TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Conversaţii

Conversaţii

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peli75
acum 26 minute | Peli75 întreabă:

Am văzut o întrebare, și acum pun și eu una. Ce înseamnă cu adevărat un prieten? Și nu prieten=iubit, ci un prieten în adevăratul sens al cuvântului Menționez că eu am amici pot să zic,...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Joeytribbiani123
acum 4 ore | Joeytribbiani123 întreabă:

Cum v-a fost ziua? Ați muncit sau ați fost liberi?

1
Răspunde Raportează
Cornel1985
acum 4 ore | Cornel1985 întreabă:

Dacă am 2 zile de când vorbesc cu fata pe Facebook cum as putea continua conversatia

1
Răspunde Raportează
Ion1989
acum 9 ore | Ion1989 întreabă:

De ce unii oameni gandesc exact la fel? Au exact acelasi comportament, zic aceleasi cuvinte? Nu au o constiinta proprie si unii oameni seamana foarte bine la fata cu mama sau cu tata si fratii lor tot...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
EuGiulia
acum 9 ore | EuGiulia întreabă:

Nu- i asa ca daca esti o fata/femeie "average" looking, nu ai sanse la romantism? Pot sa ai oricate calitati legate de caracter, in societatea asta o femeie este respectata doar daca e "bomba sexy".Asa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Eva1997
acum 12 ore | Eva1997 întreabă:

Cum se calculează baremul pentru bacalaureat? Este bine cum am făcut? 1+1+2+1+1+2+2+3+1+1+2+2+2+1+1+1+1+1+1+2+2+2! Asta este după barem, rezultatul se împarte la câte numere sunt?

1
Răspunde Raportează
Al3xandra95
acum 13 ore | Al3xandra95 întreabă:

Sunt eu din altă eră ori prea simplă și banală sau azi chiar se duce la extrem acest Beauty, dar mai ales această "Zidire a fațadei"? Mă uitam la ceva pe Tik Tok și dacă am auzit pe cineva...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Joeytribbiani123
acum 16 ore | Joeytribbiani123 întreabă:

De ce unii oameni(polițiști, judecători) fac anumite fapte, iar apoi se sinucid? De ce fac fapte ilegale dacă nu și le pot asuma? Mai bine stau liniștiți în pătrățica lor, în bucata lor...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Al3xandra95
în 12 August | Al3xandra95 întreabă:

Https://youtu.be/isbCmIyyzlI?si=GN3moxP2- YxtkYWW Asta nu e un semn destul de bun că vine Apocalipsa? Întrebare pentru atei. Ce alte semne ar mai fi nevoie ca să acceptați că Dumnezeu există...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Manugabi
în 12 August | Manugabi întreabă:

De la câți ani se muta oamenii din casa părinților cei mai mulți?

3
Răspunde Raportează
Joeytribbiani123
în 12 August | Joeytribbiani123 întreabă:

Care a fost experiența voastră cu examenul de bac și ce note ați luat? Eu l-am dat în 2021. Am luat 8.20 românâ, 7.05 matematică și 7 chimie organică.

4
Răspunde Raportează
Al3xandra95
în 12 August | Al3xandra95 întreabă:

S- a mai uitat cineva la Oglinda Neagră de la Netflix? Știți că multe din așa zisele "profeții" sau "scenarii" din Oglinda Neagră s- au adeverit? De fapt cam tot ce e acolo, e într- un 15% adevărat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Joeytribbiani123
în 12 August | Joeytribbiani123 întreabă:

Sunt băieți/bărbați chelioși pe-aici? Când ați început să cheliți? Eu în clasa a-12-a.

2
Răspunde Raportează
danpopa777
în 12 August | danpopa777 întreabă:

Sunt dependent de pariuri si nu mai am bani sa bag la superbet. Aimt ca urmatorul bilet o sa fie verde. Intrebarea mea e urmatoarea: cum fac rost rapid de 20 de lei ca sa fac o depunere? Ce idei aveti?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim432333
în 12 August | anonim432333 întreabă:

Buna,stie cineva un site cu clipuri cum e "1 guy 1 jar" dar pe nivele gen, si pana nu termini clipul nu treci nivelul, l-am vazut mai de mult si nu mai gasesc site ul

2
Răspunde Raportează
Florentin96
în 11 August | Florentin96 întreabă:

Salut, mai intampin o mica problema e vorba de un sandero 3 2025 (varianta normala) in unele momente cand ma atenționează in bord ca întrec limita de viteza acel sunet nu se mi aude sunetul de la semnalizare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ion1989
în 11 August | Ion1989 întreabă:

Este ceva rau daca iti doresti doar sa ai bani multi, sa traiesti numai in lux, sa locuiesti intr- o vila de lux sa porti numai haine scumpe, sa ai masina scumpa de lux, este un pacat? Este ceva rau,...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 11 August | Cipi1212 întreabă:

Bună, Aveti și în localitățile voastre acele mijloace de transport roșii cu remorcă care merg mai încet ca trabantul?

2
Răspunde Raportează
Al3xandra95
în 11 August | Al3xandra95 întreabă:

Dacă eu stau în Sudul României și ar trebui să fac o navetă de studii la Sibiu, asta considerând că iau un tren din București spre Sibiu, dar până la București mai făcând vreo 2 ore, ar...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
GamingSoloInRetea
în 11 August | GamingSoloInRetea întreabă:

Credeți că omul se trage din maimuță?

2
Răspunde Raportează
Joeytribbiani123
în 11 August | Joeytribbiani123 întreabă:

Michael Jackson a molestat copii sau sunt informații false? Avea obiceiul să doarmă cu copii care nu erau ai lui, care e cam ciudat.

2
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 11 August | IonelFlorianUrzica întreabă:

Cum ar trebui sa fac sa nu mai uit parola și numele de utilizator? Deci vreau sa va spun ca nimic nu merge la mine ca să țin minte anumite lucruri! Uit ce am făcut în ziua precedenta, lucrurile pe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Joeytribbiani123
în 11 August | Joeytribbiani123 întreabă:

Nu e trist când te simți prizonier în viața asta, că îți dorești să mori, să te arunci de la etajul 8, dar frica de a rămâne paralizat te ține în prostia asta de viață?

3
Răspunde Raportează
eleeeeenaaaa222
în 11 August | eleeeeenaaaa222 întreabă:

Bună, piscul meu a dispărut de acasă luni sau marți, acum este duminică spre luni, deci de o săptămână este dispărut. Nu știu unde este, plâng foarte mult după el, îmi e dor de el foarte...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Roxiianaa
în 11 August | Roxiianaa întreabă:

Bună seara! O catelusa a făcut babesioza. A primit jumate de imizol, a făcut perfuzie și a primit tratament cu zodon si ceva pentru sânge. După 2 zile de la imizol, i am făcut vaccin nobivac împotriva...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Joeytribbiani123
în 10 August | Joeytribbiani123 întreabă:

De ce nu se sinucid oamenii străzii, dar alți oameni faimoși care au averi de milioane de dolari o fac? Oamenii străzii s- au obișnuit cu viața grea? Chiar nu înțeleg ce să îți placă să ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Manugabi
în 10 August | Manugabi întreabă:

Salut, am 21 de ani și este ok dacă sunt parțial independent financiar, adică stau cu părinții, dar încă nu am un venit suficient de mare sa ma mut singur?

5
Răspunde Raportează
Fatamuntilor
în 10 August | Fatamuntilor întreabă:

Sunt mai multi cei care folosesc internetul decat cei care se mai uita la televizor, nu- i asa? Sunt tot mai multi cei care au renuntat la televizor, il folosesc cel mult pentru ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
WrestlingFan01
în 10 August | WrestlingFan01 întreabă:

Ce ceai mi-ati recomanda sa beau azi? Dau funda!

3
Răspunde Raportează
Joeytribbiani123

De ce a renunțat la TPU utilizatoarea dullcat?

3
Răspunde Raportează
autodidact
în 10 August | autodidact întreabă:

Vă salut! O întrebare pentru userii care locuiesc în orașul Pitești. Unde pot găsi în Pitești un atelier/firmă care multiplică/copiază chei (pentru yale), deci nu chei auto. Vă ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anaaaaaaaaaaaa2011
în 10 August | anaaaaaaaaaaaa2011 întreabă:

Baieti va plac fetele cu rochii mulate si crapate pe picior?:)

12
Răspunde Raportează
Joeytribbiani123

Ce ziceți? Viața e frumoasă? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce?

3
Răspunde Raportează
anaaaaaaaaaaaa2011
în 10 August | anaaaaaaaaaaaa2011 întreabă:

…baieti va place sa fiti muscati de gat?:)

20
Răspunde Raportează
Nesssyy4444
în 10 August | Nesssyy4444 întreabă:

Iubitul meu scuipă, nu știu ce sa ma mai fac cu el ca scuipă peste tot și pe dalele de la întrare în magazine, și în ghivecele cu flori publice, oare ce e de făcut ca nu înțelege ca nu e...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Al3xandra95
în 9 August | Al3xandra95 întreabă:

Deci dacă vine ciparea și unii preoți și călugări susțin că trăitul la țară va fi salvarea și anume că la țară am supraviețui ca pe timpuri doar din roadele pământului, fără curent,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ion1989
în 9 August | Ion1989 întreabă:

