Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

303565intrebari
2051418raspunsuri
77627utilizatori
17minute timp mediu de raspuns
99% din intrebari au primit raspuns
Let�s Do It, Romania!
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
Ce au facut prietenii tai pe TPU.ro
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
01 Sep
SATI 235.226AFISARI
66.884VIZITE
57.716V. UNICI
(22 Noiembrie 2009 )
BUBU LINA intreaba:

Neatzaaa!

Am si eu o intrebare care ma framanta si pe mine de ceva vreme big grin

Daca eu vb cu X si ii povestesc ceva despre Y este barfa?

Sau doar i-am povestit ...big grin

Ai un raspuns pentru BUBU LINA?
Ce nota dai intrebarii?
Adauga la favorite
  • 8 răspunsuri: | RSS raspunsuri
  • Eron a răspuns:
    raspuns ales
    Pai este barfa daca il vorbesti de rau pe Y.Dar mai bine vorbeste cu X in prezenta lui Y.
  • (22 Noiembrie 2009 09:15 )
    alexandra a răspuns:
    Nu este barfa ...doar vorbeste despre respectiva respectivul...daca vorbesty de ceva de rau despre ea.s-ar km putea sa se numeasca sh barfawinking
    RĂSPUNSUL ESTE:
    2
    0
    0
    0
    0
  • (22 Noiembrie 2009 10:00 )
    ScuMpiCi*19 a răspuns:
    Daca vorbele sunt spuse din rautate.si vorbesti prost desprea aceea persoana,normal se numeste barfa.in rest nu.tongue
    RĂSPUNSUL ESTE:
    2
    0
    0
    0
    0
  • (22 Noiembrie 2009 10:36 )
    Raspuns anonim:
    Sa faci doua persoane sa se certe este imbirligatura si este cea mai de jos pe scara moralitatii ptr oameni.Cind vorbesti de bine inseamna manipulare pro.Cind vorbesti de rau este birfa.Cum s-o dam ptr ca la un moment dat ,mai putin sau mai mult ,am facut-o toti?
    RĂSPUNSUL ESTE:
    2
    0
    0
    1
    0
  • (22 Noiembrie 2009 11:35 )
    ☺Clau☻ a răspuns:
    Pai depinde ce vorbesti si mai depinde si cat de bine te intelegi cu fiecare.Pentru ca daca spui cuvinte de bine e oky,dar daca il vorbesti de rau ca e nu stiu cum sau mai stiu eu ce,atunci s-ar putea sa fie putin barfa
    RĂSPUNSUL ESTE:
    2
    0
    0
    0
    0
  • (22 Noiembrie 2009 11:54 )
    criss86 a răspuns:
    Eu spun ca este barfa.Atata timp cat tu vorbesti cu X iar Y nu este cu voi se numeste barfa happy
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    2
    0
    0
    0
  • (22 Noiembrie 2009 12:17 )
    crizantema a răspuns:
    Sa vorbesti cu cineva despre altcineva este barfa,indiferent despre ce vorbiti-de bine sau de rau-numai ca in zilele noastre barfa inseammna a vorbi de rau, si asta e o conceptie gresita.Daca te sti cu constiinta impacata atunci e bine. kiss
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    2
    0
    1
    0
  • (22 Noiembrie 2009 12:35 )
    aqualuna a răspuns:
    În DEX bârfa are două sensuri:a ponegri,a calomnia,a defăima,a vorbi de rău în general dar şi a pălăvrăgi,a trăncăni,a sporovăi dar eu cred că depinde foarte mult şi de ceea ce ai spus,cu ce scop şi cu ce consecinţe.Dacă sunteţi toate trei prietene iar X şi Y nu s-au mai văzut de mult,nu mi se pare ceva grav să povesteşti uneia că te-ai întâlnit cu cealaltă,ce mai făcea,ce mai spunea,însă lucruri benigne,nu trădarea vreunui secret ori ceva asemănător.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    1
    2
    0
    1
    0