Am văzut o întrebare, și acum pun și eu una. Ce înseamnă cu adevărat un prieten? Și nu prieten=iubit, ci un prieten în adevăratul sens al cuvântului Menționez că eu am amici pot să zic,...? (mai mult)
Cum v-a fost ziua? Ați muncit sau ați fost liberi?
Dacă am 2 zile de când vorbesc cu fata pe Facebook cum as putea continua conversatia
De ce unii oameni gandesc exact la fel? Au exact acelasi comportament, zic aceleasi cuvinte? Nu au o constiinta proprie si unii oameni seamana foarte bine la fata cu mama sau cu tata si fratii lor tot...? (mai mult)
Nu- i asa ca daca esti o fata/femeie "average" looking, nu ai sanse la romantism? Pot sa ai oricate calitati legate de caracter, in societatea asta o femeie este respectata doar daca e "bomba sexy".Asa...? (mai mult)
Cum se calculează baremul pentru bacalaureat? Este bine cum am făcut? 1+1+2+1+1+2+2+3+1+1+2+2+2+1+1+1+1+1+1+2+2+2! Asta este după barem, rezultatul se împarte la câte numere sunt?
Sunt eu din altă eră ori prea simplă și banală sau azi chiar se duce la extrem acest Beauty, dar mai ales această "Zidire a fațadei"? Mă uitam la ceva pe Tik Tok și dacă am auzit pe cineva...? (mai mult)
De ce unii oameni(polițiști, judecători) fac anumite fapte, iar apoi se sinucid? De ce fac fapte ilegale dacă nu și le pot asuma? Mai bine stau liniștiți în pătrățica lor, în bucata lor...? (mai mult)
Https://youtu.be/isbCmIyyzlI?si=GN3moxP2- YxtkYWW Asta nu e un semn destul de bun că vine Apocalipsa? Întrebare pentru atei. Ce alte semne ar mai fi nevoie ca să acceptați că Dumnezeu există...? (mai mult)
De la câți ani se muta oamenii din casa părinților cei mai mulți?
Care a fost experiența voastră cu examenul de bac și ce note ați luat? Eu l-am dat în 2021. Am luat 8.20 românâ, 7.05 matematică și 7 chimie organică.
S- a mai uitat cineva la Oglinda Neagră de la Netflix? Știți că multe din așa zisele "profeții" sau "scenarii" din Oglinda Neagră s- au adeverit? De fapt cam tot ce e acolo, e într- un 15% adevărat...? (mai mult)
Sunt băieți/bărbați chelioși pe-aici? Când ați început să cheliți? Eu în clasa a-12-a.
Sunt dependent de pariuri si nu mai am bani sa bag la superbet. Aimt ca urmatorul bilet o sa fie verde. Intrebarea mea e urmatoarea: cum fac rost rapid de 20 de lei ca sa fac o depunere? Ce idei aveti?...? (mai mult)
Buna,stie cineva un site cu clipuri cum e "1 guy 1 jar" dar pe nivele gen, si pana nu termini clipul nu treci nivelul, l-am vazut mai de mult si nu mai gasesc site ul
Salut, mai intampin o mica problema e vorba de un sandero 3 2025 (varianta normala) in unele momente cand ma atenționează in bord ca întrec limita de viteza acel sunet nu se mi aude sunetul de la semnalizare...? (mai mult)
Este ceva rau daca iti doresti doar sa ai bani multi, sa traiesti numai in lux, sa locuiesti intr- o vila de lux sa porti numai haine scumpe, sa ai masina scumpa de lux, este un pacat? Este ceva rau,...? (mai mult)
Bună, Aveti și în localitățile voastre acele mijloace de transport roșii cu remorcă care merg mai încet ca trabantul?
Dacă eu stau în Sudul României și ar trebui să fac o navetă de studii la Sibiu, asta considerând că iau un tren din București spre Sibiu, dar până la București mai făcând vreo 2 ore, ar...? (mai mult)
Credeți că omul se trage din maimuță?
Michael Jackson a molestat copii sau sunt informații false? Avea obiceiul să doarmă cu copii care nu erau ai lui, care e cam ciudat.
Cum ar trebui sa fac sa nu mai uit parola și numele de utilizator? Deci vreau sa va spun ca nimic nu merge la mine ca să țin minte anumite lucruri! Uit ce am făcut în ziua precedenta, lucrurile pe...? (mai mult)
Nu e trist când te simți prizonier în viața asta, că îți dorești să mori, să te arunci de la etajul 8, dar frica de a rămâne paralizat te ține în prostia asta de viață?
