| cristi202 a întrebat:

In primul rind, "Sarbatori fericite!" tuturor!
In al doilea rind, multumesc tuturor celor ce s-au implicat in a ma ajuta dupa dezastru ce a avut loc in viata mea. Datorita voua, am putut realiza multe la casa - am pus acoperisul pe ea si am pus si usile si geamurile din termopan. Urmeaza, tot cu ajutorul vostru, sa refac instalatia electrica, si sa nu ma coste nimic, astfel ca pot spune ca stau destul de bine in ce priveste reconstructia casei. Am strins de la voi 2500 Ron, si consider ca e mult, tinind cont de contextul crizei actuale si a situatiei celor mai multi dintre romani. Si in acest sens vreau sa multumesc oficial si personal fiecaruia utilizatorilor Kronstadt, Ema, Greece12, Ardnaxur1962, Caractere, Mihaela32, Ioandelasal, NeluL, care mi-au facut viata mai fericita de aceste Sarbatori, oferindu-mi sustinerea lor materiala. Nu stiu cum ar fi fost fara. Poate m-as fi descurcat, insa e sigur un lucru - o faceam mult mai greu, cu mult mai multe emotii si mult mai mult efort. Va multumesc inca o data mult!
Mutumesc mult si tuturor acelora care au venit cu incurajari pe site, sau care m-au sunat ca sa imi spuna ca simt cu mine. Un lucru e sigur: datorita voua, tuturor, nu m-am simtit singur, am putut merge inainte stiind ca exista oameni carora la pasa de ce mi s-a intimplat. Ar fi fost mult mai greu la un moment dat daca nu ati fi fost voi! Deci nu pot decit sa va multumesc si voua, celor ce ati avut doar un cuvint bun de zis.
Iar pentru ca s-a facut atita vilva aici pe site in privinta a ce mi s-a intimplat, pun pentru cei doritori sa vada, imaginile cu dezastrul ce a fost pe 21 noiembrie. E inca o dovada ca cei ce m-au ajutat, nu au facut-o pe degeaba, ca casa chiar a ars, si ca tot ce s-a intimplat aici a fost unul din cele mai urite lucruri ce se puteau intimpla.
https://picasaweb.google.com/100728211866412174947/Incen diuCasa

7 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Eu ma bucur ca ai trecut peste toate! La multi ani si sa fi fericit!
(ca sa-ti fie vizibila poza, incarco aici http://imgur.com/ pentru ca nu toata lumea are cont Picasa) copiaza al doilea link si posteaza-l aici.

| cristi202 explică (pentru neluL):

Multumesc pentru indicatie! Am sa pun si pe acel site. Oricum, ar trebui sa se vada, m-am deconectat de pe contul de Google (Picasa), si am reusit sa accesez linkul. E o problema de editare. Incercati aici:
https://picasaweb.google.com/100728211866412174947/IncendiuCasa
Sau pe blog, la sectiunea unde scrie despre necazul meu, de acolo am reusit sa intru. Albu; ul, caci sunt mai multe poze, e public, deci ar trebui sa se vada si daca nu ai cont Picasa.

| mgtow a răspuns:

Nu se vede imaginea dar bine sa totul s-a rezolvat un 2012 plin de bucurii.

| Graphee a răspuns:

- Bună Cristi, mă bucur că ai putut 'trece' peste toate necazurile. Am văzut pozele şi sincer, mă cutremură gândul la suferinţa de a-mi vedea casa arzând. Să ai un an nou fericit, mai bun decât 2011!

| stejara2 a răspuns:

Buna, Cristi! Ceea ce am vazut in poze m-a pus tare pe ganduri,oare cum au reusit acei doi oameni sa depaseasca acest necaz! Ma gandeam la tine si la sotia ta,ma rog lui Dumnezeu sa va dea putere sa treceti cu bine peste toate greutatile, sa va dea forta de munca de a va face o casuta, de a rezista in fata tuturor greutatilor ce se vor mai ivi, caci veti mai avea inca de furca.
Multa sanatate si numai fericire, un an nou, ferit de rele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si imi pare rau sad.Am vazut poza si nu arata bine deloc, dar ma bucur sa aflu ca esti un om bun la suflet si niciodata nu am crezut ca ai fi in stare sa minti o comunitate intreaga deoarece dupa raspunsuri si intrebari esti un om de onoare si sincer.Sarbatori fericite si un 2012 fericit si fara sfarsitul lumi laughing.