| biancaalexe a întrebat:

De ce nu e bine sa bei Cola in exces? funda.winking

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parca suntem sclavii propriilor papile gustative!
,,Cola,,contine multa cofeina,zahar si inca cate E-uri nesanatoase, dar ce ii pasa tinerimii de sanatatea lor, cand gustul e asa de bun.
Afla ce se intampla in prima ora in corpul tau dupa ce bei:http://alya-euprindefinitie.blogspot.com/......pa-ce.html
Plus ca poti sa ai tulburari de memorie(am simtit asta odata pe pielea mea); sa-ti povestesc:am baut si eu odata o doza si...say what? Am uitat toata tabla inmultirii.:)) A trebuieit s-o iau de la capat.

Deci, invata sa mananci sanatos si sa spui NU! atunci cand trebuie.

5 răspunsuri:
| Danutza27 a răspuns:

Cola nu este buna de baut deoarece este facuta numi din chimicale, creeaza dependenta.Fa si tu o exp cind nu ai chef sa bei apa bea un pahar de cola sau pepsi, dupa 10 min o sa mai vrei unul si tot asa.Eu de cind ma stiu nu cred ca am baut 10 l Cola si uite ca nu am murit. Daca este sa aleg intre cola si apa de conducta prefer apa chioara de la robinet

| Stefanistaaa a răspuns:

Pai pentru sanatate. Cel mai bun produs pentru curatarea toaletelor este cola, s-a dovedit in urma unor experimente.
Sper ca ti-a dat de gandit!

| cuvant a răspuns:

Iti scade sistemul imunitar, ti se strica dintii plus probleme cu stomacul. asta e pentru orice bautura carbogazoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca iti ataca aparatul digestiv, in principal, si uneori ireversibil. Am un amic care a lucrat la Coca-Cola. A baut cola in loc de apa vreo 2 ani de zile. Altul care lucra si ture de noapte si nu se impaca cu cafeau tot cola folosea. Amandoi au ajuns la operatie cu stomacul. Acuma nu mai vor nici sa auda de ea.

| ionica4 a răspuns:

Pentru ca distruge oasele.in america cola e folosita pe stergerea petelor de sange de pe asfalt dupa accidente