1.-A fi fost nedorit, nu e prea bine sa afli, pentru ca nu mai poti schimba nimic si in plus, pot sa-ti apara complexe ca nu esti iubit de proprii tai parinti.
2.-Daca ai fost abuzata, cred ca ar trebui sa afli deoarece acest abuz a lasat o urma adanca in subconstientul tau si aceasta poata sa-ti induca un comportament de natura intima, care nu este dorit si pentru aceasta ar trebui sa primesti ajutor de specialitate, pentru a te "vindeca".
3.- Ca te-a inselat fostul prieten, nu este cazul sa afli pentru ca oricum relatia nu a avut continuare si rau nu-ti mai poate face in prezent. Daca un binevoitor iti spune ca ai avut "coarne" acest lucru il face pentru a-ti produce suferinta nu pentru a te ajuta.
4.- Vechile relatii ale prietenului/ei cu alti parteneri nu pot sa te lezeze si daca le afli, ori cum este ceva ce tu nu ai cum sa influientezi, este bine insa sa stii pentru a nu repeta si tu greselile facute de cei/cele ce te-au precedat.
5.- Daca cineva iti spune ca rochia te face grasa, o face de asemenea din rautate si chiar daca ti-o spune trece-o sub tacere, fara sa te simti lezata, deoarece nu forma ci, continutul conteaza. Eu n-as spune asa ceva unei prietene si mai ales daca chiar asa este faptul fiind implinit, nu ai cum sa mai modifici ceva.
6.-Daca mancarea pe care ti-o ofera cineva nu este curat pregatita, cred ca vreau sa stiu pentru a nu mai pune piciorul in acel restaurant ori in acea casa in care regulile de igiena nu sunt respectate pentru a ma feri de imbolnaviri.
Multumesc pentru melodie a fost frumoasa si m-a deconectat.
O seara placuta si multa sanatate.
Nu se merita sa stii tot, niciodata.
Unele lucruri stau mai bine invaluite-n ceata misterului si acolo ar trebui sa stea definitiv.
Cand un adevar provoaca mai mult rau decat bine, cred ca este mai bine sa-l ingropi decat sa-l etalezi.
Prefer sa stiu ceea ce trebuie nu tot ceea ce este.
1.Da, as vrea sa stiu acest lucru.As realiza ca au si-au schimbat parerea pana la urma si m-au vrut pentru ceea ce eram nu ceea ce as fi devenit.M-au acceptat chiar daca nu eram in planul lor de viata, astfel schimbandu-si cursul vietii luandu-ma langa ei.
2.Da, deoarece ceea ce nu te omoare te intareste iar faptele si actiunile nu prea frumoase ale trecutului te formeaza.
3.Cum ai zis tu, ii un "fost" deci face parte din trecut si atat.Deci nici laie, nici balaie.Indiferent as fi, deci si da si nu.
4.Nu.
Nu ma intereseaza cate a avut, cu cati a fost, cu cine si cu ce.Conteaza doar ce am eu cu ea si atat.Prezentul conteaza mai mult decat trecutul.Nu pot schimba nimic la trecut dar pot imbunatatii prezentul.
5.Sunt gras deja deci cred ca orice as fi purtat, nu m-ar fi avantajat.Da si Nu.
6.Cam irelevant.Se stie ca fabricile de paine nu sunt tocmai la zi cu sanitarizarea locurilor.
Cine stie cate am mancat pana acum si inca cate o sa mai mancam pe viitor.
1,2,3 si 4 le-am aflat pana acum, deja nu ma mai mira nimic.Socul este pe moment, dar trece, si orice s-ar afla nu merita sa dai importanta.
Dar mergem inainte cu capul sus, zambetul pe buze.Viata e frumoasa.
Toti avem probleme, daca ne gandim la ele o sa ducem o viata monotona.
Frumoasa melodia, ai gusturi bune.Cum spunea Platon,"Caracterul unui om poate fi judecat după gusturile sale muzicale".
