Gata, s-au terminat revoltații?
Celorlalți le convine totul?
Nu mai are nimeni nemulțumiri declarabile?
Uh, ce mă bucur că suntem un popor de fericiți și nu ne deranjează nimic. M-am liniștit.
Ce comoară va fi această postare pentru trolli...
Acum vor ști negreșit pe cine și cu ce să enerveze.
Apropo, mă enervează când pică netul, sunt nevoită să dau drumul la televizor (posturile românești mă scot din minți), vecinii au chef de manele (și îl au de obicei noaptea) sau nu sunt lăsată să dorm. Cel care mă trezește devine cel mai mare dușman al meu până îmi beau cafeaua. Fac urât și sunt șanse mari să și înjur sau să trântesc o privire...
Dar sunt mult mai multe lucruri care mă dezamăgesc, decât cele care mă enervează. De enervat, nu mă enervez des. Și oricum, enervarea o consider pe unde productivă. Nu o văd neapărat ca pe ceva negativ.
Chiar dacă e o formă de slăbiciune, poți extrage lucruri bune din ea, s-o faci să lucreze pentru tine.
Deși mă enervează și enervarea.
Of, da' multe ne mai enervează...
Ma scot din pepeni mitocania, fatarnicia, fariseismul, analfabetismul, prostia, pupincurismul si alte inca vreo 50 de "-isme".
Ma enerveaza mai multe, desi, de obicei sunt destul de rabdator si caut sa inteleg, sunt si persoane care nu pot mai mult ori nu-si pot depasi conditia si anume:
-Prostia agresiva si fudula.
-Sustinerea unor idei ori lucruri profund gresite si atitudinea refractara la argumente corecte.
-Datul cu parerea asupra unor probleme si in domenii in care n-ai habar si vinderea castravetilor la gradinar.
-Minciuna sfruntata si sustinerea ei pana in panzele albe.
-Rautatea fara margini si persistenta in atitudini negative. Aici includ si infractiunile grave privind viata, integritatea fizica si sanatatea.
-Spiritul de turma si lipsa spiritului critic.
-Atitudinea de ţuţimid/ţuţimidă.
-Servilismul fara margini fata de ierarhia superioara si atitudinea tiranica si dispretuitoare fata de cea inferioara.
-Lipsa bunei cresteri si a bunului simt, ilustrata prin impolitete, jigniri si injuraturi.
Mai sunt si altele dar nu vreau sa scriu un eseu pe aceasta tema.
Mentionez ca n-am incercat o ierahizare, le-am scris cum mi-au venit in minte. Numai bine!
Pe lângă ce ai enumerat tu mai sus, nu suport minciuna, acum referindu-mă și la TPU, și la viața reală. Nu suport să mi se vorbească pe un ton destul de ridicat, fără nici un motiv. Mă scoate din sărite nesimțirea și prostia unora. Nu suport oamenii cărora le explic de milioane de ori, și ei nu înțeleg nici atunci, explicându-le foarte, foarte clar. Mă enervează, în special, celor care le explici că nu sunt amuzanți, dar, în continuare ei își susțin ideea lor, și anume că sunt amuzanți. Nu că mi s-ar părea ceva anormal să își susțină omul respectiv ideea, dar până la urmă, când ii spun o mie de oameni, trebuie să înțeleagă.
Momentan, în viața reală nu prea am astfel de probleme, dar pe TPU am avut câteva în trecut. În fine, acum contează doar prezentul.
In cazul meu, intrebarea nu trebuie pusa in legatura cu ce ma enerveaza, ci ce nu ma enerveaza, ca ma oripileaza si scandalizeaza mai mult de jumatate din lucrurile si elementele de pe lumea asta.Totusi hai sa ii enumar!
