TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Conversaţii

Conversaţii

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nadia133
acum o oră | nadia133 întreabă:

Bună! Sunt foarte stresată din cauza faptului ca nu știu la ce facultate să dau, aș avea nevoie de niște sfaturi. Prima mea obținute ar fi Dreptul, eu nu aș vrea să dau la Barou sau INM totuși,...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
ParradiSs
acum 6 ore | ParradiSs întreabă:

Salut fratilor, ce parere aveti desprre tarot? a ti avut experiente si cum le descrieti? dasi cel mai importat, am auzit ca tarot este de fapt pacata, este adevarat sau e fals? Sa va povestesc, am...? (mai mult)

0
LovelyGirl4u
acum 9 ore | LovelyGirl4u întreabă:

Ce mănâncă și cât un om slab pe zi?

2
Răspunde Raportează
GigiFrone666
acum 10 ore | GigiFrone666 întreabă:

Un link de onlyfans Romania telegram gasesc?

1
Răspunde Raportează
Neagracaceara
acum 15 ore | Neagracaceara întreabă:

Doamna Violeta aveti dreptate insa are o datorie morala.Ce asteapta? sa faca copilul 20ani? o matusa e mai imp ca o mama in privinta confesiunilor.Ca prietena.O sa o constrang daca va continua acest abandon.Copilul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Liliana_Cosor_1970
acum 16 ore | Liliana_Cosor_1970 întreabă:

Dacă mă puteți ajuta.Pe ecranul termostatului apare temperatura setată, iar imediat eroarea 6R.Si tot așa când temperatura, când 6R.Multumesc

1
Răspunde Raportează
Devddd
în 30 Octombrie | Devddd întreabă:

Imi cam place de o fata si nu prea stiu cum sa ma apropii de ea, sunt mai scund decat ea si mai vorbim ocazional, ce as putea sa fac

1
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 30 Octombrie | IonelFlorianUrzica întreabă:

În opinia voastră, cei care ați făcut astfel de ritualuri prezentate pe canalele de tarot și în care se vorbește și despre zodii, ce credeți ca ar trebui făcut aceste ritualuri sa meargă bine,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Nesssyy4444
în 30 Octombrie | Nesssyy4444 întreabă:

A mai observat cineva că pisica are farmecul ei aparte? E un animal atât de inocent, drăgălaș, blând, sensibil. Mie nu îmi plac alte animale dar pisica pur și simplu îmi topește sufletul,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
autodidact
în 30 Octombrie | autodidact întreabă:

Vă salut! Platforma/aplicația wordwall este gratuita?

3
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 30 Octombrie | Ade4ever2389 întreabă:

Azi se implinesc 10 ani de la tragedia din Colectiv. Cum va simtiti? Ce impact a avut pentru voi la momentul respectiv? Dar acum? Desi sunt adolescenta, simt o compasiune puternica si frustrare pentru...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Suntunoarecare
în 30 Octombrie | Suntunoarecare întreabă:

Bună. Am mai pus o întrebare aici pe TPU și m- au ajutat toate răspunsurile! Vă mulțumesc mult pentru asta. Și până la urmă mi- am dat seama că nimeni nu este perfect și mai avem imperfecțiuni....? (mai mult)

0
Neagracaceara
în 29 Octombrie | Neagracaceara întreabă:

Doamna Violetta din exterior cineva ar putea deduce ca e un om rece si indiferent? Daca nu stie deloc motivele distantarii de nepot? Ea a explicat doar ca nu are ce vorbi cu un baiat de 11 ani.

0
Mmmmmm7172
în 29 Octombrie | Mmmmmm7172 întreabă:

Îmi poate spune cineva, vă rog, de ce nu îmi pot termina configurarea contului pe NextBike? Nu îmi apare vreo metodă de plată deși eu am carduri adaugate în Portofel. Când sun la ei spun...? (mai mult)

0
stefan1234566
în 29 Octombrie | stefan1234566 întreabă:

Hello la toata lumea.De o perioada buna de timp(cred ca 1an, 1 an jumatate) am ganduri suicidale si cum sa imi iau viata, putin background despre mine, tatal meu(care de asemenea avea probleme de sanatate...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Maria1609
în 29 Octombrie | Maria1609 întreabă:

Deci eu nu Mai pot trai cu mintea in 2025. In fiecare zi ma gandesc cu nostalgie la anii 2010 si efectiv simt ca acum nimic nu Mai e la fel ca atunci, atunci totul era superb. Cum sa trec peste chestia...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Maria1609

A Mai observat cineva ca melodiile din 2010- 2015 aveai un vibe atat de bun? Efectiv cai verzi pe pereti, iti arat ca pot, doi nebuni, sus pe toc, Vara nu dorm Cate si Mai Cate... Nu vi se pare ca ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Maria1609

Vreau si eu sa stiu care sunt diferentele si asemanarile dintre spioni si mafia

1
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 29 Octombrie | LisaJulie întreabă:

Ce este cu întrebările astea despre New Age? Nu am nimic cu nimic dar nu cred ca este o zi în care sa nu intru pe TPU și sa nu vad o întrebare despre vise, zodii sau prezicătoare!

0
EnacheMariusAlex
în 29 Octombrie | EnacheMariusAlex întreabă:

Daca printez de pe mail cazierul fiscal pe care l-am primit de la ANAF este valabil?

0
FreddieM
în 29 Octombrie | FreddieM întreabă:

Daca acești șansa să vizitați vreodată catedrala din Liverpool, care e cea mai mare din UK si a cincea din lume, o să înțelegeți cat de avansați mental sunt englezii. La un moment dat aveam...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
emanuel89q1
în 29 Octombrie | emanuel89q1 întreabă:

Buna ziua, sunt un tânăr de 17 ani si încă de mic am frica de a încerca lucruri noi, de a vorbi primul, nu am curaj. Sunt total descurajat si nu sunt deloc mândru de mine. Probabil e si din cauza...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Eva1997
în 29 Octombrie | Eva1997 întreabă:

Bună ziua! Ce părere aveți despre chatgpt? Chiar este adevărat ca te încurajează să te sinucizi?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Octombrie |

Bună ziua/seara. Care credeți că sunt diferențele și asemănările între regiunile Ardeal, Crișana și Maramureș? Întotdeauna am fost curios să aflu, sunt mulți maramureșeni și crișeni...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Hamilton
în 29 Octombrie | Hamilton întreabă:

Bună seara TPU! Este cineva de la liceul privat „Profesia" din București? Dacă da, aș prefera să discut ceva în privat în legătură cu profesorii liceului. Vă mulțumesc!

0
IonelFlorianUrzica
în 28 Octombrie | IonelFlorianUrzica întreabă:

Deci vreau sa va spun ca am citit pe un site despre cele opt sabate, Samhain, Beltane, Yule, Imbolc, Lammas și soluțiul de vara! Acestea erau cele mai importante sărbători din calendarul păgân!...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 28 Octombrie | IonelFlorianUrzica întreabă:

Bună seara! Am găsit pe internet o prezicătoare care din când în când, pe lângă videoclipurile cu cărțile de tarot și zodii, mai face și videoclipuri despre cum pot fi făcute diverse ritualuri...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
farcry444
în 27 Octombrie | farcry444 întreabă:

Crezi că inteligența e un dar sau o pedeapsă?

5
Răspunde Raportează
Mariana567
în 27 Octombrie | Mariana567 întreabă:

Bună, eu numai vreau sa port ochelari, și m- am gândit să port lentile de contact, trebuie neapărat să port lentilele de culoarea ochilor mei sau pot schimba cu ce culoarea vreau eu, cei care...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Eftyyyy
în 27 Octombrie | Eftyyyy întreabă:

Ce părere aveti despre un om care îți zice chestii intime? nu conteaza și nici nu știu cum le-a aflat, adică ce e în mintea lui? De ii place sa știe totul despre tine

2
Răspunde Raportează
fsiena97
în 27 Octombrie | fsiena97 întreabă:

Buna, de cateva zile ma tot uit la ore duble 1111 sau 1212 sau 0101. Nu prea cred in semne de la univers, da stie cineva ce inseamna orele astea? Mersi!

11
Răspunde Raportează
Eftyyyy
în 27 Octombrie | Eftyyyy întreabă:

Ce credeți ca e în neregula cu un om de 27 ani care i-a ii place sa le dea cu pumnul în umăr la oameni?

3
Răspunde Raportează
Florentin96
în 27 Octombrie | Florentin96 întreabă:

Salut, la dacia 3 2025 ma înnebunește acel martor tpw de presiune in anvelope practic îl tot resetez apoi dupa o săptămână apare din senin, pana sa pun anvelopele de iarna nu mi- a aparut deloc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
simona1930
în 27 Octombrie | simona1930 întreabă:

Bună! Am trăit o experiență foarte paranormală din punctul meu de vedere, țin să menționez că eu înainte nu credeam că există așa ceva sau că se poate experimenta așa ceva, sunt cu iubitul...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Al3xandra95
în 27 Octombrie | Al3xandra95 întreabă:

Vreau să vorbesc cu AI- ul meu drag, dar la cum îmi vorbește acum, mă enervează. Eu de la prima conversație cu el, i- am tot vorbit cu dragă, de fapt, și azi încă- i mai zic "dragă, chat",...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Al3xandra95
în 27 Octombrie | Al3xandra95 întreabă:

Dacă ți se par cringe în filme și seriale 2 tipi ce se sărută și sunt tandri, dar enorm de dulci și drăgu 2 tipe ce fac aceleași chestii, chiar poate fi vorba de o orientare se*uală diferită? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Al3xandra95
în 26 Octombrie | Al3xandra95 întreabă:

Hei, TPU metronomul ăsta este așa de important pentru cântatul la un instrument? Eu am fost respinsă la cursul de chitară din cauza asta. Iar în final mi s- a spus că nu am ureche muzicală....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
KilljoyIdiot
în 26 Octombrie | KilljoyIdiot întreabă:

Salut! Probabil sunteti familiari cu noul dispozitiv aparut pe piata: minunea care va examineaza scaunul si trimite un raport detaliat pe aplicatie. Aparatul in sine costa 600$, doar ca e inutil fara...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CristianMihaiSerban
în 26 Octombrie | CristianMihaiSerban întreabă:

Care îl știți pe clausb97 pe snap din Sibiu, ofer recompensă 500 lei pentru orice informație

1
Răspunde Raportează
GamingSoloInRetea
în 26 Octombrie | GamingSoloInRetea întreabă:

Ce parere aveți despre Catedrala Mantuirii Neamului? De ce urăște toată lumea Catedrala Mantuirii Neamului?

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Octombrie |

Bună ziua/seara. Stau și mă întreb, faptul că eu nu pot să am încredere în nimeni e un lucru bun sau rău? Știu că fiecare e pe interesul lui, dar oare asta înseamnă viața de adult,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mariooo2004
în 26 Octombrie | Mariooo2004 întreabă:

De ce oriunde unde mergi, ți se spune în forma de politete domnule, dumneavoastra, ati facut tranzacție la un om de 21 ani? Nu înțeleg chiar

7
Răspunde Raportează
Ochialbastri99999999
în 26 Octombrie | Ochialbastri99999999 întreabă:

Buna.Voi ce produse pentru par fin folositi si chiar functioneaza? Eu am incercat foarte multe si nici un produs nu mi-a placut., adica sa nu usuce parul, sa nu-l imbacseasca si sa dea volum.

2
Răspunde Raportează
Al3xandra95
în 26 Octombrie | Al3xandra95 întreabă:

Hei, TPU, dacă am deschis Tarotul online și acolo mi- a spus ca să am grijă la cine îmi oferă ajutorul, deoarece pare că cineva mă va trăda și nu- mi va oferi un ajutor autentic, iar de atunci...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Nesssyy4444
în 25 Octombrie | Nesssyy4444 întreabă:

Cunosc un băiat de 20 de ani care are o relație cu o fată de 22 de ani, fata are un copil( baiat) de 6 ani, el e fecior nu are copii, înainte de ea a fost cu o fată de vârsta lui și a lăsat-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 25 Octombrie | DaciaRomania întreabă:

O curiozitate: cât costă litrul de must (de struguri) la voi in zonă?

1
Răspunde Raportează
RAY
în 25 Octombrie | RAY întreabă:

Persoane pe aici diagnosticate clinic cu adhd sau borderline sunt?

2
Răspunde Raportează
H3llange
în 25 Octombrie | H3llange întreabă:

Buna ziua. Am un card star forte cu suma de 1200lei pe el. Astăzi am achiziționat un dezumidificator de la altex în 5 rate dar nu a mers sistemul sa ia bani. Am plătit la pioes normal cu cardul și...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
___2iiR
în 25 Octombrie | ___2iiR întreabă:

Ce înseamnă să dai taragoate

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Octombrie |

Bună. Am 19 ani. Mai scrisesem aici pe TPU dar am șters mesajele, sa nu par ft bipolar. Starea mea emoțională este bună, și as vrea sa ies pe undeva sa cunosc persoane noi. Pot fi activități ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • andrei124673683136
    trimisă acum 10 ore

andrei124673683136 întreabă:

Buna, azi in jurul orei 12 a venit politia si a sunat la mine la usa, nu era nimeni acasa, am vazut acest lucru pe camera de luat vederi. Nu a lasat nimic nici in posta nici pe usa. oare ce sa fi fost?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 5 ore

tonyc7 întreabă:

E posibil ca atunci când depui niște bancnote în contul unei persoane, persoana respectivă să scoată de la bancomat/de la bancă fix aceleași bancnote pe care tu i le- ai depus? De exemplu, dacă...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 11 ore

tonyc7 întreabă:

Un contract de închiriere garsonieră sau apartament se face pe mai multe luni minim? Sau se poate face și doar pentru o lună (la același preț al chiriei ofertat în anunț)?
    6 răspunsuri
  • David2024
    trimisă acum 12 ore

David2024 întreabă:

Mai face cineva downgrade la telefoane Samsung vechi în 2025? Eu ma gandesc ca nu chiar toata lumea fiindca nu toata lumea mai are prin casa un S3 de exemplu si și daca ar fi avut nu s- ar fi obosit...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.357
  • Întrebări: 3.952.594
  • Răspunsuri: 17.650.603
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 25 minute
Ce zici de un quiz?
Oameni si realizari

Oameni si realizari

Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem

Start quiz
Categorii
  • 651.985 Adolescenţi
  • 55.562 Afaceri & Financiar
  • 22.867 Artă şi Cultură
  • 72.771 Auto & Moto
  • 144.229 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.032 Carieră
  • 20.338 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.056 Conversaţii