anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Https://www.youtube.com/watch?v=kQgxl2Wzpy0

Nu vi se pare ca e cam idiotesc din partea ei sa se intrebe de ce nu poate gasi un sot cand ea ii da pupucii barbatului perfect (cuvintele ei ) dupa 3 ani jumate. Ea a zis ca poate gaseste ceva mai bun, chiar daca acel barbat era perfectiunea in persoana ( bani, frumos, inteligent) si mai frumos ca acel barbat dupa un an se casatoreste cu alta. Faza mai amuzanta ca ei 2 au ramas prieteni, si nevasta acelui barbat a fost la cumparaturi pentru rochia de mireasa cu aceasta femeie care i-a dat papucii :)). cred ca a fost teapa secolului. Voi ce credeti despre acest videoclip? zice ceva de bagat la cap despre femei peste 30+ de ani?

Parerea mea e ca e interesant videoul, ar trebui sa il vedeti pe tot.

13 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Unele trenuri nu trec de doua ori pe linga tine. Nu le iei din prima, ghinion.

| RAY a răspuns:

Peste tot sunt cwrve ce sa faci asa e femeia

| T0T a răspuns:

Ma doare undeva de oamenii astia. Stiu sa ma feresc de ei deoarece pot sa ii recunosc. Asa ca daca nu am si nu o sa am tangente cu specimenele astea de ce sa ma intereseze? Ca sa mi se intensifice dorinta de a le trimite un glonte in cap? Ura nu e buna.

| Doub a răspuns:

Mai, ti-am mai spus eu ca nu ai ce sa le faci. Daca sunt fraiere si nu apreciaza ce au langa ele, asta e.

| Doub a răspuns:

Dar daca stam putin si ne gandim, degeaba era el "perfect" daca ea nu-l iubea. Sa stii ca intr-o relatie e nevoie si de imperfectiuni, ca doar nu suntem roboti.

| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Daca vedeai videoul calumea zicea cum e perfect in tot, dar a zis, " ia stai asa, daca gasesc ceva SI mai bun". asta e mai bine ca a ramas cu buza umflata si isi plange de mila.

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Ehh. Asta e viata.

Totusi, amuzant.

Mai degraba trist.

Prostia e amuzanta, nu trista. nu fii pesimista

Da, e si amuzanta, dar totusi. E trist cand vezi ca nu are o limita. Si da, sunt foarte pesimista de felul meu.sad

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Ce pot sa zic?! Ce poti sa le faci acestor oameni?

| anonim_4396 explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

De facut nu poti face nimic, doar sa discuti sa iti dai seama cum sa nu ajungi ca aia, sa iti plangi singur de mila din cauza propriei prostii