Se pare ca doar oamenii care intr-adevar au un trecut aventuros pot ajunge sa gandeasca in felul in care gandesti tu, asta explica multe la tine.
La intrebarea 1 si 2, NU, nu m-ar interesa sa stiu atata timp cat ma simt bine acum si ce a fost nu ma influenteaza. La intrebarea 3 as zice ca sunt dezinteresata total. Daca as afla sau nu, mi-ar fi tot una. Fiind un fost, e trecut, asa ca nu ma mai intereseaza. La intrebarea 4 Da, as vrea sa stiu dar in momentul in care relatia este serioasa si asta din cauza ca trecut poate influenta in cazul asta viitorul. La intrebare 5, Nu. Daca am ajuns la petrecere imbracata asa, inseamna ori ca-mi place ori ca ma simt de acasa aiurea si stiu deja ca-mi sta aiurea, dar asta e, asta sunt, alta persoana, fata, fizic, n-am. La intrebare 6 as raspunde clar NU, ce nu stii, nu-ti poate face rau . Asta e parerea mea
Raspunsul meu este acelasi la toate intrebarile, prefer sa fiu ranita de un adevar decat consolata de o minciuna.
"The truth may hurt for a little while, a lie hurts forever."
Eu consider ca toate adevarurile trebuie sa fie aflate, fiecare are dreptul sa stie ce s-a intamplat in viata sa(chiar daca pe moment doare) si sa stie de ce sa se fereasca in viitor...Deci:
1Da
2Da
3Da
4Da
5Da
6Da
P.S. Interesanta intrebarea.
Sigur ca nu toate,este o vorba:de ce cauti mai mult un adevar, se poate sa te afunzi mai mult, sau sa descoperi ceva ce nu ai dori sa afli;
1.DA ( nu cred ca m-as supara)
2.Da (merita sa stiu daca este vorba de mine)
Sincer la toate 'Da" merita sa stii toate detaliile despre tine sau despre persoanele apropiate care te inconjoara fara sa te simti bine in viata si sa n-ai habar de nimic.
Ce rezolvi daca uh nu sti si toti ce-i din jur sa stie ca ai fost un copil nedorit sau in cel mai rau caz adoptat ca si exemplu
Sincer am avut experientza desi cred ca toti ne incadram in sirul intrebarilor
Toate de mai sus sunt nevinovate si bine de stiut ca sa poti sa vii in intampinarea partenerului.insa cand un adevar spun complica existenta cuiva imediat si il ia pe nepregatite merita dezvaluit in etape. poate se prinde si continua pana la capat
Oricum sa ne intelegem exista doar adevarul fiecaruia nu exista un adevar universal valabil. vorbeam de doza de subiectivitate
Cate odata e bine sa stii adevarul dar cateodata e mai bine sa fi mintit frumos
Buna intrebare dar chiar nu mi-ar mai pasa ...indiferent de ce a fost sau este viata merge inainte si nu trebuie sa ne blocam psihic niciodata.
1.Am aflat deja şi mă bucur că am aflat.
2.Da,aş vrea să aflu.
3.Desigur.
4.Poate,pentru mine nu prea contează.
5.Aş vrea să aflu părerea tuturor chiar şi în timpul petrecerii, contează să te distrezi nu să fi stresată de cum arăţi.
6. Dacă nu mai pot face nimic,aş prefera să nu aflu.
Pentru mine contează adevărul,dacă minţi faci şi un păcat şi în plus adevărul va ieşi oricum la suprafaţă, şi mă refer la minciuni, nu la minciunelele pe care le spunem toţi în fiecare zi.
Da(1.2) 3 chir nici nu imi pasa 4 curios sa vad cate cum si ce fel
5 DA ca sa stiu daca ma dezbrac de rochie 6 nu pentru bucatar ca mi-e mila de el
In concluzie sunt unele lucruri in viata care trebuie aflate si altele!
9PM întreabă: