| DomnisoaraLove a întrebat:

De ce vrem toti fundite?

Răspuns Câştigător
| birdie14 a răspuns:

Buna.
Îţi spun eu de ce...de fraieri."Fugim" după nişte chestii care nu o sa ne ajute cu nimic in viaţa...E doar aşa de mândrie.
Baftă.

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cine "toţi"?

caramela
| caramela a răspuns:

Dar cine a zis ca vrea? eu doar raspund intrebarilor, iar daca se intampla sa fie castigator, eu ma bucur ca am putut fi de folos atat si nimic mai multwinking o seara bunahappy

| TeoPT a răspuns:

Nimeni din cei care cer fundițe nu știe exact de ce anume cere. Doar așa, să fie și ei în pas cu moda, plus ideea tâmpită cum că, dacă ai multe funde devii expert TPU.

Baftă

| Castorul a răspuns:

Pai daca tot exista, si le putem avea...asa e mentalitatea noastra "Daca exista, trebuie sa o am!" si atunci vrem fundite...chiar daca nu ne ajuta la ABSOLUT nimic laughing

| Alyra a răspuns:

Dar muncitorii de ce vor bani pentru munca lor?

| Kristtine a răspuns:

Toti cei care au raspuns la intrebarea ta au lasat la o parte, chiar si pentru cateva momente, interesele si grijile proprii pentru a-ti oferi un sfat, o solutie, o vorba buna sau macar pentru a-ti lumina chipul cu un zambet. A alege un raspuns castigator inseamna a-ti arata recunostinta fata de cel care consideri ca te-a ajutat cel mai mult. Acesta va fi recompensat din partea TPU.ro cu 10 puncte si, in acelasi timp, va putea sa se bucure de faptul ca a reusit sa te ajute cel mai mult. A alege un raspuns castigator poate fi felul tau de a multumi pentru ajutorul primit

| Roberta a răspuns:

Draga cred ca sti raspunsul si tu, mie personal mi se pare stupid sa vad cum anumite persoane se grabesc de a da un raspuns la cineva care are nevoi serioase de ceva sfaturi ajutatoare din partea cuiva cu experienta nu de la copii fara pic de imaginatie si cultura care dau niste raspunsuri de tot rahatul si mai au preferinta de a primi funda. Macar sa aiba bunul simt sa nu mai ceara. Ar fi multe de adaugat dar ma abtin.

| jeleuriursuleti a răspuns:

Ca nu ne multumin sa ajutam pur si simplu fara sa primim inapoi, de aia.