Bogatii,coruptii,snobii,hipsterii,semidoctii,cretinii,bigotii,habotnicii,prostii,persoanele cu dizabilitati fizice din nastere care cersesc,cersetorii in general,gainarii,evazionistii,persoanele aservite,slugoii,superficalii,ipocritii,ipohondrii,superstitiosi,fanaticii religiosi,smecherasii de cartier,efeminatii,umecatatele(un soi de pitipoanca,doar ca mai dramatica),plangaretii,persoanele cu atitudine de taran,incultii care sunt fericiti cu starea lor,politicienii unguri,bancherii,tiganii care fura,cei ce spun ca fac lucruri bune,dar de fapt,doar isi hranesc ego-ul,metrosexualii,homosexualii tari in gura,care cer prea multe drepturi,feministele,misandrele,incompetentii,profesorii scoliti in comunism,ce si-au pastrat doctrinele invechite,activistii de mediu,finantistii,analistii politici,cei ce au arfe de superioritate cand nu stiu nici pe ce lume sa traiesc,persoanele ce cred ca notiunile de Bine si Rau pot fi incadrate cumva,oltenii,musulmanii fundamentalisti,oamenii ce vor sa interzica diferite lucruri altora doar ca sa nu se deconspire,politstii,jandarmeria,armata,tot ce este organ al statului,in principiu,recasatoritele si recasatoritii,preotii,cei ce asculta populara,manele si house,cei cu cultura in general,precara,cvasi-culturatii(aia de merg la teatru si inteleg fix canci),aristocratii,monrahistii,regii,conducatorii,in general,cei cu pareri preconcepute si care umbla cu prejudecata in desaga,curvele fara carte de munca(asistentele TV,modelele bine-platite),femeile ce jongleza cu madularele,insa pozeaza in fecioare neprihanite,efectul de turma,sarbatorile,petrecerile,zgomotul prea intens,tehnologia,smartphone-urile,utilizatorii de smartphone(multi din ei sunt dumbpeople-ii),cei ce nu au simtul umorului,paparazzi,cantaretii cu arfe de vedete,cand sunt pseudo-vedete,persoanele influente din fotbalul romanesc,patronii care te pun sa lucrezi ca la plantatie,altruistii(sunt si ei un fel de ipocriti,insa,fie),cei ce astepata sa li se puna pe masa,fara sa miste un deget,cartile cu vampiri si scriitoarele acestor enormitati,umectatele,ultra-sentimentalistii,fani globalizare,fanii multiculturalism,sinagogile,moscheile,bisericile,dependetii de Facebook,curvele de atentie, curvele de like-uri, bagatorii in seama, grasii ce sunt multumiti cu conditia lor, indienii s.a.m.d.
Putine lucruri sunt pe lume care sa nu ma enerveze si sa nu ma faca sa vreau sa cada de sus si sa doara usturator.
Filosofic vorbind, 2 chestii:
1) cand dezghet frigiderul, spal, lustruiesc, imi vin idei, schimb ordinea cutiilor, asez totul in ordine alfabetica, dupa culoare, IKEA ar fi invidioasa pe arhitectura cratitelor mele. Bag frigiderul in priza fericita de parca as da drumul la instalatia de la brad siiiiiii NU SE MAI INCHIDE USA! Scot din priza, stric designul borcanelor, indes, imping si fac un talmes-balmes. Dar se inchide. Asta ma enerveaza maxim!
2)De pe TPU nu ma sfiesc sa spun: incepe cu "L" si se termina cu "rea" ma enerveaza, filosofic vorbind, desigur...
Vai, asa ceva pur si simplu nu se face!
Totusi, o poti spune, filosofic vorbind, dar trebuie sa duci mana catre gura, cand rostesti vreo ocara, tinand degetul mic ridicat gratios ca-n tablourile lui Scheffer von nustiucum http://digital.belvedere.at/emuseum/media/view/Objects/4078/25344; jsessionid=0445664094805582E53218F716E77157? t:state:flow=09d9303b-09e9-4936-90bd-359ac771504a
(scuze pentru off topicul de duminica)
Și frigiderul tău îți face declarații fierbinți, de ți se face milă și-l dezgheți?
http://i.imgur.com/mdezR.jpg
Nici un argument nu ma scoate mai tare din sarite decât atunci când cineva imi trânteste o banalitate oarecare in timp ce eu vorbesc din toata inima.
Obiceiul de a se eschiva de la responsabilitate.
