Singura ta problema e ca ai sarit de cotele lui "Nu-mi pasa!" cand vine vorba de opiniile celorlalti in legatura cu tine si asta nu-i tocmai bine.
Societatea ii va percepe mereu pe cei diferiti lor ca pe niste ciudati, oameni anormali, doar pentru ca nu actioneaza dupa modul prost dupa care o fac ei.
Atata timp cat te simti bine, oricum te-ai distra, eu nu vad de ce i-ar deranja pe altii nonconformismul si "anormalitatea" ta, atata timp cat n-ai incalcat bunul simt si nu te-ai luat de ei.
Eu nu-i gasesc inadaptati sau monstri, doar demni de mila. Practic tu recunoasti ca ai o viata foarte searbada si trista, doar ca este atat de trista incat nu ai curaj sa recunosti asta. daca nu te-ai pansa cu ideea ca esti diferit, ai vedea ca zilele trec degeaba pe langa tine si ca esti foarte nefericit tocmai fiindca esti genul de om incapabil sa-si faca un rost. da, esti diferit, dar nu in bine, ci in rau pentru propria ta persoana. Ceva te impiedica sa fii fericit si sa-ti gasesti implinirea si atunci te consumi in diferite activitati de timp munca si betie ca sa te ascunzi de tine insuti si sa-ti maschezi nefericirea. Nimeni nu are dreptul sa te condamne, duci o viata atat de trista incat fiecare ar trebui sa se cutremure si sa-i multumeasca Domnului ca nu are soarta ta.
Ipoteza total falsa, eu nu am auzit pe nimeni care sa aiba o asemenea parere despre cei ce nu-si doresc copii.
Acum poate nu ti se pare mare chestie sa ai un copil. Dar cand o sa treci de 50 de ani, o sa vezi altfel lucrurile, pentru ca n-o sa fie nimeni sa-ti deschida usa. Am vazut astfel de situatii, asa ca stiu. Persoanele respective sunt extrem de frustrate si singure.