Am observat si eu acest lucru. De cateva ori chiar le-am dat link sa vada ca aceea intrebare a mai fost postata in alta maniera. Probabil vor sa auda si alte pareri in legatura cu acelasi subiect. Daca raspunsul la intrebare nu lasa loc de interpretari nu pot sa inteleg ce gandesc. Nu cred ca e asa greu sa dai un search inainte de a posta o intrebare.
Eu tot vad intrebari cu parerea noastra despre emo... aaa si cum sa fac sa ma placa.
Poate sunt noi pe site si nu au mai vazut intrebarile.
Unii nu au timp sa caute si vor neaparat un raspuns... asa ca de ce sa nu-i ajutam
Cea mai intalnita intrebare e "cum pot sa-mi sterg o intrebare?" Si da, ai dreptate, e mai usor si rapid sa gasesti raspunsul de acolo decat sa tot astepti pana raspunde unu. Eu de foarte multe ori am aflat raspunsul cautand in arhiva si astfel nu m-am repetat cu intrebarea, dar ma rog, unii poate nu stiu de acea categorie, cum nu stiu nici de faptul ca se pot edita intrebarile sau raspunsurile si ajung sa scrie despre "liceuri"
Criticul, nu vreau sa te dezamagesc, dar degeaba comentam noi aici, mult si bine, ca tot asa o sa se intample...
Da ai dreptate dar poate ca vrei sa gasesti raspunsul la tine...sa il citesti cand vrei sau pur si simplu nu te-ai gandit pupici si multumesc pentru intelegere