Obiceiul de a fi vînzătoare/chelneriţă şi la o întrebare sau la o nedumerire sau la o cerere să se uite la tine de parcă ai fi prost (ţăran) şi să îţi mai adauge vreo frază deşteaptă ca să arate că îs mai deştepte.
Nu tolerez scuipatul în public, dar îl las să scuipe cît încape în el.
Prostia nu o suport.![]()
Nu tolerez idiotizmul masculin, minciuna - sunt obiceiuri proaste de tot.
Orice obicei care denotă incoerenţă şi lipsă de principiu mă deranjează.
Mă enervează turmele de băieţi cocalari care se amuză pe seama fetelor cumincioare care întîmplător urcă într-un troleu cu aceştia. De asemenea nu-mi plac oamenii care aruncă pachetele, sticlele goale si alte resturi de produse jos atunci cind la citiva pasi de la ei sta o urna. Un alt obicei tîmpit pe care î-l practică şi fetele este mîncatul seminţelor de floarea soarelui pe bancă în parc sau în plimbare pe alee - extrem de romantică faza. Sau de exemplu se adună o gaşcă de nebuni undeva la umbra şi crapă bere cu diferită zacuscă după care cu "acurateţe" strîng gunoiul într-un pachet pe care î-l lasă lîngă tulpina unui copac - semn de cultura educaţionoală de cel mai înalt rang.
Lipsa bunelor maniere si a celor 7 ani de-acasa. Cind lipsesc aceste doua se intimpla tot ce e scris mai sus.
(multe din ele le trec cu vederea, și asta pentru că fondul persoanei e mai important.)
Păi pe lângă ce s-a mai spus...Eu una detest aglomeraţia, din magazine, din liceu, de la semafor(detest să văd cum se mişcă lumea în reluare, aşa...sunt o fire mai dinamică). Detest persoanele slabe care nu ştiu să fie ele însăşi, care nu ştiu să fie originale şi copiază pe alţii(TPU e plin de ăştia). Detest persoanele care încearcă să se integreze într-un grup cu care n-au nimic în comun.Detest indivizii irealişti, care parcă nu se mai maturizează, lăsându-se conduşi de prejudecăţi.Detest când cineva îmi impune anumite reguli.Detest persoanele insistente.
...Ah, da. După cum a spus şi @wforweirdo, şi fratele meu mă enervează, dar deja devin imună... Unele chestii de mai sus sunt simple mofturi de-ale mele. Dacă se pot schimba unele mentalităţi, e ok. Dacă nu, ne adaptăm.
P.S.:Nu s-a terminat cu revoltaţii.Or să mai vină.![]()
LE: Detest şi persoanele care se plâng de una şi de alta.Vor o schimbare, dar nu fac nimic în legătură cu asta(e ironic faptul că uneori şi eu mă număr printre ele).
Greu sa ma decid
oscilez intre minciuna si prostie.
Minciuna si tradarea ma revolta cel putin la fel de mult ca prostia.
Detest oamenii naivi (sa nu le zic prosti) care au impresia ca tot ce zboara se mananca, dar mai mult detest oamenii care vorbesc cu tine doar din interes.
Totusi, nu pot trece nici peste rautatea gratuita, si de regula asta vine la pachet cu prostia. Din pacate, daca traiesti in Romania e greu sa nu fii frustrat. Dar, daca-ti versi frustrarile, macar fa-o pe cineva care merita.
Cel mai mult ma enerveaza alergatura asta a teribilistului asta de timp.In rest nu am facut o regula. Daca m-am enervat a fost pe moment si fara a ma incarca cu ura dupa aia.
Personal,mă enervează oamenii care nu pricep nimic.Le explici o chestie care este relativ adevărată, cu argumente și tot așa, și ei tot pe-a lor o țin.Adică mă rog, înțeleg, știu că ai dreptate, dar asta-i tot.
