Buna seara Acum o săptămână eram foarte nervos și am mers la casa cu punga cu ceapa pe care de fiecare data o cântăresc și îi pun eticheta, femeia in vârstă ( casiera ) nu a văzut că am ...? (mai mult)
Bună, a lucrat cineva la Altex din Ploiești (Shopping City eventual)? Ce program au și din câți oameni e formată echipa? Dacă știți ce trepte de avansare poți să ai, mi- ar fi de ajutor pentru...? (mai mult)
Voi de cate ori pe zi mergeti la baie? Mai pe scurt, de cate ori va pi**ti? Eu credeam ca am o problema pentru ca ma duc destul de des dar azi am intalnit o femeie care se duce din ora in ora desi nu ...? (mai mult)
Buna. Recomandati-mi va rog un spray protectie termica pentru par, bun. Fara sa il incarce si sa nu il intareasca.
Bună seara tuturor! Mi- am comandat ceva de pe OLX și am o întrebare, dacă vânzătorul pune comanda astă- seară (Joi, 31 octombrie) o să- mi ajungă sâmbătă, 2 noiembrie? Comanda o să ...? (mai mult)
Nu vi se pare nimic ciudat la orașele moderne? Peste tot îi înghesuie pe oameni in blocuri mici și fără spațiu! Care este credeți ca este scopul?
Buna dimineata tuturor! As dori sa deschid un subiect, doar asa de conversatie ca sa aud cat mai multe pareri de la voi toti si subliniez faptul ca nu vreau ca femeile sa se simta ofensate sub nici o ...? (mai mult)
Bună ziua! Îmi puteți recomanda un grup sau site unde pot promova produsele pe care le am? Sunt seller pe eMag, dar nu este o activitate care mi se potrivește, am vrut sa incerc modelul acesta de...? (mai mult)
Am o colegă care îmi este și în același timp, prietenă. Și acum pe 31 este ziua ei de naștere și nu știu la ce oră să îi dau mesaj de urare, ori la 12 noaptea ori dis de dimineață. Voi...? (mai mult)
Știe cineva când începe școala de poliție la Câmpina după admitere?
Salut! Când trece pe cer un Boeing 747 sau un Airbus A350, A380, voi din România îi observați? Eu sunt din Moldova și, în afară de A320, nu am văzut altceva. Prosta întreb.
Ce inseamna "prima saptamanii a lunii noiembrie"? Context: cineva mi- a zis ca o sa ma contacteze atunci si nu stiu daca se refera la saptamana asta sau cea viitoare. Si nu, nu pot sa il intreb ca daca...? (mai mult)
Stie cineva cum se fac actualizare la driverele Bluetooth pe windows 11? Am incercat toate metodele si nimic nu functioneaza.
Am comandat ieri de pe un site cu tricouri de fotbal(este chinezesc)... am scris satul de unde provin, codul postal strada și județul dar din pacate nu am scris comuna. Credeti ca nu imi va veni comanda...? (mai mult)
Salut cum fac și eu rost repede de un cod paysafe cu 25 de lei pe el? Aveți vreun generator sau ceva? Sau dacă are cineva buna plăcere să mă ajute cu un paysafe card de 25 de lei ași fi foarte...? (mai mult)
Am 1.72 și ma simt foarte complexat, mai toti barbatii din jur sunt mai înalti ca mine, ce pot face sa mai cresc în înălțime am 24 ani și de aceea nici fetele nu ma plac
Salutare angajatorul îți poate scade din salariu dacă te comporți urat la munca?
Bună ziua! Este Cărturești în Vivo Constanța?
Nu știu dacă educația ar schimba comportamentul negativ sau frica de lege?
Vreau sa ma las de facultate dar nu știu ce sa fac. Pur si simplu nu pot. Nu este greu dar am probleme cu prezenta la seminare și laboratoare dacă vad ca am doar 1 sau 2 pe zi prefer sa nu ma duc pur...? (mai mult)
Hei, TPU, astă seară vorbeam cu amica mea și am sporovăit iar pe n subiecte, iar din vorbă în vorbă să- mi spună că tipul pe care ea- l place, însă idiotul fiind într- o "relație complicată"...? (mai mult)
Buna seara! Am si eu o intrebare pentru cei care se pricep in domeniul pariuri sportive deoarece chiar nu ma pricep deloc. Intr- o zi m- am dus cu un fost vecin de- al meu din Romania la o casa de pariuri...? (mai mult)
Help! Voi v- ati simtit vreodata inferiori cand ati mers in locuri luxoase, sau mai bine cotate, mai de bun gust, decat in viata de zi cu zi? Sau cand vedeti oameni mai bine imbracati decat voi va simtiti...? (mai mult)
Se pun sau nu se pun la bodycount-ul unui bărbat prostituatele?