Bună, piscul meu a dispărut de acasă luni sau marți, acum este duminică spre luni, deci de o săptămână este dispărut. Nu știu unde este, plâng foarte mult după el, îmi e dor de el foarte...? (mai mult)
Bună seara! O catelusa a făcut babesioza. A primit jumate de imizol, a făcut perfuzie și a primit tratament cu zodon si ceva pentru sânge. După 2 zile de la imizol, i am făcut vaccin nobivac împotriva...? (mai mult)
De ce nu se sinucid oamenii străzii, dar alți oameni faimoși care au averi de milioane de dolari o fac? Oamenii străzii s- au obișnuit cu viața grea? Chiar nu înțeleg ce să îți placă să ...? (mai mult)
Salut, am 21 de ani și este ok dacă sunt parțial independent financiar, adică stau cu părinții, dar încă nu am un venit suficient de mare sa ma mut singur?
Sunt mai multi cei care folosesc internetul decat cei care se mai uita la televizor, nu- i asa? Sunt tot mai multi cei care au renuntat la televizor, il folosesc cel mult pentru ...? (mai mult)
Ce ceai mi-ati recomanda sa beau azi? Dau funda!
De ce a renunțat la TPU utilizatoarea dullcat?
Vă salut! O întrebare pentru userii care locuiesc în orașul Pitești. Unde pot găsi în Pitești un atelier/firmă care multiplică/copiază chei (pentru yale), deci nu chei auto. Vă ...? (mai mult)
Baieti va plac fetele cu rochii mulate si crapate pe picior?:)
Ce ziceți? Viața e frumoasă? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce?
…baieti va place sa fiti muscati de gat?:)
Iubitul meu scuipă, nu știu ce sa ma mai fac cu el ca scuipă peste tot și pe dalele de la întrare în magazine, și în ghivecele cu flori publice, oare ce e de făcut ca nu înțelege ca nu e...? (mai mult)
Deci dacă vine ciparea și unii preoți și călugări susțin că trăitul la țară va fi salvarea și anume că la țară am supraviețui ca pe timpuri doar din roadele pământului, fără curent,...? (mai mult)
Am gasit pe internet ca in lumea asta sunt cazuri cu oameni "foarte batrani" care pretind ar avea si 115 ani dar ei dar nu au nicio dovada, nici macar un certificat de nastere nu au si nu se poate afla...? (mai mult)
Am o întrebare. eu am terminat profesionala pe partea de tehnic energetic și sunt pe profil de electrician. și vreau să mă angajez unde am făcut practică la tablouri electrice pentru industrii mari....? (mai mult)
Toata lumea acum 5 ani pe social media spunea ca pana în 2030 ajungem la un comunism global! Oare mai continua să creadă asta acum ca au trecut 5 ani și nimic nu s-a întâmplat?
Considerati ca discutiile despre politica au sens sau sunt doar o modalitate de a ne da in cap unul altuia?
Cine e mai șmecher dintre walter white și tommy shelby? argumentați răspunsul în minim 50 de cuvinte :)
Bună ziua/seara. Care este înălțimea minimă acceptabilă la un bărbat și care este înălțimea maximă acceptabilă la un bărbat? Care este înălțimea la care un bărbat începe să fie...? (mai mult)
Care mai stie ceva despre userul Mindfulness sau Ambivert?
Pana la urma ce are partidul AUR cu vaccinurile? De ce a făcut propaganda împotriva vaccinurilor anti-covid iar acum împotriva vaccinului HPV?
Ce părere aveți de tinerii care merg pe stradă cu trotinete electrice, deși nu au permis de conducere și nici măcar vârsta de a da de permis?
Vrea cineva sa vorbim? :X
Salut TPU am fost să-mi relipeasca displayul pe rama din nou daca nici a doua oară nu îl face bine ce sa fac?
Ce se mai aude de Marilu și Iustin?
Ieri de dimineata dormeam ca aveam si eu o zi libera dupa ce am muncit mai multe zile si pe la 7 se aud strigate si soneria. M- am dus la poarta si era un cetatean roman de etnie rroma (nu stiu daca are...? (mai mult)
Vrea cineva să vorbească contra cost? Să mă plătească
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
SkyKyngDrop2 întreabă:
Ion1989 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...