Aceleași întrebări mi-am pus și eu, privind aceste imagini șocante. De ce stă și se uită? De ce nu face ceva? De ce nu intervine?
Cred că este la fel de monstruos gestul lui ca și a celor pe care-i filmează și care-l jefuiesc pe bietul om, în loc să-l ajute. Atâta nepăsare și cruzime... Oare ăia mai au inimă?
Sunt din Craiova, sora blonda! Ce te astepti sa faca craiovenii? Ford A Max?
Asta e jurnalismul de Ferentari, atat de drag romanului la Stirile de la ora 5.
Aseara ma infioram pe BBC, in interviurile unor jurnalisti intorsi (in viata) din Siria, zilele trecute. Stii ca BBC-ul a pierdut 2 din cei 6 jurnalisti trimisi acolo? Adica 33%, ca sa vorbim matematic.
La un moment dat intreaba stiristul: Dar de ce aveti asa putin material filmat live?
Si raspund acei REPORTERI (majuscule din respect): nu prea am avut timp, eram ocupati cu ranitii...
PS. Viralele sunt produse deci de virusi. Reportajele, de reporteri, daca mai au timp
Apropo, sa vezi ce tampenie am facut, din cauza ta!
Am un amic din Sinoie. Unul tembel, de-a cumparat juma' de sat, si vrea sa faca teren de golf acolo. Si nu stiu cum veni vorba, si stand noi la lupta cu o sticla de blue label, zice el, asa, aiurea, ca nu-s ce vrea primaria de acolo, sa ia sub protectie niste martoage salbatice, ca sa nu se mai iste cearta. Si ca are o idee, sa cumpere de la propietarii de drept ale acestora contravaloarea la amaratele alea. Si ca l-a rugat si pe friendul asta al meu sa dea 10 milioane, sa devina "sponsor" la o martoaga de-aia salbaticita, prin re-cumpararea de la propietar (o baba senila, careia i-a murit mosul acum 7 ani si si-a lasat caii de izbeliste).
La care zic eu: bre, tu plateste naibii sticla asta, si eu platesc calul, ca vreau sa il cheme Troian, ca pe strabunicul meu argonaut ce cauta lana de aur printre dobrogence. Ala zice bine, nevasta-mea zice ca sunt beat, eu zic ca am 10 milioane la ea in poseta, ii scot, ii dau lui amicul asta, nevsta-mea tipa ca ii umblu in poseta, amicul tipa ca nu mai are gheata in pahar... nu te mai tin cu toata istoria, nevasta-mea s-a consolat cu o geaca din piele de camila, de 20 de milioane, prietenul asta al meu s-a consolat sa bea si sec ce-a mai ramas, dar eu ce drequ' ma fac daca potaia aia intra in lanul cuiva de porumb, ca cica acum e a mea?! O vrei tu?