| DDCC a întrebat:

Sa multumesti pe toata lumea e un scop pe care nu-l vei atinge nicicand in viata. Este adevarat sau nu?

Răspuns Câştigător
| BuGz a răspuns:

ar fi ca omul mereu vrea lucuri noi, si le uita pe cele vechi indata

9 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Să mulţumeşti pe toată lumea nu este un scop în viaţă, cel puţin nu pentru mine, pentru că mulţi oameni, mulţi de tot, nu merită nimic din partea mea, darămite să-i mulţumesc. Deci nu este adevărat.

| DDCC explică (pentru DakotaRoyse):

Asa este, unii oameni chiar nu merita sa ii ajuti. Dar faci ceea ce simti, oferi sau nu ajutor. In lumea asta trebuie sa fii rau si dur altfel te calca mai toti in picioare. Cu bunatatea mai mult te distrugi, adica altii o fac. Asta e cu multumirea. Unii nu se schimba nicicand.

| oOSaritaOo a răspuns:

Tru. Să mulțumești pe toți nu e posibil, dar să-i enervezi pe toți e floare la ureche. laughing

| DDCC explică (pentru oOSaritaOo):

Aici iti dau dreptate, Plus ca omul nu uita raul ce l-ai facut. Binele imediat.

| Woodenpints91 a răspuns:

Şi de ce aş vrea să-i mulţumesc pe toţi? Eu nu vreausă mulţumesc pe nimeni. Dacă eu sunt mulţumit, e perfect, restul nu mai contează, nu-mi place să fac eforturi pentru a creşte în ochii atora de care nu-mi pasă.

| DDCC explică (pentru Woodenpints91):

Cum vrei, nu am zis nimic. Imi place ca ai opinia ta si ti-e neschimbatoare.

| Delicacy a răspuns:

Într-adevăr,dar nu vreau să mulţumesc pe toată lumea.Îmi este suficient să mă mulţumesc pe mine.

| DDCC explică (pentru Delicacy):

Poți încerca să îți mulțumești sufletul. Restul vine de la sine, așa sunt de părere.

| BlackEyedGirl a răspuns:

Daca te comporti frumos cu cineva, in maxim 2 zile uita, iar daca te porti urat, tin minte toata viatawinking Deci nu, nu poti multumi niciodata pe toata lumea.

Întrebări similare