartea provizorie de identitate se poate elibera daca te prezinti la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta Persoanelor de pe raza ultimului domiciliu, cu trei fotografii 3x4, cu marginea alba jos de 7 mm. E bine sa prezinti si certificatul de nastere, pentru ca la motivul eliberarii sa iti scrie doar lipsa spatiu.
  Mari succese!
 • a răspuns:
  In cazul in care nu poti face dovada ca ai un spatiu de locuit (nu ai contract de inchiriere, nu ai declaratia proprietarului), in conformitate cu art. 17 alin. (1) din Legea nr. 105/1996, ti se va elibera o carte de identitate provizorie.
 • a răspuns:
  Nu se face buletin provizoriu. Acesta este eliberat in caz de pierdere/furt in anumite situatii. In schimb, daca ai buletin, ti se aplica o viza de flotant. La aceasta ai nevoie neaparat sa te ia cineva in spatiu, daca stai mai mult de 2 saptamani.
  Daca nu gasesti pe nimeni cunoscut sa te ia in spatiu, cauta in ziar, sunt unele persoane care te iau in spatiu(doar in acte) contra unei sume modice. Sau poti da tu un anunt in care precizezi ca oferi 100-200 de lei.
 • a răspuns:
  Nu poti dar daca serviciul iti ofera "locuinta de servici" exista o portita dar nu pentru buletin; cel provizoriu se elibereaza la pierdere.
 • a răspuns:
  Da, poti obtine "adeverinta de identitate"(cu mentiunea "fara acte spatiu") numai la sectia de politie unde ti s-a eliberat ultima carte de identitate...aceasta avand valabilitate 1 an.