atunci cand esti mic ai intentia de ate juca tot timpu pentru ca asta ne este darul cand suntem mici nu te gandesti la invatat iar cand esti mare invatatul iti foloseste pentru a face ceva in viata iar joaca nu iti foloseste.atunci ai alte ganduri nu te mai gandesti sa te joci.
Si joaca este un fel de invatare, ea este baza dezvoltarii intelectuale și de creativitate a copilului! invatatul pare plictisitor... daca de la inceput inveti nu are de ce sa para greu sau plictisitor!
De obicei, tot ce este obligatie, este plictisitor. Daca nu reusesti sa gasesti placerea unui studiu, niciodata nu poti avea satisfactia ca nu ai muncit degeaba.
Buna!
Interesant argument!
Intr-un fel joaca foloseste in vita ca doar nu poti sa stai mereu decat sa inveti fara sa te distrezi! Invatatul pare mmai plictisitor deoarece necesita multa concentrare si ambitie si este greu, dar persoanele care vor sa invete si stiu carte nu li se mai pare asa greu! Joaca este distractiva deoarece te relaxeaza si iti distrage atentia de la prea multa "agitatie"(ca sa zic asa)!
O zi buna!
Atunci cand erai mic, te jucai cu ceilalti copii, prin parc, si astfel se lega o relatie de prietenie intre voi.
Tot asa, datorita jocului, omul pune diferite intrebari si cauta sa le gaseasca raspunsul.
Si jocul nu se refera numai la cele virtuale. Cand eram mic, ma jucam sotron, de-a v-ati ascunselea, bateam mingea cu alti copii de varsta mea. Astfel am inteles ca jocul e o metoda eficace pentru a facilita relatiile dintre oameni.
Si prin intermediul jocurilor virtuale pot lua avant diferite relatii.
Problema e atunci cand devii un dependent si uiti de viata reala.
Poti imbina amandoua activitati.
Sunt si cazuri in care diferiti gammeri castiga mii de euro daca sunt buni.
anonim_4396 întreabă: