Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

310394intrebari
2089760raspunsuri
79197utilizatori
14minute timp mediu de raspuns
99% din intrebari au primit raspuns
Let�s Do It, Romania!
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
Ce au facut prietenii tai pe TPU.ro
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
07 Sep
SATI 342.581AFISARI
83.850VIZITE
71.095V. UNICI
(15 Martie 2010 )

Hy!Am si eu o intrebare!Cum sa fac un baiat sa tina la mine? va rog ajutati-ma e important. vreau sa va spun ca de cateva zile l-am bagat pe invizibil vreau sa vad ce se inatmpla,daca ii pasa sau daca nu, ce sa fac adica tin mult la el...da el i-mi tot rade in nas. de faptul ca-mi pl de elsad help me plzzzzz

Ce nota dai intrebarii?
Adauga la favorite
  • 1 răspuns: | RSS raspunsuri
  • (15 Martie 2010 03:39 )
    vally a răspuns:
    Mai nu poti baga carne in gura unei fiinte care este vegetariana...asa cum nici tu nu poti obliga pe respectiva persoana sa tina la tine.doar pentru ca tii tu la el asta nu inseamna ca trebuie sa fie obligat sa te iubeasca.incearca sa il scoti la o plimbare,mergi undeva unde bate cat mai mult vant si e frig si ajungeti intr-un loc si cerei sa te tina in brate si tu la un moment dat il saruti,si ii spui si ca il placi cu adevarat,poate el crede ca este o bataie de joc,sau poate spui in gluma.dar daca faci chestia asta poate isi da seama ca nu este un joc.si daca merge sa fiti impreuna si tot asa mai departe de bine,daca nu renunta la el,daca el intradevar stie ca il placi si rade de tine nu este persoana pentru tine...asteapta ca va veni timpul potrivit pentru toate
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0