Oh, și ce mă mai enervează îs sunetele gen plescăituri ș.a.m.d
Later edit (idee copiată, cică se poartă): Mă enervează oamenii care își șterg profilul de pe TPU. Poate îmi explici tu care este ideea, căci sinceră să fiu eu nu o înțeleg. Adică bine, ți s-a acrit de site-ul ăsta, ești dezamăgit... bla bla bla și na na na, dar de ce să ștergi munca ta, de ce să o supui anonimatului și confuziei. Eu una am întâmpinat problema asta și mi-a adus frustrări nenecesare, am vrut să citesc postările diferiților utilizatori, deveniți în urma cererii lor anonimi, cu gândul că am ce învăța de la ei, bune, rele, tot tacâmul, dar ia-i de unde nu-s, căci amabilii au avut deosebita considerație de a ne întoarce dosul și: Pa, la revedere. Și eu am rămas cu: Bine, bine, dar eu, eu cu cine votez?!?
Într-adevăr, pentru cei rămași poate fi deranjant. Și eu de multe ori m-am lovit de această problemă. Dispar oameni și rămân doar fantome sau nici atât...
Dar probabil au ei motivele lor de a nu vrea să fie găsiți de nimeni sau de a pleca și a da totul uitării, de parcă nici n-a existat. Nu-i condamn, cu toate că înțeleg cu greu. Încerc să mă adaptez.
Salutare tuturor, eu ma numesc Dani, n-as vrea sa deranjez aceasta comunitate minunata si atat de importanta pentru liderul ei NOname, dar acest 'ezoterism virtual' ma intriga din cauza faptului ca toti cunosc problema si se bat cu pumnul in piept, dar nimeni nu are curajul sa o infrunte.
Iar intrebarea mea este: oare cati dintre voi ati sari in ajutorul unui prieten aflat in primejdie, doar din principiu, pentru ca stii ca nu e drept ca acesta sa sufere din cauza unui prost, si cati veti da bir cu fugitii ca apostolul Petru?
Daca ati fi la terapie in grup si ar veni un prost agresiv, rau, nesimtit, arogant sa o insulte pe NOname sa zicem, cati ii veti sari in ajutor? sa intorci celalalt obraz sau sa ripostezi?
Aoleu, Dani, nu-mi speria invitații. De unde atâtea tufișuri?
Suntem o țară de spectatori și comentatori și m-am cam împăcat cu ideea, scoțând popcornul și eu, desigur, cum altfel?
http://www.tpu.ro/......entariile/
Trebuia să ne naștem undeva prin Spania. Ce ne-ar mai fi plăcut corida...
Bere sau popcorn?
Cameramanul macar daca filma mai aproape sa dea la politie, mi-ai adus aminte cand eram la scoala generala am 'salvat' buzunarele unui coleg de niste tigani care faceau turul de geci, iar fraierul, de altfel 'cel mai bun la bataie din clasa' si-a luat portofelul si a plecat sa joace fotbal lasandu-ma singur cu tiganii. Data viitoare am sa filmez si eu
A trecut mult timp de atunci, si multi fraieri obsedati, cu constiinta 'infectata' si neuroni sedati de interese care mai de care mai tampite.
M-a cam luat si pe mine sindromul asta al indiferentei active si am ales sa plec din tara sa inteleg si eu mai mult din viata asta.
Deci popcorn si cola, ne ducem frumos la geam si numaram cati zombi sociali ne trec prin fata ochilor.
Pe mine ma scot din sarite persoanele agresive care sar la bataie pentru orice si pentru ca il atingi. locul lor este la puscarie si singura modalitate de ai potoli in afara legii este de-ai bate sa-i bagi in spital. poate asa se mai potolesc.am atatia colegi de colegiu agresivi si nimeni nu ii potoleste...
si in ca un lucru ma mai dispera curvele(scuzati exprimarea), curvele din guvern si in general din romania.fie ca sunt baieti sau fete. vorbesti cu ei cv si apoi te vorbesc pe la spate de tine.
Eu nu sunt ipocrizia. De exemplu cineva barfeste urat pe altcineva si peste putin timp ii vezi "best friends" penibil!
Nici cu nesimtirea nu sunt de acord sau cu bagarea in seama aiurea, daca nu ai ceva simpatic sau util de spus mai bine taci din gura decat sa ii strici ziua cuiva in mod gratuit.
Ma enerveaza prostia, si oamenii care se cred smecheri, degeaba.Si betivii
urasc lumea batuta in cap, dar eh ce sa.i faci, e plin de asa ceva.
La fel, şi pe mine mă deranjează foarte mult cele enumerate mai sus. Dar mai sunt şi altele, cum ar fi naivitatea oamenilor din ziua de astăzi. Mase largi de oameni care sunt prostiţi foarte uşor prin intermediul unor mijloace mass-media care promovează tot felul de oameni plini de vorbe şi lipsiţi de fapte care manipulează cu uşurinţă o grămadă de persoane. Practic omul din ziua de astăzi refuză să mai gândească şi să-şi aleagă singur modelele în viaţă. Lasă pe alţi să aleagă pentru el. De exemplu în muzică, unde se lansează tot felul de personaje care vor să pară parcă smulse dintr-un peisaj divin. Personaje fără defecte şi pline de frumuseţe şi superbitate care nu fac absolut nimic pentru a-şi câştiga publicul, doar că presa îi laudă, iar omul anului 2012, fiind lipsit de raţionament, pune botul la acele laude idioate şi intră în această capcană a presei.
Şi evident, prostia omenească, pe care o observ zilnic de o grămadă de ori la diverse persoane, este cea mai enervantă.
Mă enervează că automatele restituie restul numai în monede. Și berea caldă.
Te felicit, chiar ești un om fericit!
Și eu care credeam...
Absolut, nu te uiți la răspunsurile mele?, sunt plin de emoticoane.
Să fiu sincer, jumate dintre lucrurile care mă enervează sunt la mine. Am o listă scurtă, dar cu greutate.
Eu cred ca pana la urma tu te enervezi cu nervi.
Cauți perfecțiune, iar cum tu ești cel mai aproape de ea dintre toți cei pe care îi cunoști, tragi sfori din tine. Te știu eu. Nici nu mă îndoiam că vei aduce simțul autocritic (mult prea exagerat) și modestie cu tine.
Bine că ai adus și berea.
Iar lista mea e atât de lungă că aș putea să dau și la alții. Cred că ar ieși o afacere destul de bună.
Principalul lucru care-mi vine in minte in momentul de fata(nefiind locul fruntas in top), este faptul ca unii fac anumite lucruri doar pentru ca stiu ca te enerveaza.Una este sa fii tachinat prieteneste, intr-un anumit context si alta este sa faca contra, numai de dragul relei vointe.Sau poate au doar o placere sadica sa fie tratati...dur
.
De asemenea,ma enerveaza sfidarea si o atitudine superioara nejustificata(in cazul in care e justificata, pot trece cu vederea).
Ma enerveaza fatarnicia, lipsa masurii(atunci cand isi permit prea multe, mai exact), incapatanarea atunci cand nu e cazul.
Ma enerveaza extrem de tare sa fiu intrerupta constant(daca sunt intrerupta o data, sau de 2 ori,din nou,pot trece cu vederea),mai ales in cazul in care ceea ce se spune este de-a dreptul stupid si ajung sa-mi uit ideea si ma enerveaza sa mi se puna o intrebare,iar in timp ce eu raspund cel care "asculta" sa fie cu gandul in alta parte si sa ma mai intrebe de nu stiu cate ori acelasi lucru.
Ma enerveaza lipsa totala de recunostinta,egoismul si lipsa aprecierii,atunci cand este cazul(chiar daca lucrul acesta este la tot pasul),betele in roate si critica nefondata.
Ma enerveaza nedreptatea,favorizarile, linguseala, lipsa discretiei, atunci cand e nevoie si lista poate continua.
Si nu in ultimul rand, ma enerveaza banii(mai precis, stresul si problemele cauzate de ei)si periatul covoarelor
.Cea din urma pur si simplu trezeste vulcanul din mine
.
Toti nervi din lista lunga de cauze nu face la un loc cat " ...periatul covoarelor.Cea din urma pur si simplu trezeste vulcanul din mine."
Dar sa stii!
