E ceva ce chinezii nu pot face?

E ceva ce chinezii nu pot face?

“Made in China” sunt cele 3 cuvinte magice de care ne lovim in fiecare zi. De la haine la aparate electronice si electrocasnice, masini si acum... orase, chinezii se descurca grozav la orice.

Hallstatt este unul dintre oraselele cu care Austria se mandreste. Nu numai peisajul face cinste locului, ci si istoria extrem de indelungata a asezarii. Acum exista inca un motiv care ne aduce in atentie acest loc: chinezii i-au facut o replica fidela in Huizhou. De la materialele de constructii folosite, la culori si plan urbanistic, copia a costat aproape 940 de milioane de dolari si deja si-a deschis larg portile tuturor turistilor.

Mai multe fotografii puteti vedea si aici.

Voi ce ati vizita mai intai?

Alexandra - TPU

34 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Nu pot face 2 copii. (exceptând cazul în care ies gemeni)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Musique):

Ai dreptate, ne-a spus profa la ora de geogralaughing... daca sunt prea multi in tara si in afara.

| Aesir a răspuns:

DA este, si anume sa fie si ei creativi si sa nu mai copieze in continuu cu atata nesimtire, pentru mine ce fac ei este lipsa de respect fata de celelalte state ale acestei planete frumoase pe care traim happy

| Ezyo a răspuns (pentru Aesir):

Nu ai dreptate. Poate ai vazut numai ce se vinde la piata... fa o vizita in China, si o sa-ti schimbi parerea. Numai ctv exemple: - circuit de Formula 1 construit pe mlastina, trenuri de mare viteza care ajung la 400 km/ora, cladiri de zeci de etaje construite in cateva saptamani..etc

| Gogu06 a răspuns (pentru Aesir):

Tu cred ca nu stii despre ce vorbesti. Au inventat o groaza de chestii, o gramada de tehnologii pe care tu nici nu ai sti sa le pronunti. Alea sunt nimic, vor doar sa arate ca pot face orice doar ca mult mai ieftin, mai repede si mai mult.

| ClaraLove a răspuns:

Nu pot sa controleze timpul.Nu pot sa schimbe viitorul, prezentul si trecutul deoarece ei nu sunt stapanii tuturor lucrurilor din lume.Ei in schimb pot face si greseli atunci cand construiesc ceva.Deci pana la urma ei nu pot controla omenirea cu un un aparat, nu pot schimba viitorul, prezentul si trecutul, nu pot inventa propria lor planeta si cel mai important si dureros lucru:Nu pot sa schimbe ce s-a intamplat cu Planeta, nu pot sa opreasca poluarea si nu pot sa controleze fiecare om ca pe un sclav.

| Reek54 a răspuns:

Nu pot satisface romancele si negresele.

| Adrianetc a răspuns:

ei nu pot sa faca ceva de calitate buna. la ei motoul este mult si prost

| W3R4 a răspuns:

Mamaliga! laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La o evaluare rapida, cercetatorii austrieci din Hallstat au ajuns la urmatoarea concluzie: chinezii nu pot face urmatoarele lucruri din Hallstat, oricat ar incerca:
1. Democratie.
2. Bere ca lumea.
3. Sex fara sa geama aiurea, ca rupti cu drujba.
4. Copii blonzi.
5. Sa conduca regulamentar un BMW, acordand prioritate celorlalti participanti la trafic.
6. Sa manance o supa goulash fara sa soarba zgomotos, direct din farfurie ( o contrazic pe Alisa aici, au si ei la masa ceva gen lingura, dar din portelan).
7. Sa cante melodii tiroleze, cu chiuituri specifice zonei.
8. Sa dea noroc si sa nu incerce sa bea halba de bere pana la fund simultan, conform principiilor "Kampei" orientale...( dar poate se inseala cercetatorii Hallstatieni, ca si austriecii tind sa bea totul dintr-o suflare)
9. Sa utilizeze eficient alpenstock-ul.
10. Sa faca branza... ei fac doar tofu bun.
PS. Ce STIU insa sa faca chinezii si nu stiu austriecii de pe TPU, e sa faca un robotel mai putin tamp, care sa nu imi corecteze ca boul HALstat in Hallstat, ( cu un singur t), ca mai sus, ha, ha, ha...

Răspuns utilizator avertizat
| SmokeyEye a răspuns:

Cei care traiesc in china si cumpara produse de acolo, pe ele scrie" made right here"?

| InsartIuzarneimHiar a răspuns:

Chinezii nu pot zice litera ''R''.

| ovidiu8msn a răspuns:

Eu nu am vazut un singur lucru Made in China care sa dureze.

| MissVamp a răspuns:

red ca este ceva...nu ne pot controla mintile, ...sau sa ne sterga memoria thinking sau ceva de genu'! nu?

| P1x3lMD a răspuns:

Da,unicul lucru pe care nu il pot face este sa nu faca nimic

| P1x3lMD a răspuns:

Nu pot sa se odihneasca

| mimi2000mimi a răspuns:

Pai chinezii nu pot fi normali. ziceti-mi si mie, ce om normal mananca maimute si catei?

| mariusmac85 a răspuns:

Chinezii sunt geniali ca ei mai rar natie pe pamantul asta (Y) mai fac replici insa contruiesc multe lucruri cu bani putini sunt unicati pe aceasta planeta s-au raspandit ca furnicile pe tot mapamondul (Y)

| denymar a răspuns:

Singurul lucru ce chinezii nu pot face e sa fie Romani!

| YahooMail a răspuns:

Sa pape cu linguratongue

| wyla a răspuns:

Chinejii nu pot fi romani nu

| Mooonsure a răspuns:

Chinezu pute

| Alisa7109 a răspuns:

Chinezii nu pot minca cu lingura, daca ar putea atunci ar fi foame mondiala happy

| Gabrielceltare a răspuns:

Nu pot creea oameni ca Dumnezeu

| IzolatieFonica a răspuns:

Chinezii fac si contra fac orice produs.Si prin orice se intelege de la nasturi la cladiri.Si in general fac un produs la orice buget le dai.Dai bani putini iti fac ceva ieftin si prost.Le dai bani calumea fac lucru de calitate.

| Perfecşăn a răspuns:

Daa.Nu pot strica la fel de bine ca romaniihee hee

| GoreaNicu a răspuns:

Cred ca da este sa vorbeasca toate limbile care au fost, sunt, si vor fi vorbite macar de cineva big grin

| Faberlic a răspuns:

Nu cred sa existe ceva la care chinezii sa zica "nu se poate face". Sau in cel mai rau caz or sa spuna nu daca considera ca nu primesc suficienti bani. Revenind la vanzari exista produse facute in China dara care nu sunt replici. Un posibil cumparator este bine sa stie ca exista marfa de calitatea A+ (marfa foarte buna), calitatea A (buna), calitatea B ( asa si asa), calitatea C (proasta - sa te astepti sa crapein cateva luni), iar calitatea D ( calitate zero ).

| EmaWaw a răspuns:

Chinezu' tot chinez ramanelaughing

| Nemessis a răspuns:

Nu pot sa nu fie chinezi...

| Alessia04121999 a răspuns:

Nu pot avea un site ca TPU

Întrebări similare