| Wøodenpints a întrebat:

Văd din ce în ce mai multe dudui, dezamăgite de dragostea care le-a fost oferită prin spatele blocului și de faptul că nimeni nu prea dă o flegmă pe existența lor, care cer statusuri de indiferență. Da, știu că multe dintre cele care întreabă asta n-au buletin sau abia li s-a uscat cerneala de pe el.

Dar eu nu înțeleg chestia cu indiferența. Când îți pui ceva la status, e ceva ce vrei să le spui tuturor. Pentru asta s-a inventat statusul, să le transmiți tuturor un mesaj fără a fi nevoie să vorbești cu fiecare în parte. De ce ar vrea cineva să le spună celorlalți că lui nu-i pasă? Când nu-ți pasă de ceva, treci peste, nu insiști să știe toată lumea că ție nu-ți pasă.

Deci, fetițe dezamăgite și indiferente, care este motivul pentru care vă puneți statusuri de indiferență? Pentru că trebuie să-ți pese de ceva, din moment ce pierzi vremea să ceri statusuri de indiferență pe un site, pe care să le pui apoi prin alte părți să vadă lumea că ție nu-ți pasă.

13 răspunsuri:
| Chαяtreux a răspuns:

"Nu-mi pasă. Să ştii că nu-mi pasă. Deci pe mine chiar nu mă interesează, şi să ştii că nu mă gândesc la asta zilnic. O să îţi zic şi mâine, şi restul' vieţii mele că nu-mi pasă, pentru că mie chiar nu-mi pasă" rolling on the floor

| Musique a răspuns:

Chiar am discutat recent despre chestia asta și am ajuns la 2 concluzi, eu la faptul că sunt doar niște copile disperate după atenție (în general, atenția pierdută a fostului) iar cel cu care discutam, a afirmat că au o "criză de personalitate"
Cred că toate puștoaicele au trecut prin asta. (cu câteva excepții, bineînțeles)

| Mădă0611 a răspuns:

Cam asa ceva: http://i.imgur.com/3LV9nTk.png
Asa sunt si melodiile gen "te-am uitat, am trecut peste", daca uitai, nu mai cantai despre Gigel, partea buna e ca e amuzant sa stai cuminte intr-un colt si sa fii atent in jur. http://i.imgur.com/ozcC2Bd.jpg (ca tot mi-am amintit de Carlin)

| Exilee a răspuns:

Ce sa le faci daca ele vor sa traisca sentimentul de nostalgie. De parca s-a temrinat lumea. Am inteles, stiu cat de dureroasa este o despartire, dar aceasta despartire este rezultatul unei lipse de suferinta si lasitate/ dezinformare si desigur JOACA.
Dupa aceea, dupa ce se instaleaza nostalgia incep in a-si gasi "pacea" in niste citate penibile, de proasta calitate si lipsite de profunzime, mai convenabil spus filosofie de balta (zicea cineva candva tot aici). BIne, eu vorbesc in legatura cu fetele de 11-16-17 ani inclusiv.

| Exilee a răspuns (pentru Exilee):

" A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta, putini stiu si sa mai iubeasca. " (Emil Cioran)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici tie nu cred ca-ti pasa ce cacaturi isi pun ele la status.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e vorba de a-ți păsa-n cazul ăsta.
Pur și simplu devii iritat când vezi aceeași prostie repetată.
Și alea mai și fac gură.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand pui un status de indiferenta in legatura cu dragostea sau alte balarii din astea, automat esti ultimul om expirat, doar ca "autorii" n-au capacitatea de a realiza asta. Treaba se rezuma la acordarea de prea multa importanta si dorinta de atentie din partea celorlalti. Astia merita un dus cu acid sulfuric. Fetele pun de cele mai multe ori vome d-astea, iar 90% dintre ele ori aratau ca un perete manjit de ****, ori atunci cand deschideau gura, curgea ****.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și-au dat seama că au fost prostite și acum vor să cadă în picioare cumva.
Se cred mai interesante și mai tăioase față de fost dacă ăla vede statusul și ele cred că se gândesc „ia uite mă, degeaba am prostit-o, cu siguranță eu de atenția ei am avut nevoie fiindcă mie chiar mi-a păsat de ea și de tot ce reprezintă ea! Nu am vrut doar vagin și atât! Nu.".
Nu le duce capul să realizeze că nimeni nu dă doi bani pe „drama" ei, ea e singura ipocrită care o face.
Cei care pun botul, sunt mai proști și mai neinteresanți decât ea.

| svartirhimnar a răspuns:

Şi eu m-am gândit de multe ori la asta, sincer.
Mai ştii, poate încearcă să atragă atenţia celorlalţi, să vadă lumea că ele sunt şmechere şi nu le pasă. Sau să-i facă în ciudă tipului.
Dar din păcate, ele reuşesc doar să fie penibile în ochii lumii, nimic mai mult.

| Hevnoraak a răspuns:

Prostul tot prost rămâne.
Chestia asta are prea multă dreptate.
http://www.gagful.com/......u__gag.jpg

Nu sunt viruși.

| BrokenArrow a răspuns:

Nu are nici un rost sa nu-ti pese, daca nu stie toata lumea asta.
Nu are nici un rost sa suferi, daca nu stie toata lumea asta.
Nu are nici un rost sa fii bucuros, daca nu stie toata lumea asta.
-Cam asta cred persoanele de genul.
As putea continua cu lista, da' te-ai prins tu ce am vrut sa evidentiez.

| BlackWaltz a răspuns:

Pe mine ma irita mai mult alea care cer statusuri "profunde", care sa le evidentieze vasta lor experienta de viata sau tristetea cauzata de nereusitele lor in "dragoste". Astea, si cele cu indiferenta, mi se par cele mai nereusite si penibile creaturi.