Pe celelalte le mai ignor, mai fac o ironie, haz de necaz, gasesc eu ac de cojocul lor, dar cand vine vorba de periatul covoarelor...numai gandul ma face sa vreau mai degraba sa le arunc in secunda urmatoare, iar cand ma si apuc de ele...pe la jumatatea operatiunii simt ca turbez
.Am spus ce am spus pentru ca este unul dintre lucrurile care ma fac sa ma enervez automat, in adevaratul sens al cuvantului(si, bineinteles, pentru a da o nota comica romanului)
.A, si inca un lucru ma mai enerveaza: robotelul asta care vrea cu orice pret sa-mi modific eu postarea datorita "migrenelor" lui
.
Ce faci,Noname? Vrei o poveste? Una tare de tot,ce n-a văzut TPU-ul până acum, și nici nu cred că o să mai vadă vreodată, câte zile o avea el...
Vrei? Zi - da, sau nu?
Deci nu vrei...
Păcat..., nu știi ce pierzi.
Aoleu, ce supriză! Pe unde ai mai umblat?
Vreau. Cum să nu vreau? Îmi plac poveștile de mică. Apropo, știai că Baia Mare o are mare?
Ok,acum 1 minut m-a sunat aia mică,și m-a anunțat că vine să-mi gătească.Cam într-un sfert de ceas e la mine,așa că timp nu prea am să îți scriu toată povestea,dar tu nu te superi,că ești o fată bună,nu-i așa?
Nu zici că săptămâna trecută a venit să-mi facă niște cartofi pai,și n-a fost tigaia bună, de au ieșit cruzi?
Nu mai zic nimic...
Bine, vorbim, a ajuns, pa!
Poftă bună!
Bună.Ea nu are net,iar eu n-am timp.Iar când are net,tot își șterge din conturi, că se enervează pe ce răspunsuri primește, dar mai bine s-ar supăra pe ce întrebări pune.În fine - se alintă și ea, că doar la asta se pricepe cel mai bine, nu?
OK.Am făcut o lună de când sunt in țară, sau mai exact s-a împlinit o lună de când m-am hotărât să rămân aici.Pe 1 Mai a făcut 18, am sărbătorit frumos,iar apoi i-am dat cadoul - i-am zis că nu mai plec,și deci am renunțat la tot ce aveam acolo,prieteni,serviciu,bani,liniște, și altele...
Și acum suntem împreună.M-am stabilit în orașul ei, lucrez aici, ne vedem aproape în fiecare zi, și încercăm să iasă ceva frumos.Deci s-a terminat cu tastatura, monitorul, mail-uri și altele...
Dar e greu, înțelegi tu.Deocamdată ea n-a povestit la nimeni despre noi,și nici n-o s-o facă prea curând,dar eu am zis să mai aștept,că nu se știe niciodată când se enervează rău,și dacă nu mai are conturi de șters pe TPU,poate se duce la maică-sa în cameră și-i zice s-o șteargă de la întreținere...
În fine,după cum vezi sunt cam indispus, așa că nu-ți mai povestesc acum, dar mai vorbim, da?
O seară frumoasă, draga mea.
Ioi, ce veste grozavă! Ce mă bucur pentru voi! Sunteți criminali!
Vă felicit din suflet. Iar micile problemuțe se vor rezolva pe parcurs. Dă-le timp, nu te consuma!
Poate o să avem și prima nuntă pe TPU, în direct. Să știi, la cât de repede vă mișcați, nu m-aș mira.
Sunt mândră de voi, sincer.
Iubiți-vă mult! Pup cu drag.
Hey dear NOname, nu te-am mai vazut de ceva timp. sper ca esti bine
.
Si ca sa-ti raspund si la intrebare: pe mine ma enerveaza tot ce te enerveaza pe tine + kilogramele in plus... hai s-o spunem si p-asta, right?![]()
Sa ai o noapte faina, te pup!
Da, kilogramele în plus au și ele un talent deosebit de a ne strica ziua. Dar la cât gătiți voi acolo, nici nu mă mir.
Te pup și eu. Somn ușor.
Fratele meu. Se ţine după mine şi nu mă lasă să fac nimic. De la 10 încerc să învăţ şi nu mă lasă în pace, acum stă lângă mine şi nu mă lasă nici să respir.