TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Conversaţii

Conversaţii

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ade4ever2389
acum 6 ore | Ade4ever2389 întreabă:

Buna. Doar eu nu mai simt sarbatorile de ceva timp? Anul asta de Craciun nu am facut nimic special, am mers in colindat, am avut cativa musafiri si am mers la tara, in rest, nimic. Am ramas si fara prieteni...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andre9
acum 18 ore | Andre9 întreabă:

Ce parere aveti despre cum se moare acum. Este normal. Nu va deprima viitorul. Ce va place mai mult viata sau moartea?

5
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 28 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

Ati vazut filmul Faleze de Nisip(1983),film romanesc, l-am gasit pe youtube.Recomand.Foarte bun

4
Răspunde Raportează
badriel
în 27 Decembrie | badriel întreabă:

Puteti sa imi spuneți va rog ce e cu agresiunea si ironizarea intrebarilor serioase pe acest site? Parca se numea "Toti pentru unu", nu "Toti isi bat joc de problema serioasa a lu' unu". Nu mai poti ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
TimberWolf
în 27 Decembrie | TimberWolf întreabă:

Bai frate e incredibil, nu gasesc pe cineva cu care sa beau de revelion, toata lumea la sala, cosmetica si mall toata ziua, non- stop. :| Barbati in toata firea care umbla prin mall sa- si cumpere...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 27 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

Cat esti in puscarie are sens sa faci facultatea de Drept? te duce cu duba la examene in sesiune, dai examenele si revii in penitenciar.Cunosc un caz.

8
Răspunde Raportează
Ascult928w
în 27 Decembrie | Ascult928w întreabă:

Vouă va place viata de cartier nu neapărat sa faceți parte ci așa blocuri jegoase, seringi, drogați? Mie îmi place

6
Răspunde Raportează
DianaDariaAna
în 26 Decembrie | DianaDariaAna întreabă:

Hello, am o întrebare. Aș avea nevoie de un loc în care pot vinde un telefon pe piese (iPhone 14) în Timișoara. Ideea e că placa de bază a telefonului s- a ars acum câteva luni, în rest era ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 26 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

Ma apuc de invatat rusa.E grea?

11
Răspunde Raportează
LIME04
în 26 Decembrie | LIME04 întreabă:

Ce se întâmplă dacă merg noapte cu o lumânare aprinsa in fața unei oglinzi?

4
Răspunde Raportează
petrusemanuelmihai25
în 26 Decembrie | petrusemanuelmihai25 întreabă:

Buna ziua TPU. as dori sa ma ajutati cu o informatie utila in legatura cu telecomenzile de instalatii LED / RGB sau lampi de decor pentru camere. Instalatia am vazut un micro usb care iese din cutia...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 26 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

Craciun fericit tuturor! Merry Christmas!

2
Răspunde Raportează
Aly012
în 26 Decembrie | Aly012 întreabă:

Va gadilati?:) Where?:))

10
Răspunde Raportează
Ascult928w
în 26 Decembrie | Ascult928w întreabă:

Ce e asa greu de priceput ca dacă te naști într un mediu prost sărăcie, e mai greu sa reușești decât unu cum e fiu lui Elon Musk?

4
Răspunde Raportează
Ochialbastri99999999
în 26 Decembrie | Ochialbastri99999999 întreabă:

Buna.Plantele artificiale din plastic cat rezista afara? Cine are plante artificiale va rog sa îmi spuneti cun le îngrijiți, daca sunt in exterior?

4
Răspunde Raportează
Alex765431
în 26 Decembrie | Alex765431 întreabă:

Crăciun fericit! Cum a fost anul acesta de crăciun, cum aţi petrecut? Cum va-ți distrat?

3
Răspunde Raportează
Mariia1
în 26 Decembrie | Mariia1 întreabă:

Bună! De ce unii oameni din zodia sagetator sunt isteți si foarte de treabă, iar o parte din ei sunt tacuți şi plictisitori? Am intalnit multe persoane din zodia sagetator, dar numai o parte din ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 25 Decembrie | Furnicuta000 întreabă:

Craciun fericit la toata lumea! Am si eu o intrebare de sezon. Voi cati bani dati la colindatori? Ma gandesc ca acum cu inflatia s- a scumpit si la ei. Si a doua intrebare: cam cand se mai colinda? Ca...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ascult928w
în 25 Decembrie | Ascult928w întreabă:

Vi se pare normal ca un om sa sraa la bătaie cu un om cu probleme psihice și sa nubfie tras la răspundere mai ales ca el a început și ce psihopat cu iq scăzut ar sari la bătaie cu un om cu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 25 Decembrie | LisaJulie întreabă:

Mai știți când a nins ultima data de Crăciun și în ajun la voi în oraș/sat?

5
Răspunde Raportează
Ascult928w
în 25 Decembrie | Ascult928w întreabă:

Dacă Te duci la psiholog și ii spui ca ai traume ca te băteau copiii la școală și te umilește cine e de vina?

3
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 25 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

Cum pot face rca daca nu am toti baniii?

2
Răspunde Raportează
Nimeni10
în 24 Decembrie | Nimeni10 întreabă:

Craciun fericit! Ce poate fi mai trist decat sa fii de unul singur de sarbatori?:))

8
Răspunde Raportează
Ochialbastri99999999
în 24 Decembrie | Ochialbastri99999999 întreabă:

Buna.Urmeaza sa dau pentru a doua oara traseul auto și am așa o curiozitate.Cum se penalizează greșelile? Adică dacă ai uitat sa semnalizezi de 3- 4 ori se pune in dreptul căsuței examinatorului...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Aurel100009
în 24 Decembrie | Aurel100009 întreabă:

Mie mi se pare ca viata este foarte scurta, timpul este foarte scurt, zilele sunt foarte mici, orele trec repede, minutele, secundele, am 23 de ani si parca ieri aveam doar 8 ani, maine ma trezesc...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
RebecaRebela
în 24 Decembrie | RebecaRebela întreabă:

Stiti magazinul Froo?

2
Răspunde Raportează
FoundYouLover
în 24 Decembrie | FoundYouLover întreabă:

Voi ce faceți de Sărbători?

6
Răspunde Raportează
MaxPopescuDaniel
în 24 Decembrie | MaxPopescuDaniel întreabă:

Bună. Am un parfum refuzat : Chopard Rose de Caroline, Apa de Parfum 100ml, il dau cu drag unei fete/femei care doreste si crede ca se asociaza cu el :)

0
Răspunde primul Raportează
Neagracaceara
în 24 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

De ce toti asemuiesc psihiatria cu puscaria? ce legatura au cele doua?

7
Răspunde Raportează
Eva1997
în 24 Decembrie | Eva1997 întreabă:

Bună ziua! Poți să scapi de depresie și fără doctori? Am fost si la psihiatru, dar acolo nu îmi place ca te simti ca la închisoare si medicamentele mi se par "droguri". Când vad prietenii ca ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 24 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

E gresit sa iti lasi par pe maini? sa nu te epilezi ca femeie? daca o femeie iti da acest sfat sa ramai naturala sa lasi parul pe maini si o asculti e absurd?

13
Răspunde Raportează
raulmario1233221233
în 24 Decembrie | raulmario1233221233 întreabă:

Am o situație care mă macină de ceva timp. Există o persoană din satul meu cu care nu am interacționat direct, dar de mai multe ori ne- am privit, uneori m- a salutat din cap, alteori doar s- ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
SkandallKamataru
în 24 Decembrie | SkandallKamataru întreabă:

O relatie trebuie sa fie 50/50? Ce parere aveti? Ce parere aveti despre ideea ca barbatul trebuie sa o iubeasca mai mult si sa o castige pe ea, sa ii demonstreze ca o iubeste? :)) Credeti ca atractia...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Iurlica
în 24 Decembrie | Iurlica întreabă:

Bună seara! Am o pisicuța în vârstă de 16 ani și jumătate și de curând a fost diagnosticata cu polipi nazali. Pe lângă asta de 3 săptămâni, i sa. Inflamat a 3a pleoapa și azi am observat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
EnacheMarianEmil
în 24 Decembrie | EnacheMarianEmil întreabă:

Stie cineva cum sa foloseasca pariul ala de 20 de lei de la winbet nu ma lasa sa-l plasez!?!?!

0
Răspunde primul Raportează
IamJoKeR
în 23 Decembrie | IamJoKeR întreabă:

Bună seara tuturor. Am o întrebare, pentru fiecare. de ce prieteniile sunt pe interes în ziua de astăzi? Am cunoscut o tipă cu care vorbesc de ceva timp, și mi se părea OK la inceput. Mi- a cerut...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GabrielAntonio69
în 23 Decembrie | GabrielAntonio69 întreabă:

Salutare, recent mi- am făcut o iubita care are deficienta de auz, avem cam 9 zile de relație până acum, sa vă zic începutul, eram cu tovarășii pe afară și ea mi- a apărut că am pe tinder ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Solane
în 23 Decembrie | Solane întreabă:

Sarbatori fericite tuturor! P.S. Maine nu cred ca mai am timp de TPU.

