| Mwhahahaa a întrebat:

Hei... Ce mai faceţi voi?
Vă era dor de o întrebare ca asta? laughing
Va puuup :-x

15 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Facem vinisoare la ochii de atata stat in fata la pc.Eu am facut si radacini la fundhee hee

| Leea1234 a răspuns:

Si noi p-aici!
incercam sa fim utili!
tu... ce mai faci?
si eu te puuuup
love struck

| Cryssy a răspuns:

Salut. Uite eu vreau sa ma culc. Tu ce faci? Pupici kisskisskiss

| Cryssy a răspuns:

Si eu am facut mai devreme tema la mate.adica cel putin incercam.ca am reusit doar jumatatehee hee

auran
| auran a răspuns:

Le-am dat de mancare la prunci si acum imi beau cafeaua - observa ca esti acida in dimineata asta ...mmm, probabil datorita exercitiilor la mate... spor la treaba!

| alexdop21 a răspuns:

Acum serios vorbind, crezi ca ai rezolvat ceva cu intrebarea ta? Sincer sa fiu nu prea o gasesc amuzanta, pentru mine cel putin, dar oricum poate iti gasesti raspunsul care te intereseaza!

| Mwhahahaa explică:

Bună în primul rînd...
Nu am întrebat dacă chat-ul s-a deschis.
Am întrebat cu totul şi cu totul altceva...
Şi daca nu ai observat în ce categorie se află această întrebare, te rog să te uiţi acum... Făra să mai "comentezi" aiurea...

See you soon!

| Mwhahahaa explică:

@cryssy... Ce sa fac şi eu?!
Temele la mate laughing

| Casiana a răspuns:

Eu fac temele cu sorumealaughing!:X:*:X:*... Tu ce faci?

| Criiss16 a răspuns:

Pai noi bine.pe TPU, raspundem la intrebarile pe care le stim.tongueTu cmf?

| lololololol a răspuns:

Chatul nu s-a inchis inca. happy

| lololololol a răspuns:

Buna din nou.
Shoutboxul sa inventat pentru intrebarile stupide ca a ta. happy Nu ma intereseaza categoria. happy

| adika a răspuns:

La o cafea si o inghetata ca aici:
http://www.exposhop.ro/....../index.cgi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place cum le-o retezi tu cu "see you soon" laughing

ce sa fac? pe aici, pe TPU...stiu ca ar trebui sa ma culc, fiindca azi n-am fost la scoala fiindca nu m-am putut trezi c-am dormit 3 ore ieri noapte si cand m-am trezit parca m-a lovit camionu' si a dat si inapoi crying

imediat plec, sa fac dus, mai ciugulesc ceva la o ora tarzie in noapte ca apoi sa ma plang iarasi ca m-am ingrasat...ma mai uit la tv, mai ascult europa fm in casti...pfuai,ca imediat e dimineata iar crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare dor, nu mai pusese nimeni intrebarea asta, in rest, se intreaba de toate laughing tongue