Și babele mai nou se cred șmechere in Romania? Eram într- un tramvai și aud doua babe, cică: c.u.r.v.a. aia nu mai sta cu prostul ăla! Erau românce! Nu țigănci! Ăștia sunt credincioșii români...? (mai mult)
Fiți atenți 1 ori 0 face 0 da? Și o masină ori zero mașini face o mașină..Atunci 1 ori 0 de ce nu poate să fie 1 pentru că la mașină exista deja o mașină.Și atunci 1 ori 0 de ce nu poate ...? (mai mult)
Bună TPU, vreau și eu să întreb ceva: De ce unii oameni sunt nevoiți să meargă și la locuri de muncă care sunt foarte departe și să facă atât de mult pe drum navets? Nu- și mai găsesc alte...? (mai mult)
Credeti ca suntem în pragul celui de al treilea razboi mondial?
Dati-mi și mie idei de numere bântuite că vreau sa sun de Halloween sa îmi bag prietena in sperieți
Ce preferati mai mult: cainii sau pisicile?
Buna ziua, puteți va rog să găsiți reclama cu Nutella in care apare o femeie în tricou albastru, in reclama, apoi apare cu fiul ei cum se scoală din pat, apoi servesc Nutella pe un podeț din...? (mai mult)
Vreau sa plec cu autocarul flixbus din Germania in Romania și găsisem sa cumpăr bilet online, n- am făcut niciodată asta gen le apare în sistem când achiziționez? Sau îmi da mie ceva mesaj sa...? (mai mult)
Eu cu iubitul meu ne- am despărțit acum două zile în niște condiții urate.Mai exact amândoi ne- am aruncat niște vorbe urate.Oricum el de câteva zile devenise distant și începuse să mă ignore...? (mai mult)
Salutare la toata lumea.De la bun inceput vreau sa precizez ca nu sunt un expert in calculatoare dar vreau sa stiu mai mult.Am luat o placa video (GeForce GTX 1050 Windforce OC 2G) fara sa sa fie specificat...? (mai mult)
Buna! Si voi sunteti de parere ca octombrie e o luna neagra, ghinionista? Tocmai ma pregateam sa plec in oras si nu am vazut o treapta de la scara blocului, asa ca am picat efectiv pe scari si cred ca...? (mai mult)
Bună, De ce vrea Gigi Becali să candideze la parlamentare? Are destui bani, de ce vrea să-l mai plătească și românul de rând?
Spuneți- mi va rog care pereche e mai faina, nu știu ce să aleg! Aceștia https://www.olx.ro/d/oferta/adidasi- nike- piele- ecologica- IDiKjWe.html Sau aceștia https://www.olx.ro/d/oferta/vand-...? (mai mult)
Va vine să credeți că acest parfum miroase aproape ca Dior Sauvage!? Sau poate așa cred eu, dar nu cred că mă înșel că adineauri m- am dat cu un parfum original din asta din Sephora și nu prea...? (mai mult)
Mi-ar place ca pe această platformă să se dezvolte ceva legat de subiectul titlului! Ceva, care să unească milioane de oameni!
Știu ca e o întrebare aproape penibila, dar... întreb de curiozitate. Pierd timpul inutil uneori, nu des( Slava Domnului) pe tik tok. Și dau de clipuri in care lumea se LAUDA ca se imbraca de la...? (mai mult)
Cum pronunță americanii Missouri, cu s sau cu z?
Hei, TPU, în seara asta în timp ce mă plimbam cu amica mea cu mașina, în viteza legală, dar într- un timp de neatenție, un câine mi- a trecut calea și nu am apucat să mai frânez, deși...? (mai mult)
Stie careva vreo sală de kickboxing din Timișoara? Daca se poate, să mi spuneți și prețul lunar pe abonament, va rog!
Buna, stie cineva cum se numea caietul ala in care puneam frunze la uscat la scoala? (nu ierbar, era o denumire mai din popor)
Buna TPU! Stie cineva cum as putea afla mai multe informatii despre o persoana pe internet?
Am avut un vis foarte ciudat azi noapte. Eu l- am visat pe iubitul mamei mele. El intrase peste mine în baie și se uita într- un fel ciudat la mine și mai ales ma atingea... Eu mereu observam ca se...? (mai mult)
De ce Rusia face amenintari nucleare la adresa NATO de parca ei ar fi singurii care detin arme nucleare? Rusia nu se gandeste ca si NATO are la fel de multe arme nucleare si un astfel de conflict nu ar...? (mai mult)
Bună seara! Unde se lipește poza care vrei sa adaugi înauntru medalionului?
Știe careva efectul ăsta din videoclip? https://vm.tiktok.com/ZGd8J1Bwt/ FUNDA
Vreau sa platesc factura la gaz online pentru prima data am gasit la detalii factura un cont bancar unde pot vira banii si as vrea sa stiu ce trebuie sa precizez la detalii sa stie ca banii vin de la mine....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Aris22 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?