| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Unele persoane vor gasi ofensatoare intrebarea, dar va rog frumos sa nu o raportati, doresc sa citesc niste pareri! Multumesc anticipat!
De ce lumea ne considera anormali, monstrii, inadaptati, bolnavi mentali si inca o lista lunga cu adjective nu prea frumoase pe noi cei care nu dorim sa avem copii? Eu de exemplu, am o varsta, ma cunosc foarte bine si sunt foarte constient ca sunt un om libertin, nonconformist care prefera sa se scuteasca de astfel de responsabilitati. Nu se pune problema ca urasc copii, imi plac, cand merg in vizita la prietenii mei care sunt parinti ma joc cu ei, nu e problema. Dar sunt sigur ca eu nu sunt genul de om care sa se implice in asa angajamente, asta include si casatoria. Multa lume gaseste stilul meu de viata dezagreabil, luni-vineri munca, vineri-duminica- betie, club, drumetii cu tovarasii etc. Si cu toate acestea sunt fericit, nu imi trebuie nimic, bani am, sanatate am, gagici, le schimb ca pe sosete. Nu sunt om rau, doar diferit. De ce majoritatea oameniilor sunt asa inchisi la minte si asa obsedati de ideea de copii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singura ta problema e ca ai sarit de cotele lui "Nu-mi pasa!" cand vine vorba de opiniile celorlalti in legatura cu tine si asta nu-i tocmai bine.
Societatea ii va percepe mereu pe cei diferiti lor ca pe niste ciudati, oameni anormali, doar pentru ca nu actioneaza dupa modul prost dupa care o fac ei.
Atata timp cat te simti bine, oricum te-ai distra, eu nu vad de ce i-ar deranja pe altii nonconformismul si "anormalitatea" ta, atata timp cat n-ai incalcat bunul simt si nu te-ai luat de ei.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu nu-i gasesc inadaptati sau monstri, doar demni de mila. Practic tu recunoasti ca ai o viata foarte searbada si trista, doar ca este atat de trista incat nu ai curaj sa recunosti asta. daca nu te-ai pansa cu ideea ca esti diferit, ai vedea ca zilele trec degeaba pe langa tine si ca esti foarte nefericit tocmai fiindca esti genul de om incapabil sa-si faca un rost. da, esti diferit, dar nu in bine, ci in rau pentru propria ta persoana. Ceva te impiedica sa fii fericit si sa-ti gasesti implinirea si atunci te consumi in diferite activitati de timp munca si betie ca sa te ascunzi de tine insuti si sa-ti maschezi nefericirea. Nimeni nu are dreptul sa te condamne, duci o viata atat de trista incat fiecare ar trebui sa se cutremure si sa-i multumeasca Domnului ca nu are soarta ta.

| neutrino a răspuns:

Ipoteza total falsa, eu nu am auzit pe nimeni care sa aiba o asemenea parere despre cei ce nu-si doresc copii.

| Alcyon a răspuns:

Acum poate nu ti se pare mare chestie sa ai un copil. Dar cand o sa treci de 50 de ani, o sa vezi altfel lucrurile, pentru ca n-o sa fie nimeni sa-ti deschida usa. Am vazut astfel de situatii, asa ca stiu. Persoanele respective sunt extrem de frustrate si singure.

| Foxyyyy a răspuns:

Nu ma mai obosesc sa citesc intrebarea, m-ai fermecat prea mult cu poza ta.