2
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 23 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

Ce parere aveti de o eleva de clasa a 12a care isi dorea sa mearga in centru universitar pentru a face bani din activitati ilegale? a renuntat insa

3
Răspunde Raportează
IL0VEDINER0
în 23 Decembrie | IL0VEDINER0 întreabă:

Buna. De ce toata lumea spune ca fac courier este cea mai slaba firma de curierat? Mereu am avut doar experiente foarte bune cu ei, niciodata nu mi- au deteriorat comenzile si nici intarzieri nu au avut....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 23 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

Ce inseamna cand o femeie este interesata 20ani de tine si tot ce e legat de tine si viata ta? La un moment dat iti zice ca stie sigur ca tu vrei rapit/a pe o insula cu ea?

7
Răspunde Raportează
FoundYouLover
în 23 Decembrie | FoundYouLover întreabă:

Am mai pus întrebarea și nu prea s- a răspuns. Dacă vreau să mă îmbăt și sa evit șampania, berea și tăria și vodka, cu ce ma pot îmbăta? Fără miștouri va rog, nu știți voi ce viata...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
___PAIX
în 23 Decembrie | ___PAIX întreabă:

Cum se imultesc cuvintele in vocabular, cine este parintele limbei gramatici romane, este ce mai usoara literara cu nevestele voastre de pe centura.

4
Răspunde Raportează
RebecaRebela
în 23 Decembrie | RebecaRebela întreabă:

Stiti vreun copil pe nume Sebastian Ciovica care sta in sectorul 6? Dau funda!

5
Răspunde Raportează
IustinaMaria34
în 23 Decembrie | IustinaMaria34 întreabă:

Pentru fetele care va numiți Maria, va place numele (sonor ma refer) pentru ca am fost sunt singura cu numele Maria din familie și de la școală, au spus și unele colege ca Ioana suna mai frumos ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mariia1
în 23 Decembrie | Mariia1 întreabă:

Am o intrebare pentru cei care cred in zodii, daca sunt zodia rac, mă voi intelege mai bine cu zodia balanță? sau cu săgetatoru? vreau doar o părere, care zodie e mai bună dintre balanță şi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 22 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

Un om care trece pe strada pe langa un om care e intins pe trotuar inert care pare mort sau lesinat, ar trebui arestat ca nu i-a acordat primul ajutor?

11
Răspunde Raportează
AsgaardSephiroth
în 22 Decembrie | AsgaardSephiroth întreabă:

Va doresc numai bine tuturor și sărbători fericite. Eu mă retrag de pe TPU. Prea multa negativitate. Succes tuturor.

7
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 22 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

Este posibil ca o femeie cu 24 ani mai mare sa iubeasca non platonic alta femeie?(ambele majore).Cam care ar fi semnele ca nu o iubeste platonic pe cea tanara?

4
Răspunde Raportează
Devddd
în 22 Decembrie | Devddd întreabă:

Cum sa-ti dai seama ca o fata te place?

3
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 27 Decembrie

9PM întreabă:

Acel moment când vrei sa combini o tipă si ea te întreabă cu ce te ocupi? Ok, e normal, dar după primul răspuns te întreabă deja! Ca sa vadă cu cine au de a face, cu un provider care sa le întrețină...? (mai mult)
    50 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 13 ore

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • AndreiAdrian008
    trimisă pe 27 Decembrie

AndreiAdrian008 întreabă:

Statul statele lumii ar trebui sa ii oblige pe patroni sa asigure salariul minim pe economie, altfel sa nu fie autorizati ca patroni.Ce parere aveti?
    20 răspunsuri
  • badriel
    trimisă pe 27 Decembrie

badriel întreabă:

Salut, este fiabila meseria de instructor de fitness pentru viitorul apropiat? Sunt clasa a 12-a. Ce sfaturi imi puteti da in legatura cu acest domeniu?
    17 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.574
  • Întrebări: 3.954.564
  • Răspunsuri: 17.664.215
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Deserturi

Deserturi

Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.087 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.262 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.110 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.378 Conversaţii