Am gasit pe internet ca in lumea asta sunt cazuri cu oameni "foarte batrani" care pretind ar avea si 115 ani dar ei dar nu au nicio dovada, nici macar un certificat de nastere nu au si nu se poate afla...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
bogdanaurel59
în 9 August | bogdanaurel59 întreabă:

Am o întrebare. eu am terminat profesionala pe partea de tehnic energetic și sunt pe profil de electrician. și vreau să mă angajez unde am făcut practică la tablouri electrice pentru industrii mari....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 9 August | LisaJulie întreabă:

Toata lumea acum 5 ani pe social media spunea ca pana în 2030 ajungem la un comunism global! Oare mai continua să creadă asta acum ca au trecut 5 ani și nimic nu s-a întâmplat?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 August |

Considerati ca discutiile despre politica au sens sau sunt doar o modalitate de a ne da in cap unul altuia?

4
Răspunde Raportează
danpopa777
în 9 August | danpopa777 întreabă:

Cine e mai șmecher dintre walter white și tommy shelby? argumentați răspunsul în minim 50 de cuvinte :)

1
Răspunde Raportează
WallzRUp
în 9 August | WallzRUp întreabă:

Bună ziua/seara. Care este înălțimea minimă acceptabilă la un bărbat și care este înălțimea maximă acceptabilă la un bărbat? Care este înălțimea la care un bărbat începe să fie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 8 August | UnchiulRamiz întreabă:

Care mai stie ceva despre userul Mindfulness sau Ambivert?

1
Răspunde Raportează
GamingSoloInRetea
în 8 August | GamingSoloInRetea întreabă:

Pana la urma ce are partidul AUR cu vaccinurile? De ce a făcut propaganda împotriva vaccinurilor anti-covid iar acum împotriva vaccinului HPV?

2
Răspunde Raportează
Joeytribbiani123
în 8 August | Joeytribbiani123 întreabă:

Ce părere aveți de tinerii care merg pe stradă cu trotinete electrice, deși nu au permis de conducere și nici măcar vârsta de a da de permis?

6
Răspunde Raportează
EuGiulia
în 8 August | EuGiulia întreabă:

Vrea cineva sa vorbim? :X

5
Răspunde Raportează
Bossu000918
în 8 August | Bossu000918 întreabă:

Salut TPU am fost să-mi relipeasca displayul pe rama din nou daca nici a doua oară nu îl face bine ce sa fac?

1
Răspunde Raportează
MercyAngel
în 8 August | MercyAngel întreabă:

Ce se mai aude de Marilu și Iustin?

4
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 8 August | Furnicuta000 întreabă:

Ieri de dimineata dormeam ca aveam si eu o zi libera dupa ce am muncit mai multe zile si pe la 7 se aud strigate si soneria. M- am dus la poarta si era un cetatean roman de etnie rroma (nu stiu daca are...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anais13939
în 8 August | Anais13939 întreabă:

Vrea cineva să vorbească contra cost? Să mă plătească

7
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • SkyKyngDrop2
    trimisă acum 7 ore

SkyKyngDrop2 întreabă:

Salut TPU! Am 19 ani şi sunt băiat. Vreau să renunț la autostimulare din cauză că am aflat că autostimularea are efecte negative şi chiar e dăunătoare ( dopamină multă pentru puțin efort ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 15 ore

Ion1989 întreabă:

Pizza, kebab, hamburger, shaorma, toate mancarurile, meniurile alea care le vezi pe la chioscuri, nu este sanatos sa mananci asa ceva nu? Cu ce te poate afecta? Zicea undeva ca daca mananci prea ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 9 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Va propun un mic scenariu de discutat! Hai sa presupunem ca pana în anul 2060 toți profesorii, învățătorii și educatorii, ba chiar si profesorii universitari sunt înlocuiți cu inteligența ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 12 ore

LisaJulie întreabă:

Românii chiar nu citesc? Pe la țară cel puțin oamenii in vârsta au bibliotecile pline! Am întâlnit și mulți români în vârsta care nu au televizoare! Eu cred ca sondajul care ne- a clasat pe...? (mai mult)
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.109
  • Întrebări: 3.949.438
  • Răspunsuri: 17.627.728
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 22 minute
Ce zici de un quiz?
WALL-E

WALL-E

Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...

Start quiz
Categorii
  • 651.766 Adolescenţi
  • 55.454 Afaceri & Financiar
  • 22.854 Artă şi Cultură
  • 72.572 Auto & Moto
  • 144.173 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.900 Carieră
  • 20.295 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.569 Conversaţii