anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma uit la intrebari si observ ca zilnic, se repeta o intrebare de cel putin 10 ori pe zi!
Chiar asa de greu este sa dai un "cauta"?
De cate ori ai dat "search" sa vezi daca intrebarea ta a mai fost postata?

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Degeaba.Mult zgomot pentru nimic.Nu se va schimba nimic.
Trust mewinking

| Bacemi a răspuns:

Am observat si eu acest lucru. De cateva ori chiar le-am dat link sa vada ca aceea intrebare a mai fost postata in alta maniera. Probabil vor sa auda si alte pareri in legatura cu acelasi subiect. Daca raspunsul la intrebare nu lasa loc de interpretari nu pot sa inteleg ce gandesc. Nu cred ca e asa greu sa dai un search inainte de a posta o intrebare.

| Silvia a răspuns:

Eu tot vad intrebari cu parerea noastra despre emo... aaa si cum sa fac sa ma placalaughing. rolling eyes
Poate sunt noi pe site si nu au mai vazut intrebarile.

daniela
| daniela a răspuns:

Unii nu au timp sa caute si vor neaparat un raspuns... asa ca de ce sa nu-i ajutam

| cretzufinish a răspuns:

Cea mai intalnita intrebare e "cum pot sa-mi sterg o intrebare?" raised eyebrows Si da, ai dreptate, e mai usor si rapid sa gasesti raspunsul de acolo decat sa tot astepti pana raspunde unu. Eu de foarte multe ori am aflat raspunsul cautand in arhiva si astfel nu m-am repetat cu intrebarea, dar ma rog, unii poate nu stiu de acea categorie, cum nu stiu nici de faptul ca se pot edita intrebarile sau raspunsurile si ajung sa scrie despre "liceuri" laughing

| Casiana a răspuns:

Criticul, nu vreau sa te dezamagesc, dar degeaba comentam noi aici, mult si bine, ca tot asa o sa se intamplelaughing...

| Oktavian a răspuns:

Eu cred ca nu e greu dar poate e greu pentru altii sa caute eu nu stiu!

| kleo01 a răspuns:

Da ai dreptate dar poate ca vrei sa gasesti raspunsul la tine...sa il citesti cand vrei sau pur si simplu nu te-ai gandit pupici si multumesc pentru intelegerekiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@daniela-hai sa o terminam cu prostiile..."ca nu au timp". Nu exista asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unii nu pot fi originali si se afla in treaba cu intrebarile puse de altiiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

P. S. sa iti mai zic o treaba...mai repede gasesti un raspuns cand dai "cauta" decat sa astepti pana iti raspunde unu sau una.