| PhaseMorphXR a întrebat:

Stiu ca a mai fost intrebarea asta, dar hai sa-i facem un "sequel".
Care-s cele mai imposibile nume de rromi pe care le-ati intalnit? laughing Hai sa radem, incep eu: Paracetamolu, Bruzli, Camionu, Evaziunea.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mercedeasa, adrian (dap e nume de rrom si in sinea lui e amuzant), euroi, priceputa, daubine sau dau bine sau whateva` ( e un pusti ce vine si iti canta pe la mese intr-un bar de rockari), floricel, virginica, pandispan, valorosu, jack (de la whiskey presupun) si cel mai tare nume de l`am auzit: kilometru ^^

4 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Biter, Semafor, Pardalian, Ministru, Dolar

| JesterRO a răspuns:

Rromi, nerromi, trebuie sa vezi asta.

http://www.trilulilu.ro/hackericky/3f883a755af63c

| Ionut_6463 a răspuns:

Floatilla, mă simt indignat de ideea stupidă de a-ţi bate joc, de fapt, de o categorie de persoane. Aş avea o multitudine de idei să râd şi eu de tine, te asigur. Dar prefer să nu o fac. Eu zic să te consideri norocos că nu te-ai născut într-un cort şi nu ai fost exploatat de mic, neavând acces la nicio altă sursă de socializare şi civilizaţie decât restrânsa comunitate. Nu mai puneai întrebarea asta dacă te numeai "Q7".
Nu vreau sa fiu nici absurd nici lipsit de umor, dar astfel de subiecte ţin de capacitatea fiecăruia de a înţelege anumite situaţii de tip etnic la nivel de minoritate. Iar tu, Floatilla, sunt convins că nu duci lipsă de aceste capacităţi. Te salut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vacagrasa, Superman, Dick (dar chiar nu erau rromi).